گزارش کارآموزی کارخانه آبمیوه


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

گزارش کارآموزی کارخانه آبمیوه مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۴۶  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آبمیوه نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست

مقدمه:   ۱
فصل اول :   ۲
نوع محصولات تولیدی:   ۲
تاسیسات آب:   ۳
ساختار سیستم های اسمز معکوس:   ۴
پروسه های تولید :   ۶
کنسانتره و گلابی :   ۶
تولید نکتار :   ۹
مراحل تولید پالپ میوه:   ۹
تولید نکتار از پالپ:   ۱۲
فصل دوم :   ۱۳
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته   ۱۳
اصطلاحات وتعریفات:   ۱۳
فرآیند تغلیظ:   ۱۴
بسته بندی نفوذ ناپذیر :   ۱۴
آبمیوه ی شفاف:   ۱۴
آبمیوه ی بازسازی شده :   ۱۴
تدارکات  وانبارش مواد اولیه:   ۱۴
فرآوری مواد اولیه و یا ساخت ومونتاژ  قطعات:   ۱۶
دریافت و آبگیری :   ۱۶
پا ستوریزاسیون:   ۱۷
عمل آوری وفاینینگ :   ۱۷
فیلتر اسیون:   ۱۷
کنسانتراسیون:   ۱۸
بسته بندی کردن انبار کردن :   ۱۸
انبار و سرد خانه:   ۱۹
هماهنگی و اجرای کیفیت در تولید انواع آبمیوه ، نوشابه بدون گاز دار نکتاب میوه جات   ۲۰
ضوابط کنترل فرآیند انواع کنسانتره:   ۲۱
بازرسی و آزمایش مواد و قطعات و محصولات:   ۲۴
بازرسی و آزمایش مواد اولیه:   ۲۵
بازرسی و آزمایش حین فرآیند:   ۲۵
بازرسی و آزمایش محصول نهایی:   ۲۵
خطی مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی:   ۲۶
نگرش کلی بر تکنولوژی تولید آب میوه شفاف:   ۲۷
آروماگیری ( جمع آوری اسا نس میوه) و تغلیظ اولیه:   ۳۲
شفاف سازی :   ۳۳
فیلتراسیون:   ۳۴
تغلیظ:   ۳۴
پاستوریزاسیون:   ۳۵
خط تولید آبمیوه از کنسانتره تکنیک پرکنی:   ۳۶
فیلتراسیون:   ۳۷
پرکنی و در بندی:   ۳۸
اتیکت زنی :   ۳۹
کارتن کردن:   ۳۹
انبارکردن:   ۴۰
شرح خط تولید آبمیوه دوی پک (نوشابه):   ۴۰

مقدمه:

آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب پرتقال، عصاره میوه درخت پرتقال می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست. هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها ، ۱۰۰ درصد خالص هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند.

کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب ، انواع آب میوه تهیه می کنند. این آب میوه ها به دلیل داشتن شکر ، تنها انرژی زا بوده و معمولا خواص زیادی ندارند.اما آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده وارزش غذایی بسیار بالایی دارند.

اغلب  افراد سعی می کنند که در وعده ی صبحانه، یک لیوان آب میوه تازه بنوشند تا ویتامین های مورد نیاز بدنشان در طول روز تامین شود.

آب میوه می تواند به حالت کنسانتره (یا غلیظ شده) موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که اکثر اجزای تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف  نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل می شود.

فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب ، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه  کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال ( معمولاً آب) به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می کنند.

فصل اول :

نوع محصولات تولیدی:

۱-   خطوط تولید کنسانتره:

۱-۱-      کنسانتره سیب سفید

۱-۲-      کنسانتره ی انار

۱-۳-      کنسانتره ی آلبالو

۱-۴-      کنسانتره ی انگور سفید

۱-۵-      کنسانتره ی انگور قرمز

۱-۶-      کنسانتره ی توت فرنگی

۲ـ خطوط تولید آبمیوه:

۲-۱- خط تولید تتراپک یک لیتری

۲-۲-  خط تولید تتراپک ۲۰۰  سی سی

۲-۳- خط تولید دوی پک ۲۰۰ سی سی

۲-۴- خط تولید دوی پک ۲۸۰ سی سی

تاسیسات آب:

سختی گیر رزینی(Softner):

سختی آب ناشی از یون های کلسیم و منیزیم و به مقدار کمتر ترکیبات فلزاتی چون آهن، منگنز و آلومینیوم می باشد. از آنجایی که سه فلز مذکور به مقادیر جزئی در آب موجودند لذا اثر آن ها در سختی آب بسیار کم است.به علت بروز مشکلات متعدد آب سخت ، در صنعت سختی آب را کاهش می دهند. متداولترین روش برای حذف سختی آب، استفاده از سختی گیر های رزینی        می باشد. رزین ها ، کلسیم و منیزیم را با سدیم تعویض کرده و آب سخت را به آب نرم تبدیل     می کنند.

عمده ترین کاربرد دستگاههای  سختی گیری رزینی عبارتند از:

نرم کردن آب دیگ های بخار و مبدل های حرارتی
نرم کردن آب مورد نیاز برج های خنک کننده و سیستم های سرمایشی

مشخصات دستگاه های سختی گیر رزینی شرکت:

ساخته شده از ورق فولاد با ضخامت متناسب بر ظرفیت دستگاه.
بدنه داخلی سختی گیر با سه لایه رنگ اپوکسی پوشانده شده است.
قابلیت تحمل فشار تا ۶بار.
استفاده از رزین های کاتیونی با ظرفیت بالا.
دارای آب پخش کن های مقاوم از جنس P.V.C.
دارای عدسی های استاندارد و دریچه های بازدید در بالا و پایین.

(دستگاه های بالا ی قطر ۶۰ دارای دو دریچه در پایین می باشند).

دارای مخزن آب نمکی پلی اتیلن، لوله کشی مناسب ، شیر تخلیه هوا و مانومتر.

سیستم آب شیرن کن    Reverse osmosis

در سیستم اسمز معکوس( آب شیرن کن) آب از غشاء نیمه تراوا (ممبران) عبور کرده و نمک های محول آن حذف می شود.  با استفاده از دستگاه آب شیرین کن می توان، آبی با املاح اندک و حتی بدون املاح استحصال کرد. مزیت استفاده از این روش نسیت به سایر روش ها نظیر: تقطیر و یا ستون کاتیونی و آنیونی (دیونایزر) صرفه اقتصادی آن، مصرف انرژی کم ، عدم آلوده سازی محیط زیست، ایمن بودن آن برای اپراتور سیستم و …. می باشد.

عمده ترین کاربرد دستگاه های آب شیرین کن عبارتند از :

۱-   تهیه و تولید آب شرب از آب های شور(مصارف شرب).

۲-   تامین و تولید آب دیگ های بخار، سیستم های برودتی و مبدل های حرارتی .

۳-   بازیافت پساب های صنعتی.

ساختار سیستم های اسمز معکوس:

۱-   پیش تصفیه:

با توجه به استاندارهای تعریف شده برای آب ورودی به دستگاه R.O پیش تصفیه خاص آن طراحی و ساخته می شود. اما به طور کلی روش های مورد استفاده عبارتند از : هیدروسیکلون- صافی ذغالی – میکروفیلتر – سیستم ( U.V) – سیستم تزریق بی سولفیت- سختیگیر.

۲-   سیستم تامین فشار:

غشاء جهت غلبه برفشار اسمزی به فشار بالاتر از فشار اسمزی دارد پس می باید آب ورودی به ممبران حداقل فشار مشخص را داشته باشد. این فشار در ممبران های نوع کم فشارPSI 150 ، در ممبران های معمولی PSI 220 و در ممبران های آب دریا PSI 800 میباشد. از آنجایی که زنگ آهن نباید وارد ممبران شود بهتر است از پمپ با جداره استیل ا ستفاده شود.

۳-   ممبران ها :

با توجه به کیفیت آب ورودی ، کیفیت در خواستی آب تولیدی و میزان آب تولیدی نوع و مدل ممبران ها انتخاب می شود. روش  چینش ممبران ها با توجه به محاسبات طراحی می تواند بصورت موازی و یا سری و یا توامان باشد.

۴-   سیستم کنترل دبی و فشار :

جهت بررسی عملکرد دستگاه نیاز به اندازه گیری میزان آب تولیدی ، دور ریزو آب برگشتی است، بنابراین در سر راه تولید، دو ریز و برگشتی فلو متر قرار دارد. همچنین باید در میسر آب ورودی به دستگاه ، آب  ورودی به ممبران ها و آب خروجی از ممبران ها ما نومتر باشد تا فشار سیستم به راحتی قابل اندازه گیری بوده تا راهبری بر اساس آن انجام شود. در سیستمهای R.O برای آب ورودی به دستگاه سوئیچ فشارئ پایین قرار می گیرد که رد صورت نبود آب و یا عدم تامین فشار اولیه دستگاه بطور اتوماتیک خاموش گردد و پس از پمپ اصلی نیز سوئیچ فشار بالاقرار       می گیرد تا درصورت افزایش فشار بیش از حد تعریف شده دستگاه خاموش گردد .

۵-   تابلوی برق:

تابلو برق جهت فرمان قدرت دستگاه طراحی و ساخته می شود این تابلو می تواند ترکیب از PLC و برق صنعتی و یا فقط برق صنعی باشد .

 ۶-   سیستم ترزیق ضد رسوب:

جهت کنترل رسوبات همواره مواد ضد رسوب به سیستم تزریق می شود. نوع و مقدار تزریق مواد ضد رسوب با توجه به کیفیت و کمیت آب ورودی به دستگاه متغیر است.

پروسه های تولید :

پروسه ی تولید کنسانتره ی آبمیوه ی : سیب و گلابی

سیلو بتنی اسکرود وزینگ  للواتور میزسورتینگ  گریندز مش پمپ  مش تانک  پرس ۱-۲  ویبره تانک آبمیوه خام  مرحله ی تغلیظ پاستوریزه در ۹۵  دمای خروجی ۵-۵۵ تانکهای فاینینگ  تصفیه آنزیم  تانک تغذیه UF تانکهای آبمیوه شفاف  مرحله ی دوم تلغیظ  کنستانتره  ۵۵درجه  پلیت کولر  ۱۰-۱۵ درجه  تانک بلند  فیلتر  بشکه های پلاستیکی  سردخانه

کنسانتره و گلابی :

میوه  sorthing  گریندر پرس کردن  پاستویزاسیون فاینینگ  پرس  تلغیظ کنسانتره  سرد کردن  پر کردن  سردخانه

کنسانتره آلبالو، توت فرنگی و انگور:

میوه  sorthing سیلوی  استیل  دم و خوشه چینی  مثل هیتر  مثل تانک  پرس کردن  پاستور یزاسیون  آنزیم زنی  فاینینگ  فیلتر  کنسانتره  پر کنی  سردخانه

تولید نکتار :

نکتار آبمیموه ای است که حاوری گوشت میوه بوده و با افزودن آب ، شکر  ،اسیدهای خوراکی مجاز خاص آن میوه مثل اسید ستیریک به پالپ حاصل از میوه به دست می آید.

مراحل تولید پالپ میوه:

45,000 ریال – خرید
 

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پایان نامه صنعت آبمیوه
  • برچسب ها : , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.