پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۳۲  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

کاربرد استخراج :
انواع استخراج
زمینه جداسازی :
نحوه ی استخراج :
استخراج روغن از دانه های روغنی
قابلیت پرس :
مزایای روغن کشی به روش پرس
خصوصیات حلال
انواع اکستراکتور
کافئین زدائی
استخراج ژلاتین:
منابع:

منابع:

تولید پروتئین با ارزش افزوده از ضایعات ماهین جنوب کشور، علی آبرومند، گروه صنایع غذایی مجتمع آموزشی و پژوهشی رامین، دانشگاه شهید چمران اهواز.

در آمدی بر مهندسی صنایع غذایی، ترجمه دکتر علی مرتضوی ، دکتر علی اکبر سیف کردی ، مهندس رسول کدخدایی ، مهندس مسعود شفافی.

برخی مقالات لاتین و فارسی موجود در نشریه های اینترنتی

کاربرد استخراج :

استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند

استخراج آنزیم پکتیناز

استخراج روغن از دانه های روغن

استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی

استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها

اکسترکشن در روغن

هرفپتبن استخراج pn – پکتین – vitها – ترکیبات آروما و مواد معطر و …

روش استخراج : این روش طبق اصولی کار می کند که بتواند اجزای قابل حل را از غیرقابل حل جدا کند ⟵ حلال

آب : حلال های ارگانیک مانند : هگزان – کلرید متیلن – اتیل استات

الکل : دی اکسید کربن سوپراکستریکال

 

معمولاً قبل از انجام فرآیند عملیاتی صورت می گیرد به طور مثال در مورد :

نیشکرها ، چغندرقندها ⟵ تکه های نازک خرد شده

خشکبار ⟵ آسیاب کردن دانه ها

دانه های قهوه ⟵ بو داده و سپس آسیاب می کنند.

 

انواع استخراج

۲- ضد جریان

رایج ترین روش

برای عمل آوردن مقادیر کوچک مواد به کار می رود.

حلال ( مایع ) و مواد جامد به طور ضد جریان ، جریان دارند.

استخراج با سیال های فوق بحرانی :

سیال های فوق بحرانی دارای ویژگی های یگانه ای هستند که در دما و فشار بسیار بالا رخ می دهد. آنها را به گونهای آماده می کنند که بتوان گونه های گزینشی از یک مخلوط را جدا کنند.

زمینه جداسازی :

رازک

کافئین

ادویه ها

اسید چرب و کانی ها

ترکیبات معطر و رنگریزه های طبیعی ( قرمز و زرد )

چگونگی کاربرد آن در خشک کردن است. درخشک کردن ماده غذایی چون احتمال دارد در بافت آن تغییر فیزیکی و شیمیایی پدید آید این روش می تواند از بروز چنین مشکلی جلوگیری کند. زیرا در این روش بدون آنکه آب به بخار تبدیل شود خشک می شود.

نحوه ی استخراج :

ماده غذایی ← شیرهای چرخان ← انباره ی استخراج ← تنظیم دما و فشار ← پایین آمدن از انباره ← استفاده از مبدل حرارتی برای کاهش دمای حلال و ماده ی غذایی ← جدا کننده ( عصاره از حلال جدا می شود ).

فشار نباید از فشار بحرانی کمتر باشد چون احتمال کیفیت محصول نهائی وجود دارد.

 

استخراج روغن از دانه های روغنی

روغن موجود در دانه های روغنی را به کمک پرس کردن و یا حلال استخراج می کنند.

نخستین مرحله : تمیز کردن ، آماده سازی ، پوست کندن،ورقه ورقه کردن و …

انواع پرس ها :

مداوم ( پرسهای حلزونی یا مارپیچی )

غیر مداوم ( پرس هیدورلیک )

۱- غیر مداوم : نیروی محرکه این پرس از طریق پمپی که روغن های معدنی را به حرکت در می آورد تأمین می شود. به منظور هدایت روغن استحصالی لوله های مشبکی در داخل هر محفظه پرس تعبیه شده است.

قابلیت پرس :

واریته

بافت

میزان رسیدگی و فلوس

نکته :

افزایش سریع فشار باعث کاهش راندمان خروج مایع می شود.

ویسکوزیته عامل مهمی است که جهت کاهش آن و بالطبع افزایش سرعت پرس از آنزیم های یکتوکتیب استفاده می شود.

۲- مداوم : این روش به علت هزینه پایین جایگزین نوع غیرمداوم شده است.

پرس حلزونی پله ای : در داخل استوانه مشبک مخروطی شکل پله ای وجود دارد. بار از قسمت قطورتر وارد و با چرخش حلزون به جلو رانده می شود با جلو رفتن بار از حجم فضای مابین حلزون کاسته و بر فشار افزوده می شود. بدین ترتیب روغن از استوانه مشبک بیرون می آید هرچه محل خروج کنجاله تنگ تر باشد روغن بیشتری استحصال می شود.

پرس حلزونی با تنظیم کننده فشار نوع جدیدی است چنانچه رینگ تنظیم کننده به طرف داخل رانده شود مجرای خروجی کنجاله تنگ تر می شود.

 

مزایای روغن کشی به روش پرس

سادگی و عدم خطر آتش سوزی

قیمت تمام شده پایین

سرمایه گذاری پایین

نکته :  دانها هایی با ۲۰% روغن یا کمتر فشرده نمی شوند.

در این روش روغن موجود در کنجاله به ۳% می رسد.

آفتابگردان – کلزا – گلرنگ در قسمت پری پرس ۶۵ – ۶۰% روغن استحصال می شود.

استخراج با حلال :

کیفیت بالا

راندمان بالاتر از پرس ( ۱۲ – ۱۰% )

روغن باقی مانده به حداقل می رسد.

کنجاله های پر روغن پرس شده

جلوگیری از دماتوره شدن pn دانه ها مانند سویا

معایب :

گران

خطرناک بودن کار با حلال

ایجاد گرد و غبار به دلیل کم بودن روغن در کنجاله

خصوصیات حلال

 

30,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      سه شنبه, ۳ مرداد , ۱۳۹۶
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایdjkalaa.irمحفوظ می باشد.