پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۳۱  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت روغن سبوس برنج و روش های استخراج آن نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

تاریخچه برنج
مشخصات گیاه شناسی برنج
برنج
ترکیب شیمیایی سبوس برنج
سبوس غنی از:
آنزیمهای موجود در سبوس برنج :
اثرات روغن سبوس برنج بر سلامت
افزودن روغن سبوس برنج به روغن سویا
استخراج روغن خوراکی از سبوس برنج
مرحله اول
پایدار نمودن سبوس برنج:
استخراج روغن سبوس برنج با حلال
نتایج
مراحل مهم در فرآیند روغن سبوس برنج
موم زدایی:
صمغ زدایی:
مرحله بی رنگ نمودن روغن:
مرحله بی بو کردن:
تولید وانیلین از ضایعات استخراج روغن سبوس برنج
نمودار استخراج فرولیک اسید از ضایعات روغن سبوس برنج
منابع

منابع

CEREALS and cereal product,journal of food science,chapter2.

B.N.KAPUR ,(2003), RICE MILLING INDUSTRY , DIAGNOSTIC STUDY REPORT , GOVERNMENT OF INDIA  MINISTRY OF SMALL SCALE  INDUSTRY

Siti Zullaikah, Elda Melwita, Yi-Hsu Ju,(2009), Isolation of oryzanol from crude rice bran oil,journal of Bioresource Technology,n100,p299-302.

Mehran Jahani, M. Alizadeh , M. Pirozifard, A. Qudsevali,(2008), Optimization of enzymatic degumming process for rice bran oil using response surface methodology,journal of Food Science and Technology,n41,p1892-1898.

Codex alimenttarius commision,(2005), PROPOSED DRAFT AMENDMENTS TO THE STANDARD FOR NAMED VEGETABLE OILS .

Tahira R, Ata-ur-Rehman,(2007), CHARACTERIZATION OF RICE BRAN OIL Journal of . Agric. Res,vol45,n3..

Mahua Ghosh,(2007), Review on Recent Trends in Rice Bran Oil Processing, J of Amer Oil Chem Soc,vol84,p315.

Takeshita Yasuhiko,Iwata Fumio,(1998),Recent Technical advances in Rice Bran Oil Processing(II  About Refining Process),Recent Technical Advances in Rice Bran Oil Processing,no 21,p118.

Zigoneanu,I.G,(2008),determination of antioxidant components in rice bran oil extracted by microwave-assisted method,journal Bioresource technology,vol99,p4910.

تاریخچه برنج

برنج از محصولات زراعی قدیمی است.

قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر۷۰۰۰سال می باشد.

مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد.

کشت برنج در ایران به حدود ۴۰۰سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.

 

مشخصات گیاه شناسی برنج

گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد.

دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی ۱۵ تا ۲۰ سانتی متری خاک پراکنده می باشند.

ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین ۱۰تا ۲۰ عدد وجود دارد.

معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند.

بیشترین محصول بین۳۰ درجه عرض جغرافیایی جنوبی و۴۵ درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید.

بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند .

برنج

پوسته

پریکارپ

پوشش دانه

لایه آلرون : غنی از پروتئین می باشد.

آندوسپرم : سرشار از نشاسته است.

اسکاتلوم

جوانه : در انتهای دانه قرار دارد وغنی از چربی،ویتامین و املاح است.

 

ترکیب شیمیایی سبوس برنج

FAO در سال ۱۹۸۲گزارش کرد،کل  سبوس تولیدی در جهان به ۲۹مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون ۱۰-۵% می باشد.

۱% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است.

 

سبوس غنی از:

: γ-oryzanol

مهمترین آنتی اکسیدان سبوس برنج  به مقدار ۲-۳%  می باشد.

دارای اثر جلوگیری از پیشرفت تومور، کاهش کلسترول، درمان اختلالات عصبی

 

آنزیمهای موجود در سبوس برنج :

لیپاز، لیپوکسیژناز، پراکسیداز : موثر در حفظ کیفیت و عمر نگهداری سبوس

آلفاآمیلاز،  بتاآمیلاز ، آسکوربیک اسید اکسیداز ، سیتوکروم اکسیداز ، دهیدروژناز، داکسی ریبونوکلئاز ، استراز ، فلاوین اکسیداز ، آلفا و بتااکسیداز ، اینورتاز ، لسیتیناز ، فسفاتاز ، فیتاز ، پروتیناز .

 

روغن سبوس برنج در بسیاری از کشورها مانند ژاپن ، هند ،  چین و اندونزی به عنوان روغن پخت مرسوم است.

به دلیل نقطه دود بالا و عطر خاص بسیار عالی برای روغن سالاد و پخت می باشد.

غنی از اجزای غیر صابونی : ویتامین E،گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و…

تعادل خوبی در ترکیبات اسیدهای چرب تک غیر اشباعی و چندغیراشباعی  واشباع وجود دارد.

ویسکوزیته پایین آن باعث کاهش روغن جذب شده حین پخت و در کل کاهش کالری مصرفی می شود.

 

 

اثرات روغن سبوس برنج بر سلامت

 

30,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پاورپوینت تثبیت بیولوژیکی نیتروژن در مزارع برنج
  • پاورپوینت اکولوژی برنج
  • مقاله گیاه شناسی برنج
  • مقاله کنترل و تولید بذور گواهی شده برنج
  • پایان نامه زراعت برنج در استان گیلان
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      سه شنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایdjkalaa.irمحفوظ می باشد.