پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۲۱  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

احداث استخرهای روسوبگیر:
اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی
شخم زدن :
آهک پاشی جهت کنترل PH
کنترل روزانه PH :
سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها
همدمایی آب حامل لارو و آب استخر :
تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان
– روشهای غذا دهی:
بررسی وضعیت  سلامتی و روشهای درمان
روشهای درمان دارویی بیماریها:
رعایت نکات بهداشتی عمومی در عرضه به بازار
منابع

اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی

انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها

کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب

احداث استخرهای روسوبگیر:

ته نشین شدن مواد معلق در آب ورودی –  ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروری

دریچه ورودی

دریچه خروجی

۱- تنظیم سطح آب استخر             ۲- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری

۳- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر    ۴- جلو گیری از خروج ماهیان

شیب کف استخر

ایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی

خشک کردن کف استخر به وسیله نور خورشید

شخم زدن :

مناسبترین عمق شخم ۱۵-۱۰ سانتی متر

آهک پاشی جهت کنترل PH

میزان آهک موردنیاز معمولا بین ۲-۱ تن در هکتار بوده که با توجه به PH خاک استخر تعیین می گردد.در صورت مصرف بیش از ۲تن در هکتار  بهتر است ابتدا استخر به عمق ۲۰ سانتیمتر آبگیری شده و پس از تخلیه آن مجددأ آبگیری شود.

کنترل روزانه دما ، اکسیژن:
به وسیله اکسیژن متر دیجیتال

کنترل روزانه PH :

مناسبترین PH برای ماهیان گرم آبی ۵/۸-۷ می باشد.
در صورت ورود ماهیان هرز و موجوداتی مانند مار، غورباقه و لاک پشت به استخر باعث خسارت هایی به تولید می شوند که این خسارت ها عبارتند از:
۱- به عنوان رقیب بخشی از غذای ماهیان پرورشی را مصرف می کنند.
۲- باعث انتقال انواع آلودگی های انگلی وعفونی به ماهیان پرورشی می شوند.
۳- از لارو وبچه ماهیها تغذیه نموده و باعث کاهش تولید می شود.

سمپاشی استخرها قبل از ذخیره سازی لارو و همدمایی لاروها

در هنگام سمپاشی  استفاده از ماسک و همچنین در نظر گرفتن جهت وزش باد از اهمیت زیادی برخوردار است.

سم مورد استفاده معمولا تری کلروفون با غلظت ۲۵/۰ تا ۵/۰ قسمت در میلیون است.

همدمایی آب حامل لارو و آب استخر :

حداکثر مجازاختلاف درجه حرارت یک درجه سانتی گراد می باشد.

 

تغذیه و رعایت استانداردهای بهداشتی در نگهداری غذای ماهیان

 

15,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید


جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

دسته ها

آخرین بروز رسانی

    چهارشنبه, ۱۱ اسفند , ۱۳۹۵

اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایdjkalaa.irمحفوظ می باشد.