پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۴۵  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .
واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات
واحد تولید مواد غذایی : ضرورت های بهداشتی
ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان
ضرورتهای  بهداشتی در تولید
ویژگیهای فرآورده نهایی

۱ – مقدمه

۲- هدف و دامنه کاربرد

۲ – ۱-  در این استاندارد اصول کلی بهداشتی در جهت اداره کردن یک کارخانه مواد غذائی از ابتدای مرا حل کاشت ، داشت ، برداشت ، آماده سازی ، فرآیند کردن ، بست بندی ، انبار کردن ، حمل و نقل ، توزیع و فروش محصول تولیدی برای مصرف انسان توصیه می گردد تا از سلامت و بهداشتی بودن فرآورده اطمینان حاصل شود .

۲ – ۲ –  در تدوین این استاندارد بیشتر در نظر بوده که از نظر بهداشت مواد غذائی اصول اساسی عملی ارائه گردد .

۳ – نکات بهداشتی در مراحل کاشت , داشت , برداشت

۳-۱- رعایت موازین بهداشت محیط در مکانهائی که مواد خام یا اولیه برداشت می شوند

۳-۱-۱-  شرایط بهداشتی محل کاشت و برداشت

بذر و نهال مواد غذائی را نباید در مناطقی که دارای مواد زیان آور ، فلزات سنگین سموم دفع آفات و غیره هستند ، کاشت و برداشت کرد به طوری که مقدار این

مواد زیان آورد از حد مجاز قانونی د.ر فرآورده نهایی بیشترگردد

۳-۱-۲-  -جلو گیری از آلوده شدن به وسیله زباله ، فضولات و آلوده کننده های هوا .

۳-۱-۲-۱-  مواد اولیه باید از آلود گی به وسیله فضولات انسانی ، حیوانی ,صنعتی و کشاورزی که برای تندرستی انسان زیان آور هستند حفظ گردند و این مواد زائد باید به طریقی جمع آوری و دفع گردند که از آلوده شدن مواد غذائی جلو گیری به عمل آید .

۳-۱-۲-۲-  جلو گیری از آلوده شدن توسط آلوده کنند ه های هوا مانند ذرات معلق حاصل از کارخانه های مواد شیمیائی ، صنعتی ، و مشابه آن .

۳-۱-۳-  کنترل ابیاری هنگام کاشت و داشت مواد غذائی از مصرف آبهای آلوده خودداری گردد .

۳-۱-۴-  کنترل آفات و بیماری کنترل و مبارزه از طریق روشهای شیمیائی ، فیزیکی و بیولوژیکی باید تحت نظر مستقیم متخصص صورت پذیرد و از ایجاد آلود گی توسط بقایای سموم و افات مواد غذائی جلو گیری به عمل آید .

چذین معیارهائی باید طبق توصیه مسئولا ن اجرائی که دارای اختیارات قانونی هستند هم آهنگ و اجرا شود .

 

انبار کردن در منطقه برداشت و تولید

مواد اولیه باید تحت شرایطی انبار شوند که میزان آلود گی توسط افات و یا آلوده کننده شیمیایی ، فیزیکی ، میکرو بیولوژیکی و غیره به حداقل برسد

۲- کلیه اقدامات عملی باید به طریقی صورت پذیرد که مانع ازمواد خام و اولیه گردد تا از فساد جلو گیری شده و صدمه و لطمه برسد . از وسایل اختصاصی نظیر سردخانه (وسایل سرد کن) بر طبیعت مواد و بعد مسافت باید استفاده شود

۳-۱-  رعایت موازین بهداشت محیط در مکانهائی که مواد خام یا اولیه برداشت می شوند .

۳-۱-۱-  شرایط بهداشتی محل کاشت و برد اشت

بذر و نهال مواد غذائی را نباید در مناطقی که دارای مواد زیان آور ، فلزات سنگین سموم دفع آفات و غیره هستند ، کاشت و برداشت کرد به طوری که مقدار این مواد زیان آور از حد مجاز قانونی در فرآورده نهایی بیشتر گردد .

۳-۱-۲-  جلو گیری از آلوده شدن به وسیله زباله ، فضولات و آلوده کننده های هوا

-۱-۲-۱-  مواد اولیه باید از آلودگی به وسیله فضولات انسانی > حیوانی > صنعتی و کشاورزی که برای تندرستی انسان زیان آور هستند حفظ گردند و این مواد زائد باید به طریقی جمع آوری و دفع گردند که از آلوده شدن مواد غذائی جلو گیری به عمل آید .

۳-۱-۲-۲-  جلو گیری از آلوده شدن توسط آلوده کننده های هوا مانند

ذرات معلق حاصل از کارخانه های مواد شیمیائی ، صنعتی ، و مشابه آن .

۳-۱-۳-  کنترل ابیاری

هنگام کاشت و داشت مواد غذائی از مصرف آبهای آلوده خودداری گردد .

۳-۱-۴-  کنترل آفات و بیماری

کنترل و مبارزه از طریق روشهای شیمیائی ، فیزیکی و بیولوژیکی باید تحت نظر مستقیم متخصص صورت پذیرد و از ایجاد آلودگی توسط بقایای سموم وافات مواد غذائی جلو گیری به عمل آید . چذین معیارهائی باید طبق توصیه مسئولان اجرائی که دارای اختیارات قانونی هستند هم آهنگ و اجرا شود .

 

3-2-  تولید

۳-۱-۲-  روشها

نحوه برداشت و تولید باید منطبق با اصول بهداشتی بوده ، باعث آلود کی فرآورده نشده و برای سلامت مصرف کننده خطری به وجود نیاورد .

۳-۲-۲-  وسائل و ظروف

۴واحد تولیدی مواد غذا ئی : طرح وامکانات

۴-۱-  تشکیلات – و احدهای تولیدی مواد غذا ئی باید در مناطقی احداث شوند که از مراکز آلوده کننده از قبیل دامداریها ، مرغداریها > کارخانه های تولید کننده مواد شیمیامی < محل تجمع زباله و به طور کلی مراکز تولید کننده دود ، گردو غبار ، بوهای زننده و رادیواکتیو و با طور کلی سایر مواد آلوده کننده طبق قوانین و ضوابط ارگانهای مربوطه فاصله مناسب داشته باشد . این واحدها در مناطق سیل گیر نباید احداث شوند

 

4-2-  جاده و مناطق مورد استفاده وسایل نقلیه چرخ دار

 

35,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید


جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

دسته ها

آخرین بروز رسانی

    دوشنبه, ۱ آبان , ۱۳۹۶

اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.