مقاله جوجه کشی و دلایل افت هچ


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله جوجه کشی و دلایل افت هچ مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۴۸  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله جوجه کشی و دلایل افت هچ نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست

پیش گفتار. ۱

جوجه کشی (هچ). ۱

فصل اول.. ۲

مراحل تکامل جنین.. ۲

جنین شناسی جوجه. ۳

زمان های مهم در رشد جنین.. ۳

فصل دوم.. ۱۳

مرگ و میر جنین و دلایل مربوطه. ۱۳

مرگ و میر جنینی به چند دلیل رخ می دهد:. ۱۴

تشخیص علل عدم موفقیت در جوجه درآوری… ۱۵

بی نطفه بودن تخم مرغ ها:. ۱۵

مردن نطفه در سنین اولیه. ۱۵

مرگ جنین در مراحل انتهایی:. ۱۶

خروج جوجه از تخم مرغ زودتر از موعد:. ۱۶

خروج جوجه از تخم مرغ دیرتر از موعد:. ۱۶

جوجه های چسبناک:. ۱۶

حالات غیرطبیعی:. ۱۶

بسته نشدن ناف:. ۱۶

فلج بودن جوجه ها:. ۱۶

جوجه غیرطبیعی:. ۱۷

نگهداری نامناسب… ۱۷

نشانه های معمول کمبود ویتامین ها و املاح.. ۱۸

فصل سوم.. ۲۱

دلایل افت هچ در سنین مختلف و معیارهای شناسائی اشکالات… ۲۱

اویدوکت و تخمدان مرغان مادر در حال تولید:. ۲۲

کاهش وزن تخم مرغ:. ۲۳

مراحل تکامل:. ۲۳

بی نطفگی:. ۲۳

تخم مرغ بی نطفه بعد از ۲۱ روز انکوباسیون:. ۲۳

علل احتمالی:. ۲۳

مرگ و میر زودرس جنینی- طی ۲۴ ساعت یا کمتر. ۲۴

مرگ و میر زودرس جنین- تا ۴۸ ساعت… ۲۴

مرحله حلقه خونی… ۲۴

مرگ میر جنین ۴-۵/۲ روزگی… ۲۴

علل احتمالی:. ۲۵

مرحله چشم سیاه Black Eye. 25

مرگ میر جنینی از ۱۰-۵ روزگی… ۲۵

علل احتمالی:. ۲۵

مرحله پر (Feather) 25

مرگ میر جنین از ۱۷-۱۱ روزگی… ۲۵

علل احتمالی:. ۲۶

چرخیده (Turned) 27

تلفات جنین در ۱۹-۱۸ روزگی… ۲۷

علل احتمالی:. ۲۷

نوک زرده به کیسه هوایی (Pipped Aircell) 27

علل احتمالی:. ۲۷

نوک زرده به پوسته (Pipped shell) 27

فصل چهارم.. ۲۸

مسائل تغذیه ای در جوجه آوری… ۲۸

تغذیه ای که در جوجه درآوری مؤثر است.. ۲۹

نشانه های معمول کمبود ویتامین ها و املاح.. ۳۱

فصل پنجم.. ۳۳

افت هچ در اثر بیماریها. ۳۳

بیماری های ویروسی پرندگان:. ۳۴

بیماری های باکتریایی:. ۳۵

عفونت های ناشی از مایکوپلاسما. ۳۶

عفونت های کلی باسیلوزی… ۳۷

عفونت های پاستولایی:. ۳۷

بیماری های با علل نامشخص:. ۳۷

مسمومیت در پرندگان:. ۳۸

مسمومیت با ضدعفونی کننده ها:. ۳۸

سموم آلی… ۳۸

هیدروکربن های کلر دار:. ۳۸

سموم دارویی:. ۳۹

سموم گیاهی:. ۳۹

فصل ششم.. ۴۰

پدیده جوجه های بی کیفیت و دلایل ظهور آن (درجه ۲). ۴۰

جوجه های بی کیفیت… ۴۱

۱- پرهای بدشکل:. ۴۱

۲- شاهپرهای نامناسب:. ۴۱

۳- ناف بدشکل:. ۴۱

۴- شکم نامناسب:. ۴۱

۵- ساق پاهای نامناسب… ۴۲

منابع :. ۴۳

جنین شناسی جوجه

به منظور رشد جنین و نهایتاً تفریخ می بایست تخم مرغ تخم مرغ را در دستگاه جوجه کشی به صورت مصنوعی تفریخ کرد که مراحل زیر به وقوع می پیوندد لازم به ذکر است که جنین در بدن مرغ نیز تکامل دارد که ذیلاً ذکر گردیده است.

زمان های مهم در رشد جنین

۱- قبل از تخم گذاری: ۱- باروری ۲- تقسیم و رشد سلول های زنده ۳- تمایز سلول ها به گروه هایی که قسمت خاصّی را می سازند (گامترولاسیون)

۲- زمانهای بین تخم گذاری و انکوباسیون: که در این زمان هیچ رشد وجود ندارد یا مرحله غیرفعال در زندگی جنین را شامل می شود. (در این زمان در صورت تأمین شرایط مناسب نگهداری تخم مرغ رشد به صفر می رسد)

مرگ و میر جنینی به چند دلیل رخ می دهد:

۱- نگهداری تخم مرغ به صورت نامناسب

۲- آلودگی

۳- بیماری گله

۴- مشکلات پوسته و محتویات داخل آن

۵- ژنتیک

۶- تغذیه گله مادر

۷- مشکلات جوجه کشی

تشخیص علل عدم موفقیت در جوجه درآوری

بی نطفه بودن تخم مرغ ها:

خروس ها: بیش از اندازه جوان یا پیر بودن، فلجی ناشی از کیفیت بد بستر

مرغ ها: کرچ شدن

هر دو جنس: کافی نبودن نسبت مرغ و خروس، بیماریها، افزایش زیاد وزن

مردن نطفه در سنین اولیه

تخم مرغ ها در انبار بیش از اندازه گرم یا سرد شده اند. گاز دادن در سترها شستن در آب داغ، وجود تعداد زیادی تخم مرغ های آلوده در کف سالن، انبار کردن تخم مرغ برای مدت طولانی یا به طرز غیرصحیح، رشد جنین قبل از چیدن تخم مرغ، بیماری های ویروسی نظیر برونشیت عفونی، حرارت نامناسب در ستر چرخش نامناسب

نکات اصلی در زمینه برطرف کردن مشکلات حاصل از مرگ و میر جنین (داخل پوست) عبارتند از:

۱- اندازه تخم مرغ و کیفیت پوسته

۲- اطاقک هوایی

۳- طرز قرار گرفتن جنین داخل تخم مرغ

۴- حالات غیرطبیعی مربوط به وضعیت تشریحی

۵- اختلالات تغذیه ای

۶- عدم مصرف سفیده

۷- سن جنین

مرگ جنین در مراحل انتهایی:

بالا یا پایین بودن حرارت ستر، چرخش نامناسب، انبار کردن تخم مرغ به طور غیرصحیح، آلودگی تخم مرغ، تغذیه نامناسب مادرها، قطع برق و در نتیجه عدم تهویه کافی

خروج جوجه از تخم مرغ زودتر از موعد:

درجه حرارت بالا در سنین بین ۱ تا ۱۹ روزگی، کوچک بودن تخم مرغ

خروج جوجه از تخم مرغ دیرتر از موعد:

پایین بودن درجه حرارت یا رطوبت در سنین بین ۱ تا ۱۹ روزگی، انبار کردن تخم مرغ، بزرگ بودن ها، درجه حرارت پایین در هچر

جوجه های چسبناک:

بالا بودن درجه حرارت در سنین بین ۲۰ الی ۲۱ روزگی، نحوه انبار کردن تخم مرغ ها، وجود تخم مرغ های شکسته در سینی های هچر، عدم چرخش کافی

حالات غیرطبیعی:

چیدن برعکس تخم مرغ (انتهای باریک به طرف بالا)، وجود تخم مرغ های بدشکل، عدم چرخش کافی

بسته نشدن ناف:

درجه حرارت بالا بین ۱ تا ۱۹ روزگی، رطوبت بالا در سنین بین ۲۰ تا ۲۱ روزگی، نحوه انبار کردن تخم مرغ

فلج بودن جوجه ها:

تغییرات درجه حرارت در طول دورة جوجه کشی، سن گله مادر، تغییر مکان تخم مرغ ها در هفته اول جوجه کشی، عوامل ژنتیکی

جوجه غیرطبیعی:

منقار متقاطع، عوامل ارثی یا آلودگی ویروسی، نداشتن چشم، درجه حرارت بالا،

گردن کچ: درجه حرارت و تغذیه

خمیدگی پنجه ها: درجه حرارت و تغذیه

بازشدن پاها: صاف بودن سینی های هچر

 نگهداری نامناسب

«موارد غیرطبیعی قرار گرفتن جنین»

۱- قرار گرفتن سر بین رانها

۲- قرار گرفتن سر در قسمت انتهای باریکه ی تخم مرغ

۳- قرار گرفتن سر در قسمت چپ (در حالت طبیعی سر زیر بال راست قرار دارد)

۴- چرخش جنین طوری که نوک به طرف اطاقک هوایی قرار نگرفته باشد.

۵- قرار گرفتن پاها در بالای سر

۶- قرار گرفتن نوک جوجه در بالای بال راست (در حالت طبیعی زیر بال راست قرار دارد)

نشانه های معمول کمبود ویتامین ها و املاح

50,000 ریال – خرید
 

 تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پروژه طراحی سیستم هوشمند سورتینگ تخم مرغ
  • مقاله تخم مرغ
  • مقاله دانه
  • مقاله تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخم مرغ
  • مقاله تأثیر اندازه تخم مرغ روی حرارت تولیدی
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      جمعه, ۱۹ آذر , ۱۳۹۵
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایdjkalaa.irمحفوظ می باشد.