پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۲۴  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

هدف از این مطالعه
صمغ ها
کتیرا
کتیرا
ساختار شیمیائی تراگاکانت
خصوصیات رئولوژیکی کتیرا
صمغ کتیرا در محیط اسیدی
گرانروی ظاهری کتیرا                       ۱
مکانیسم پایداری سیستم کلوئیدی به وسیله تراگاکانت:اثرphروی پایداری   ۵
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدهای غذای غنی شده با نمک حرارت دهی اهمیک
ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدها
اثر بر هم کنش های نشاسته- هیدروکلوئیدها : اثر نمک ها                         ۷
تعیین و مقایسه برخی خصوصیات شیمیائی صمغ کتیرای دو گونه گون ایرانی و بررسی تاثیرها   غلظت و قدرت یونی بر ویژگی های رئولوژیک آن                                              ۲
اضافه کردن هیدروکلوئیدها و پروتئین ها به ژل های ساردین                    ۸
ژلاتینه شدن و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط زانتان- نشاسته برنج و هم چنین اثرات وزن مولکولی زانتان و نمک های مختلف مورد بررسی قرار گرفته     ۹
عملکردهای کاراگنیان روی ژلاتینه شدن و رفتارهای تخریبی نشاسته ذرت در حضور یا غیاب نمک های مختلف
Refrence:

Refrence:

Weiping W. AB. Tragacanth. In: WILLIAMS, P. A.,PHILLIPS, Hand book of food hydrocolloids.Cambridge: Wood head publishing Ltd. 2000. 231-246

Mohammadifar M.A, Musavi S.M, Kinmarsi A and Williams P.A. solution properties of tragacanth international journal of biological macromolecules.38(2006)31-39

John M. deman,Principles of food chemistry 3rd edition

Abbasi S, Rahimi S. Influence of concentration,temperature, pH and rotational speed on the flow behavior of Iranian gum Tragacanth(katira) solution. IJFST 2006;2(4):42-9[in Persian]

YOKOYAMA, K. R. SRINIVASAN, AND H. S. FOGLER Stabilization Mechanism of Colloidal Suspensions by Gum Tragacanth:The Influence of pH on Stability Department of Chemical Engineering, The University of Michigan, Ann Arbor, Michigan 48109, 1988

Mich_ele Marcotte a,1, Ali R. Taherian a, Maher Trigui a, Hosahalli Swamy Ramaswamy b,* Evaluation of rheological properties of selected salt enriched food hydrocolloids Journal of Food Engineering 48 (2001) 157±۱۶۷

V .Sndhakar,Studies on starch-hydrocolloid interactions:effect of salts 1994  :۶۷-۷۰

C. Gbmez-GuillCn & P. Montero Addition of hydrocolloids and non-muscle proteins to sardine (Sardina pilchardus) mince gels1995 59-68

Yuvaret Viturawong, Piyada Achayuthakan, Manop Suphantharika * Gelatinization and rheological properties of rice starch/xanthan mixtures:Effects of molecular weight of xanthan and different salts  Food Chemistry 111 (2008) 106–۱۱۴

Takahiro Funamia,b,_, Sakie Nodaa, Mika Hiroea, Iwao Asaia,Shinya Ikedab, Katsuyoshi Nishinari  Functions of iota-carrageenan on the gelatinization and retrogradation behaviors of corn starch in the presence or absence of various salts    Food Hydrocolloids 22 (2008) 1273–۱۲۸۲

هدف از این مطالعه

صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.

صمغ های ترشحی

صمغ های جلبکی

صمغ های دانه ای

صمغ های میکروبی

مشتقات نشاسته و سلولز

تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.

مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.

ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند

پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند

کتیرا

 کتیرا

کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و بیش از ۲۰۰۰ گونه گیاه دارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.۲ گونه تجاری آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd  است.

صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به ۸۰۰۰۰۰ دالتون) است

 

ساختار شیمیائی تراگاکانت

 

صمغ هایی که ویسکوزیته ی بیشتری دارند نسبت فوکوز، گزیلور،اسید گلاکتورونیک و گروه های متوکسی در آنها بالاست. در حالی که مقدار آرابینوز و بخش های نیتروژنی در آن ها کمتر است

صمغ کتیرا،دو بخش دارد یک قسمت مواد قابل تورم در آب(اسید تراگاکانسیک) و قسمت آرابینوگالاکتان محلول در آب که تراگاکانسین نامیده می شود

در نمونه هایی که از ایران گرفته شده است مقدار پروتئین به ۳٫۴-۰٫۵درصد می رسد

خصوصیات رئولوژیکی کتیرا

صمغ کتیرا در غلظت پائین در آب هیدراته  می شود، محلول ناروان ایجاد می کند و در غلظت ۲ تا ۴ درصد خمیر تشکیل می دهد و ویسکوزیته ی محلول یک درصد کتیرا حدودMpas  ۳۵۰۰ است.محلول آن خاصیت پسود و پلاستیک دارد .

وباافزایش نیروی برشی ویسکوزیته ی ظاهری آن کاهش می یابد که برگشت پذیر است .ویسکوزیته ی بالادر نیروی برشی کم ،همراه با دفع بار به وسیله اسید گالاکتورونیک،ذرات ریز را در محلول به صورت سوسپانسیون در می آورد و امولسیون روغن در آب را پایدار می کند.

محلول کتیرا معمولا” اسیدی است و محدوده PH آن ۶-۵ است و ویسکوزیته ابتدائی صمغ وابسته به PH است که در PH بالای ۴ به حداکثر می رسد.

 

صمغ کتیرا در محیط اسیدی

. در مقایسه با هیدروکلوئیدهای دیگر،پایداری آن در برابر اسید خوب است به نظر می رسد این پایداری نتیجه ی جایگیری گزیلوپیرانوز و فوکوپیرانوز است که در برابر اسید ناپایدار هستند در زنجیره های کناری باشد ، به جای این که در اسکلت اصلی در گالاکتوپیرانورونیک مقاوم به اسید قرار بگیرند.بنابراین صمغ کتیرا برای کاربرد در محصولات اسیدی با ماندگاری بالا مثل سس های سالاد مناسب خواهد بود.

 

 گرانروی ظاهری کتیرا

درجه خلوص

ویژگی های شیمیائی

منبع استخراج آن

گرانروی ظاهری محلول یک  درصد کتیرا

بین ۱۰۰ تا ۳۵۰۰ سانتی پواز یا میلی پاسکال

ثانیه متغیر می باشد.

مکانیسم پایداری سیستم کلوئیدی به وسیله تراگاکانت:اثرphروی پایداری   ۵

. در این تحقیق مقدار جذب سطحی کتیرا ، نیروی دافعه اکترواستاتیک و ساختار به عنوان عملکرد PH اندازه گیری شد.کتیرا یک پایدار کننده سیستم های کلوئیدی است و این مقاوم سازی در نتیجه نیروی دافعه فضایی است و این مقاومت با تغییر PH تغییر می کند .

در نیروی یون بالا، مقدار جذب سطحی کتیرا با تغییر PH تغییر نمی کند.اگرچه، اگرPH کاهش یابد ضخامت لایه های فضایی از ۱۶ به ۷۰ نانومتر افزایش می یابد.

اجزاء متراکم در PH پائین پراکنده می شوند. لخته زدائی در نتیجه تغییرات ساختاری مولکول کتیرا روی سطح است.

 

 

ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدهای غذای غنی شده با نمک در  حرارت دهی اهمیک

ویژگی های رئولوژیکی هیدروکلوئیدها

 

20,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۳۹۶
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.