مقاله انگلیسی آلرژي و حساسيت نسبت به شير با ترجمه فارسی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله انگلیسی آلرژي و حساسيت نسبت به شير با ترجمه فارسی مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای 10  صفحه ترجمه فارسی و مقاله اصلی با نام

Milk Allergy

 شامل 5 صفحه انگلیسی است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله انگلیسی آلرژي و حساسيت نسبت به شير با ترجمه فارسی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

مقدمه    4
تعريف آلرژي يا حساسيت    5
انواع واكنشهاي آلرژي و حساسيت    5
آلرژي و حساسيت نسبت به پروتئين شير    5
بروز علائم باليني آلرژي به شير    5
تشخيص حساسيت و آلرژي به شير    6
انواع آلرژي زاهاي پروتئين شير    7
شير نوزاد    8
شير آمينواسيدي    9
شير نوزاد سويا    9
تغيير MA    9
درمان حرارتي    9
درمان آنزيمي    10
پروتئينهاي شير انسان و جايگزينهاي آنها    10
واكنش متقابل پروتئين شير    11

مقدمه

شير انسان مناسب­ترين غذا براي نوزادان است امّا وقتي تغذيه از سينه ممكن نباشد، ديگر انواع شير بچه معمولاً به عنوان جايگزيني براي شير انسان استفاده مي­شود. اين جايگزين مي­تواند منجر به مشكلات تغذيه­اي و ايمنولوژي گردد. يكي از آنها حساسيت و آلرژي به پروتئين شير است. در اين زمينه، واژة آلرژي به شير (MA) متمركز بر آلرژي ايجاد شده با پروتئين­هاي شير گاو است چون MA گاو يكي از شايع­ترين حساسيت­هاي غذايي در كودكان است. اگرچه اكثر كودكان با MA تندتر از حد معمول تا 4 سالگي رشد مي­كنند، امّا برخي تا آخر عمر به اين آلرژي ادامه مي­دهند. ممكن است MA در بزرگسالان شامل اگزما يا واكنش­هاي حساسيتي فوري رخ دهد. چند تحقيق گروهي در كشورهاي مختلف گزارش كرده­اند كه وقوع MA از 3/0 تا 5/7 درصد بسيار متغير است. MA در برخي نوزادان پس از هضم مقداري شير گاو رخ مي­دهد. در چنين مواردي، آلرژي به شير گاو و گوسفند و پنير ساخته شده از آنها نيز شناسايي شده است.

تعريف آلرژي يا حساسيت

واژه آلرژي به معناي واكنش غيرعادي يا تغيير يافته مي­باشد. چنين واكنشي ممكن است وقتي رخ دهد كه تماس و برخورد بين يك پروتئين بيگانه، « آلرژي­زا» و بافت­هاي بدن كه به آن حساس هستند، وجود داشته باشد. ممكن است آلرژي را با تماس مستقيم با پوست يا غشاء مخاطي يا از طريق جريان خون پس از جذب به بافت­ها برسد.

انواع واكنش­هاي آلرژي و حساسيت

واكنش­هاي آلرژي به دو نوع طبقه­بندي شده­اند: ـ نوع واكنش فوري كه در آن بروز حساسيت طي ساعات تماس بيمار با ماده آلرژي­زا و اغلب ظرف چند ثانيه يا دقيقه رخ مي­دهد. در اين نوع حساسيت، آزمايشات پوستي تقريباً هميشه مثبت هستند. ـ نوع واكنش تأخيري كه در آن ممكن نيست بروز آلرژي تا ساعت­ها يا حتي 2 يا 3 روز رخ دهد. در اين نوع، آزمايشات پوستي معمولاً منفي هستند.

آلرژي و حساسيت نسبت به پروتئين شير

MA از لحاظ باليني يك واكنش ايمن­شناسي نابهنجار و غيرعادي نسبت به پروتئين­هاي شير است كه ممكن است به دليل تقابل بين يك يا چند پروتئين­ شير و يك يا چند مكانيزم ايمني باشد و منجر به واكنش­هاي فوري ايموگلوبين به واسطه (Ig)E مي­گردد. از سوي ديگر، واكنش­هايي كه شامل سيستم ايمني نيستند، حساسيت به پروتئين­ شير (MPI) ناميده مي­شوند. MPI يك آنتي­بادي غير IgE توليد مي­كند و در تست­هاي آلرژي خون شناسايي نمي­شود. در ضمن علائم بسيار مشابه علائم MA­ايجاد مي­كند امّا مي­تواند شامل خون يا مخاط در مدفوع نيز باشد.

30,000 ریال – خرید

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق فرآورده های شیر
  • مقاله استریلیزاسیون شیر
  • مقاله ارزش و اهمیت شیر در تغذیه انسان
  • پاورپوینت شیر ایرانی
  • مقاله پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون
  • برچسب ها : , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی