738 بازدید
مقاله بررسی عوامل محیطی جغرافیایی و انسانی پارک چیتگر مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۴۱ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود مقاله بررسی عوامل محیطی جغرافیایی و انسانی پارک چیتگر نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد
مقدمه ۳
آبرفتهای کنونی ۵
آزمایشات تجزیه شیمیایی برگ درختان ۵
خصوصیات ۱۰
فرم تنه، قطر و ارتفاع درختان ۱۰
رطوبت ۱۲
زادآوری ۱۲
فلور جانوری ۱۴
گونههای گیاهی پوشش علفی و خاکی مابین پوشش درختی ۱۵
گونههای گیاهی پوشش گیاهی علفی و بوتهای: ۱۶
مشخصات جغرافیایی و اقلیمی منطقه ۲۲ شهرداری تهران ۲۱
پارک چیتگر ۲۴
شناخت کلی محیط طبیعی چیتگر ۲۵
پوشش درختی و درختچههای پارک جنگلی چیتگر ۲۶
امکانات پارک و طرحهای آتی آن ۲۸
شکل زمین (توپوگرافی) ۲۹
خصوصیات فیزیکی خاک ۳۰
بررسی و نحوه تأمین منابع آبی ۳۱
تعیین دبی و میزان فصلی آب سالانه ۳۱
خصوصیات شیمیایی خاک ۳۳
باغ گیاهان دارویی ۳۳
پژوهشکده گیاهان دارویی ۳۴
نصب تابلوهای راهنمای مسیر و اماکن پارک چیتگر ۳۶
استقرار یگان ویژه اجرائیات در پارک چیتگر ۳۶
آمار عملکرد و اقدامات صورت گرفته توسط یگان انتظامی مستقر در پارک چیتگر ۳۷
منابع ۴۰
مجموعهای که پیش رو دارید ماحصل تلاش در جهت کسب اطلاعاتی در رابطه با مجموعهای فرهنگی- تفریحی- ورزشی پارک چیتگر است. علت محدود بودن اطلاعات در زمینهی این مکان به این دلیل است که دسترسی کامل برای بررسی تمام جوانب موارد ذکر شده، واقعاً کار دشواری بود و مسئولین و کارگذاران این مجموعه هدف این بود که بر روی محیطی باستانی- طبیعی، جغرفیایی کار شود به این دلیل به محلهای مرتبط با این مسئله که احتمال بی رقیب میتواند اطلاعاتی را در اختیارمان بگذارند (از قبیل سازمان میراث فرهنگی و پژوهشکدهی مردم شناسی و مصاحبه با آقای محب عل) سر زدیم اما متاسفانه هیچ کدام ما را در جهت ارائه موضوعی برای کار راهنمایی نکردند که خوب مسلماً این نیز یکی از معضلات آموزشی و اداری مراکز دولتی و خصوصی برای دانشجویانی که به دنبال تحقیقات خود و کسب اطلاعات بیشتر در جهت تحقق بخشیدن به اهدافشان هستند میباشد. پس از مطالعه و چک کردن سایتهای مختلف در این رابطه با عنوان پارک چیتگر و زمینههای بسیاری که در جهت آموزشی- فرهنگی- ورزشی داشت برخورد کردیم و تصمیم گرفته شد که کار روی این مجموعه را که به هر ترتیب قابل دسترسیتر از موضوعات دیگر بود آغاز کرد و کارمان را با مصاحبه با مسئول و مدیریت پارک آقای آقاباشی شروع کرد و ایشان در جهت دسترسی به منابعی در رابطه با جنبههای مختلف چیتگر سوق دادند و هدایت کردند و عکسهایی را در زمینهی نقشههای نقاط مختلف پارک و دیگر جوانب آن در اختیارمان قرار دادند که البته بعضی از آنها به علت تخصصی بودن در محدودهی کار با جای نمیگرفت و از بررسی و پرسش در مورد آنها صرف نظر شد. البته ذکر این نکته ضروری است که موقعیت مکانی جغرافیایی پارک چیتگر جوری طراحی شده است که به هر ترتیب مکانی امن و فاقد از هر گونه خطر نیست و این مسئله در بسیاری موانع کار ما را باشد مواجه میساخت در آخر گفتنی است شاید این مجموعه، مجموعهای غنی و کامل نباشد ولی میتوان متصور شد که این بررسی مختصر و کوتاه می تواند به عنوان راهنمایی برای حداقل مکانی که تاکنون از پارک چیتگر دیدن نکردهاند مورد استفاده قرار بگیرد. به امید آن که موثر افتد.
این بخش متشکل از جوانترین نهشتههای رودخانه با سیلابی است و در بستر رودخانه با سیلابی است و در بستر رودخانه، مسیلها پادگانه های آبرفتی، مخروط افکنههای جوان و کالها بر جای گذاشته شده است. دشت جنوب تهران از این آبرفت پوشیده شده است. به طور کلی رسوبات در شمال تهران از رسوبات دانه درشت منفصل) قلوه سنگ، شنگرد شده بدون سیمان)، و در جنوب تهران رسوبات دانه ریز (سیلت و رس) تشکیل شده است، آبرفتهای کنونی که اکثراً به صورت رسوبات منفصل هستند کاملاً نفوذپذیر بوده و مقاومت مکانیکی آنها نسبت به نقاط مختلف متفاوت است.
تجزیه شیمیایی برگ گیاهان بهترین روش برای تعیین میزان عناصر موجود در گیاه و برآورد موادغذائی مورد نیاز آنها میباشد چرا که نمو گیاهان از غلظت عناصر غذایی موجود در بافتها و برگها تبعیت میکند. از روی نتایج تحقیقاتی که روی درختان اقاقیا (پهن برگ) و کاج (سوزنی برگ) انجام شده است (جهاد تحقیقات آب و خاک، ۱۳۷۹)، میزان عناصر شیمیایی بدین شرح است:
ازت: در برگ درختان کاج بین ۰/۹۷- ۱/۱۴ درصد و اقاقیا بین ۳/۱-۴ درصد متغیر بوده است لذا باید گفت درختان اقاقیا که یک گونه تثبیت کننده ازت میباشند به مراتب بیشتر از درختان کاج ازت را از خاک جذب و در برگها ذخیره کرده است. ازت موجود در گیاهان حداکثر سه درصد است که در درختان کاج به حد ماکزیمم نرسیده است.
فسفر: در سوزنهای کاج بین ۰/۱۲- ۰/۲۳ درصد و در اقاقیا بین ۰/۱۲- ۰/۱۷ در صد نوسان دارد یعنی کاج با توجه به شرایط محیطی نسبتاً خشک کمی بیشتر از اقاقیا فسفر را در اندامهای هوایی خود ذخیره کرده است. مقدار متوسط فسفر در گیاهان حداکثر ۰/۵ درصد است که در هر دو گونه به حد ماکزیمم نمیرسد.
پتاسیم: در کاج بین ۰/۶۳- ۰/۷۶ درصد و اقاقیا بین ۰/۷۶- ۱/۸ درصد نوسان بوده است یعنی اقاقیا نسبت به کاج پتاسیم بیشتری در اندامهای خود دارد. مقدار پتاسیم در گیاهان حداکثر ۳ درصد است و در این دو گونه به حد ماکزیمم نمیرسد.
کلسیم: در برگ درختان کاج بین ۱/۵۴- ۲/۰۱ درصد و در اقاقیا بین ۳/۶۴- ۴/۷۶ درصد متغیر است، یعنی در اقاقیا به حد کافی وجود دارد. مقدار کلسیم در گیاهان حداکثر ۴ درصد است و در کاج به ماکزیمم نمیرسد.
منیزیم: در کاج بین ۰/۲۳- ۰/۲۳ درصد و در برگ اقاقیا بین ۰/۳۸- ۰/۶۴ درصد نوسان دارد. مقدار متوسط منیزیم در گیاهان حداکثر ۰/۷ درصد است که در هر گونه به حد ماکزیمم نمیرسد.
آهن: در کاج بین ۹۱-۲۱۹ میلی گرم در کیلوگرم و در اقاقیا بین ۲۳۰- ۴۳۷ میلی گرم در کیلوگرم در نوسان است. مقدار متوسط آهن در گیاهان حداکثر ۲۰۰ میلیگرم است که در هر گونه ماکزیمم رسیده است.
تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.
جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ را پرداخت نمایید.
ارسال نظر