پایان نامه روابط عمومی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پایان نامه روابط عمومی مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۷۴  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پایان نامه روابط عمومی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست مطالب

*روابط عمومی از نگاه مقام معظم رهبری   ۱
*چکیده   ۴
* پیش گفتار   ۵
*ویژگیهای کارکنان و مدیران روابط عمومی و ارتباطات در قرآن   ۷
روابط عمومی   ۱۲
تعاریفی از روابط عمومی   ۱۲
موقعیت ها ووظایف روابط عمومی ها   ۱۵
اما روابط عمومی:   ۱۶
* شروع روابط عمومی ازصفر   ۱۶
اخلاق در روابط عمومی   ۱۶
ارتباط ، فرهنگ و روابط عمومی   ۱۷
جایگاه تحقیق در روابط عمومی   ۱۸
ایده ها ی نو در روابط عمومی   ۱۸
روابط عمومی در عرصه جهانی شدن   ۱۸
شش محور پیشنهادی برای روابط عمومی همه کشورها:   ۱۹
نقشهای دیگر روابط عمومی در صنعت   ۱۹
*پتروشیمی در یک نگاه   ۲۲
*خلاصه ای از فعالیت های انجام شده در سال ٨۵   ۲۳
*وظایف انجام شده روابط عمومی  درمجتمع  پتروشیمی   ۲۴
شرح وظایف کارآموز «مرادطلب» درمجتمع پتروشیمی*   ۳۰
تأثیر اینترنت و رایانه در زندگی بشر *   ۳۲
مزایای اولیه روابط عمومی الکترونیکی   ۳۳
جمع بندی   ۳۴
بحران در کارکرد خبری روابط عمومی   ۳۵
اقدام خبری روابط عمومی در مرحله سه گانه بحران   ۳۸
وظایف روابط عمومی در موقعیت بحران   ۳۹
تحریف به طور کلی یعنی :   ۴۴
تعریف مصاحبه کردن*   ۴۷
بهترین مصاحبه شونده فردی است که :   ۵۲
مصاحبه به سبک قیفی   ۵۴
مصاحبه قیف وارونه   ۵۴
وضعیت پایانی   ۵۵
اهداف تبلیغات*   ۵۷
اصول تبلیغات عمومی   ۵۸
طبقه بندی تبلیغات از نظر موضوع تبلیغات   ۵۹
تبلیغات کالا از نظر خدمات   ۵۹
طبقه بندی تبلیغات بر حسب هدف تبلیغات   ۵۹
تبلیغات برای شرکت ها و مؤسسات   ۵۹
طبقه بندی تبلیغات بر حسب هدف تبلیغات   ۶۰
مزایای تبلیغات   ۶۱
نکات منفی احتمالی در تبلیغات   ۶۲
نکات منفی احتمالی در تبلیغات   ۶۲
*مبانی ارتباط انسانی   ۶۴
ضرورت فراگیری مهارتهای اجتماعی:   ۶۶
دو وظیفه اساسی پیامهای غیر کلامی در ارتباط انسانی   ۶۷
خودآگاهی در ارتباط انسانی   ۶۷
فواید ارتباط انسانی در سازمانها   ۶۸
بیشترین ارزش در چنین ارتباطاتی :   ۶۹
منابع   ۷۰

منابع

 

١- کتاب اول ، روابط عمومی استان مرکزی سال ١٣٨٣

٢- مطهری نژاد ، میرزا بابا ، روابط عمومی مفاهیم کارکرد ها و روش ها

٣- یحیایی ایله ای ، احمد ، مبانی روابط عمومی

۴- نو اعتقاد ، وحید ، نقش روابط عمومی در صنعت

 بولتن سومین کنفرانس بین المللی روابط عمومی

۶- جزوه جمع آوری شده توسط روابط عمومی پتروشیمی

٧- شایسته ، مرادطلب ، برگرفته از تحقیقات

٨- شایسته ، مرادطلب ، نتیخه گزارش کار آموزی ،ارائه شده در پتروشیمی

۹-  بخشنده ، احمد ، فن مصاحبه در دست چاپ

۱۰- آقای دکتر محمد بلوریان تهرانی،نقش تبلیقات و روابط عمومی در توسعه فروش و افزایش سهم بازار

*روابط عمومی از نگاه مقام معظم رهبری

 

فکر اینکه برادران یک بخش مشابه در ارگانهای کشور را مثل روابط عمومی ها گرد هم آورده اند فکر خوبی است. ما در نظام خود احتیاج به یک انسجام حقیقی از هر طریق ممکن داریم . یکی از طرق هم همین است که عرف روابط عمو می در وزارتخانه ها همگون و همنوا شود. حد اقل فایده این کار بهره گیری از تجربیات یکدیگر است. درمورد خود روابط عمومی ها می دانند کارشان چیست و چه توقعی از آنها می رود. شاید کار روابط عمومی ها را بتوان به عنوان رابط بین دستگاهها و مردم ملاحضه کرد . روابط عمومی ها را باید ببینند خلائی که وجود آنها را ضروری کرده است چیست. عشق به خدمت گاهی در برخی افراد و دستگاهها موجب می شود که قلمرو وسیعتری را برای کار خود جستجو کنند و در نتیجه تداخل بخشهای مختلف پیش می آید.

جای خالی روابط عمومی باید روشن شود منظور از رابطه با مردم چیست؟ بعضی معتقدند روابط عمومی ها باید حقیقت مطلب در مورد دستگاهها رابیان کنندزیرا مردم انتظار و توقع دارند که همه واقعیتها را بشنوند . بعضی هم عقیده دارند علاوه بر گفتن این حقیقت باید نظر مردم نسبت به آن وزارتخانه ها هم مشخص و منعکس شود. عده ای می گویند تنها چیزهای امید بخش را باید به مردم گفت و مطالب یأس آفرین را نباید به مردم ارائه داد. روابط عمومی ها باید روش خود رااز بین این سلیقه ها انتخاب کنند. به نظر من شما باید مشخص کنید انتظار مردم و دستگا هها از شما چیست؟ باید با مردم صادقانه رفتار شود و با زبان فریب با آنها  رفتارنشود . این مهمترین ممیزه جمهوری اسلامی ایران در بخش تشکیلات این است که مردم، مسئولان را از خود دانسته و توقع غیر واقعی شنیدن و حرف سست شنیدن را ندارند .آنان حرف صادقانه می خواهند.

از سوی دیگر لزومی ندارد همه حقایق را به مردم بگویید و این منافاتی با مردم ندارد، باید ترکیبی از این دو شیوه را اتخاذ کرد . یعنی صادقانه ، دور از اغراق و بدون قصد سرگرم کردن مردم با آنها تماس برقرار کرد . اصل این است که همه سخنان صدق به مردم منتقل نشود تا دشمن از امورات مخفی دستگاهها آگاه نشوند . هیچ لزومی ندارد همه مسائل و حقایق را با شعار صدق وحسن نیت بگوییم . کسانی که خطاب به مردم از دستگا ههای مختلف انتقاد می کنند و ضعفهای آن راگوشزد و اتمام حجت می کنند کار غلطی انجام میدهند ، زیرا این اتمام حجت باید با مقام مافوق، مثلا” دولت یا مجلس صورت گیرد نه اینکه چنین اتمام حجتی دل مردم را خالی کند،این نشانه برخورد صادقانه نیست بلکه ساده لوحانه است. باید مردم به دستگا هها اطمینان پیدا کنند، وعده های پوچ و صریح به مردم لزومی ندارد، در بیان حقیقت زبان صدق لازم است.

ما بایستی بلند گوی مردم نسبت به خود را همواره باز نگه داریم به هر صورتی که ممکن است ما باید همیشه به گوش باشیم وگرنه چیزهایی از ما فوت میشود که در تصمیم گیریهای ما مؤثر خواهد بود. نقص بزرگ دچار شدن به افراط یا تفریط در رابطه با مردم است. به این معنی که گاهی آنقدر چیزی نگفته ایم که اصلا مردم اطلاعی از جریانات پیدا نکرده اند.

مثلا مردم هنوز از کارهایی که شده است خبر ندارند. مردم ما نمی دانند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی چه تحولاتی صورت گرفته و همین امر موجب شد که امام فرمودند مسؤلان باید کارهای خود را به مردم گئشزد کنند. گاهی هم در تبلیغ و بیان مطلب چنان زیاده روی و بد لحنی کرده ایم که به ضد تبلیغ مبدل شده است که آثار بد آن از تبلیغات سوء شاید کمتر نباشد. گاهی مطالب در مطبوعات و صدا سیما به نحوی بیان و ارائه می شود و گاهی تبلیغ به نوعی در صدا و سیما مطرح می شود که گویی دشمن آن را تهیه کرده است. زبان تبلیغ و لحن تبلیغ گاهی در خدمت ضد تبلیغ قرار می گیرد. بسیاری از اخبار که به رسانه ها داده می شود از طریق روابط عمومی انجام می گیرد و باید از افراط وتفریط دور باشد ، در عین حال مسؤلان در تنظیم خبر ودر زمینه ارائه خبر مسئول هستند. نکته دیگر آن که برادران فرهنگی در توسعه دادن به انتشارات و روابط عمومی ها قناعت کنند، زیرا زیاد شدن خبر نامه ها هیچ لزومی ندارد . روح مصوبات مجلس هم همین بود که جلوی این کار گرفته شود

اما متأسفانه هنوز هم وجود دارد اما کارهای ابتکاری راباید توسعه داد . از جمله نظارت دادن خود مسؤل به کار خود وی و تهیه جدولها و نمودارها برای دیدن مسؤلان که چه کارهایی کرده است.

روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی وزارتخانه از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده مسائلی است که در آن نهاد می گذرد . سلامت یک دستگاه به اتصال اجزای آن و همنوایی و همسازی آنها ارتباط دارد. روابط عمومی ها می توانند فعالیت نهادها را ارزیابی و منعکس کننده روشها و نقصهای دستگاه مربوطه خود باشند.*

*چکیده

از آنجا که روابط عمومی بخشی از وظایف مدیریت سازمان است لذا فعالیتی است ممتد ، مداوم وطرح ریزی شده که از طریق آن افراد سازمان ها می کوشند تا تفاهم و پشتیبانی کسانی را که باآنها سرو کار دارند به دست آورند براساس این تعریف که از سوی سازمان جهانی روابط عمومی ، روابط عومی بخشی از مدیریت است که در صورت لزوم و در اغلب موارد به صورت واحد ، بخش ، مدیریت با دستگاهی مستقل جلوه گر می شود . روابط عمومی به همین خاطر که بخشی از مدیریت است نزدیک ترین ارتباط را با مدیریت دارد و در اغلب موارد نقش مغز متفکر، قلب تپنده ، دست اجرا ، پای پیشرفت ، گوش شنوا ، چشمو زبان گویای سازمان و مدیریت آن را ایفا می کند .

فعالیتی که روابط عمومی انجام میدهد در یک کلمه ارتباط است . ارتباط در جنبه نظری خود از آنجا که معقوله ای علمی دارد ومورد برسی ها و پژوهش های علمی قرار می گیرد واز علوم دیگر بهره می برد علم محسوب می شود . پس کار روابط عمومی از دیدگاه عملی علم می باشد.

هم از آن رو که بررسی های علمی از نظر ارتباط ، راه کارها و با یدها و نبایدهایی عملی و اجرایی به مدیریت می دهند ، ارتباط در جنبه عملی و اجرایی خود فن است در نتیجه کار روابط عمومی از دیدگاه اجرایی وعملی فن می باشد و هر جا که ارتباط بسته به شرایط ، موقعیت ها ، زمان ها ، مخاطبان گوناگون و درجه تأثیر گذاری می تواند و باید از خلاقیت ، نوع آوری ها ، ابدا و شگرد ها ، شیوه ها ی نوین ،جذاب بهره گیرد . بنابر این کار روابط عمومی  از دید گاه زیبا شناختی هنر می باشد.*

 

* پیش گفتار

 

کلمه روابط عمومی نه تنها تداعی گر همراهی مدیر سازمان نیست بلکه مدیر سازمان ، چون روابط عمومی را یک تشکیلات گسترده درون سازمانی و برون سازمانی می بیند که گاه بر قدرت و نفوذ او غلبه دارد  در همراهی اونیازی احساس نمی کند بلکه سعی مدیر ارشد سازما ن بر این است که از نفوذ او برای توجیه سیاست های خود بهره بردای کند تا به گمان خودش در برابر خواسته های او کمنر کسی ساز مخالف یا ادعایی داسته باشد که هر دوی این روش مغایر است با اهداف و مأموریت های عمومی از سال ١٣٣٠ نطفه روابط عمومی در شرکت سهامی تصفیه نفت ایران در آبادان بسته شد تاکنون تلاش های زیادی برای ایجاد درک صحیح و واقعی از روابط عمومی در مدیران کشوری صورت گرفته اما گویا هیچ کدام از راه های رفته شده به نتیجه مطلوب نرسیده و روابط عمومی همچنان در حسرت روابط عمومی مانده است زیرا نوع نگاه مدیریت ارشد سازمان ها به روابط عمومی تعیین کننده خروجی فراید روابط عمومی است .

لذا به نظر می رسد عبارت روابط عمومی نتوانسته است به مدیران بفهماند که ادامه حیات موفق یک سازمان در گرو عملکرد سازمانی این حوزه است . *

 

 

*ویژگیهای کارکنان و مدیران روابط عمومی و ارتباطات در قرآن

 

کارکنان و مدیران روابط عمومی و ارتباطات بایستی اوصاف و ویژگیهایی را داشته باشند تا بتوانند به مدد آنها در کار خود نیت لازم را کسب نمایند . در متن زیر به پارهای از اوصاف و ویژگیهای مورد نظر از دیدگاه قرآن اشاره می شود.

١ – حق جویی و حق گویی:

­ ولا تلبسو الحق باطل و تکتمو الحق و انتم تعملون ( بقره آیه ۴٢)

 

٢- وفای به عهد  (پایبند به قول وقرار ):

 –بلی من اوفی بعهده واتقی فان الله یحب المتقین (آل عمران آیه ٧۶ )

 

٣ -سنجش تاب و توان و صبر و تحمل :

و لنبلو نکم بشیء … و بشر اصابرین (بقره آیه ١۵۵)

 

الا الذین تابو وصلحو… (بقره آیه ١۵۵)

 

۴ -دارایی و اموال دیگران را نخورید:

لا تکلو اموالکم بینکم با لباطل(بقره آیه ١٨٨)

 

۵- ایجا وحدت و یکپارچگی در میان کارکنان بخشها و مدیران:

  و اعتصمو بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا (آل عمران آیه ١٨٨)

۶ -داشتن روحیه عطوفت و مهربانی:

فیما رحمه من الله لنت لهم و لا کنت فظا غلیظ القلب لا نفضوا من حولک(آل عمران آیه ١۵٩)

٧ -عقل و گذشت و چشم پوشی از خطای دگران (برای سازندگی آنها)

–         فاعف عنهم و استغفر لهم (آل عمران آیه ١٨٨)

 

٨- ایفا نقش مشاوره برای همکاران:

و شاورهم فی المر(آل عمران آیه ١۵٩)

 

٩- الگویی برای توکل و یاری جستن از خداوند:

فاذا عزمت فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین (آل عمران آیه ١۵٩)

 

١٠- نصرت و یاری رساندن به واحدها و افراد:

  ان ینصرکم الله فلا غالب لکم (آل عمران آیه ١۶۰)

 

١١- عدم سوء استفاده از خدا:

و لا تجعلواالله عرضه لا یمانکم  (بقره آیه ٢٢۴)

 

١٢- تکلیف خواستن از افراد به اندازه توانایی جسمی و روحی آنها:

لا یکلف الله نفسا الا وسعها  (بقره آیه ٢٨۶)

 

١٣-  نداشتن چشم داشت به دست رنج دیگران:

لها ما کسبت و علیها ما اکتسبت (بقره آیه ٢٨۶)

 

­­ الذین ینفقون فی السراء والضراء(آل عمران آیه ١۵٩)

 

١۴- دادن روحیه به کارکنان :

ولا تهنو ولا تحزنوا وانتم الا علون (آل عمران آیه ١۵٩)

 

١۵- صبر حوصله داشتن و دعوت دیگران به صبر وایجاد ارتباطات:

یا ایها الذین آمنو اصبروا وصابروا و رابطو  (آل عمران آیه ١۵٩)

 

١۶- خوشرویی و پاسخ نیک به اعلام دوستی با دیگران:

  و اذا حییتم بتحیته فحیوا با حسن منها (نساء آیه٨۵)

 

١٧- شفاعت پشتیبانی از دیگران در موقع ضرورت:

من یشفع شفاعه حسنه یکن له نصیب منها (نساء آیه٨۵)

 

١٩- برای هر عمل دیگران نباید حتماً مقابله به مثل کرد:

لئن بسطت الی سدک لتقتلنی ما انا بباسط یدی الیک لا قتلک (مائده آیه٢٨)

 

٢٠- پذیرش اشتباه و معذرت دیگران (پرهیز از گوش دادن به حرف و حدیث افراد )

  خذ العفو وامر بالعرف و اعرض عن الجاهلین (اعراف آیه١٩٩)

 

٢١- خیانت نکردن به امانت:

یا ایها الذین آمنوا لا تخونوا الله والرسول (انفال آیه٢٧)

 

٢٢- توکل بر خداوند:

انی توکلت علی الله ربی وربکم (هود آیه۵۶)

 

٢٣- امید به کسب توفیق الهی :

و ما توفیقی الا به الله (هود آیه٨٨)

 

٢۴- هدایت و ارشاد دیگران نیازمند آگاهی و برهان ست:

– و لقد ارسلنا موسی بایتنا و سلطان مبین (هود آیه٩۶)

٢۵- استقامت در برابر شدائد وسختیها :

فاستقم کما امرت (هود آیه١٢٢)   *   

 

روابط عمومی

 

تعریف متعددی از روابط عمومی موجود است . فقط از یک زاویه یعنی ارتباط وقتی برسی می شود ، تعاریفی متفاوت از هم دیده می شود .

– چشم سازمان

– گوش سازمان

– زبان سازمان

– آئینه تمام نمای سازمان

– وکیل مدافع سازمان

– تصویر ساز سازمان و…

پس با توجه به موقعیت ، روابط عمومی یک وظیفه اول می پذیرد و با توجه به وظیفه اول در موقعیت تعریف می شود و این گوناگونی عیب و نقص روابط عمومی نیست ، اما باید جهت مشخص و تعاریف تعیین شود.

تعاریفی از روابط عمومی

70,000 ریال – خرید
 

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله روابط عمومی
  • گزارش کارآموزی روابط عمومی
  • مقاله روابط عمومی در ایران و جهان
  • مقاله آشنایی با عناصر گوناگون آمیخته های تبلیغات
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.