مقاله فیزیولوژی ورزش


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله فیزیولوژی ورزش مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۲۱  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله فیزیولوژی ورزش نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست

کربو هیدراتها، چربی‌ها و پروتئین‌ها   ۱
قسمت اول: کربوهیدراتها   ۱
انواع کربوهیدراتها و منابع آنها:   ۱
مونو ساکاریدها:   ۱
اولیگوساکاریدها:   ۲
پلی‌ساکاریدها:   ۲
نقش کربوهیدراتها در بدن:   ۲
قسمت دوم چربیها:   ۳
انواع و منابع چربیها:   ۳
چربیهای ساده:   ۳
چربیهای مرکب:   ۳
چربیهای مشتق:   ۴
نقش چربی در بدن:   ۴
قسمت سوم: پروتئینها:   ۴
انواع پروتئینها:   ۴
منابع پروتئین:   ۵
سیستمهای انرژی   ۵
شیوع آسیبهای ورزشی:   ۱۱
انواع آسیبها:   ۱۲
علل آسیبهای ورزشی:   ۱۲
عوامل مؤثر در پیشگیری از آسیبهای ورزشی عبارت است از:   ۱۳
آمادگی جسمانی چیست؟   ۱۴
حقایقی درباره کسب آمادگی جسمانی:   ۱۵
اجزای آمادگی جسمانی چیست؟   ۱۶
منابع   ۱۷

منابع

کتاب فیزیولوژی ورزشی

(۱) انرژی و تغذیه

نویسنده: ویلیام دی، مک آردل ، فرانک آی.‌کچ، ویکتور ال.کچ

ترجمه: دکتر اصغر خالدان

کتاب فیزیولوژی ورزشی

نویسنده : ادوارد ل.فوکس

ترجمه غلامرضا مجلسی – حمیدرضا مجلسی

کتاب ترکیب بدن و کنترل وزن

نویسندگان: دکتر پاتریشیا، آ.ایزیمن ، دکتر استفان ، سی،

جانسون – جان ، ای نستون

ترجمه و ویرایش علمی: دکتر عباسعلی کائینی، استادیار دانشگاه تهران

کتاب آسیب‌های ورزشی

نویسندگان: دکتر دیوید جی. برگرون ، دکتر ویلسون گرین

ترجمه: دکتر شهرام فرج زاده

کتاب راهنمای جامع آمادگی جسمانی بانوان

نویسنده: دکتر گیل شرمن،‌دکتر کریستین هایکوک

ترجمه : حبیب هنری(عضو هیئت علمی وزارت فرهنگ وآموزش عالی)

کربو هیدراتها، چربی‌ها و پروتئین‌ها

        کربوهیدرات ، چربی و پروتئین مواد غذایی مصرفی روزانه هستند که انرژی لازم را برای حفظ اعمال بدن به هنگام استراحت و فعالیتهای مختلف جسمانی فراهم می‌کنند. صرف‌نظر از نقش آنها به عنوان سوخت و ساز زیستی ، نقش مهمی در حفظ تمامیت‌های ساختاری و عملی موجود زنده بر عهده دارند.

قسمت اول: کربوهیدراتها

        همانطور که از نام کربوهیدراتها مشخص است ، این مواد از کربن و آب تشکیل شده‌اند. برای تشکیل مشتقات کربوهیدراتی ، اتمهای کربن ، هیدروژن و اکسیژن با هم ترکیب می‌شوند. ساختمان شیمیایی پایه در مولکول قند ساده شامل زنجیره‌ای از سه تا هفت اتم کربن است که اتمهای هیدروژن و اکسیژن به صورت منفرد به آن متصل شده‌اند. مهمترین قند نمونه گلوکز است.

انواع کربوهیدراتها و منابع آنها:

کربوهیدراتها سه‌ نوعند: مونو ساکاریدها ، اولیگو ساکاریدها و پلی ساکاریدها

مونو ساکاریدها:

          بیش از ۲۰۰ مونوساکارید در طبیعت شناخته شده است . معروف‌ترین مونوساکاریدها ، گلوکز ، فروکتوز و گالاکتوز است.

          گلوکز که دکستروز یا قند خون نیز نامیده می شود به صورت قند طبیعی در مواد غذایی ساخته می شود .

          فروکتوز یا قند میوه ، به مقدار فراوان و به شکل طبیعی در میوه‌ها و عسل وجود دارد و شیرین‌ترین قند محسوب می‌شود.

          گالاکتوز در طبیعت به صورت آزاد وجود ندارد. بلکه باید آن را از قند شیر حیوانات شیرده به دست آورد. گالاکتوز در بدن برای سوخت‌و ساز انرژی به گلوکز تبدیل می شود.

اولیگوساکاریدها:

          دی‌ساکاریدها یا دو قندیها عمده‌ترین نوع اولیگوساکاریدها هستند که از ترکیب دو مولکول مونوساکارید تشکیل می‌شوند در مجموع ، یک قندیها و دو قندیها آنچه را اصطلاحاً قندیهای ساده خوانده می‌شود ، به وجود می‌آورند. این قندها با عناوین و اشکال گوناگونی بسته بندی می‌شوند که از جمله آنها می‌توان به شکر سرخ ، شربت ذرت، قند مصنوعی ، عسل و شیرین کننده‌های طبیعی اشاره کرد.

پلی‌ساکاریدها:

پلی‌ساکاریدها یا چند قندیها ، از سه یا چند مولکول قند ساده تشکیل می‌شوند. در واقع بین ۳۰۰ تا ۲۶ هزار مولکول قند ساده می‌توانند به یکدیگر متصل شوند.(پلیمر) تا یک چند قندی را به وجود آورند . چندقندیها عموماً به دو گروه گیاهی و حیوانی طبقه‌بندی می شوند.

نقش کربوهیدراتها در بدن:

منبع انرژی

وظیفه اصلی کربوهیدراتها تأمین انرژی سوختها برای بدن است.

ذخیره سازی پروتئین

چاشنی سوخت و سازی

سوخت دستگاه محیطی مرکزی

قسمت دوم چربیها:

مولکول چربی دارای همان عناصر ساختاری مولکول کربوهیدرات است با این استثنا که پیوند اتمهای ویژه به نحو چشمگیری متفاوت است. به ویژه نسبت هیدروژن به اکسیژن به طور بارزی در ترکیب چربی بیشتر است.

انواع و منابع چربیها:

چربیها را می‌توان در یکی از سه دسته اصلی چربیهای ساده ، چربیهای مرکب و چربیهای مشتق قرار داد. چربیهایی که هم در گیاهان و هم در حیوانات یافت می‌شوند، عموماً روغنی بوده ، در آب نامحلولند.

چربیهای ساده:

چربیهای ساده اغلب «چربیهای خنثی» نامیده می شوند و عمدتاً شامل تری‌گلیسریدها هستند.تری‌گلیسریدها که فراوانترین چربی بدن محسوب می‌شوند عمده‌ترین شکل ذخیره چربی (بیش از ۹۵% چربی بدن به صورت تری‌گلیسرید است) را تشکیل می دهند.

چربیهای مرکب:

چربیهای مرکب از یک چربی خنثی در ترکیب با سایر مواد شیمیایی تشکیل شده‌اند ساخته شدن این چربیها در همه یاخته‌ها صورت می‌گیرد ، هر چند بیشترشان در کبد ساخته می شود و فسفولیپیدها علاوه بر کمک به حفظ انسجام ساختاری یاخته در لخته شدن خون و در ساختمان روکش تارهای عصبی اهمیت زیادی دارند.

چربیهای مشتق:

این دسته از چربیها شمال موادی هستند که از چربیهای ساده و مرکب مشتق شده‌اند. معروف ترین چربی مشتق شده کلسترول است.

نقش چربی در بدن:

مهمترین اعمال ارزشمند چربی بدن عبارتند از :

۱)     فراهم کردن بزرگترین ذخیره انرژی پتانسیل بدن

۲)     انجام وظیفه به عنوان بالشتکی برای محافظت از اعضای حیاتی

۳)     ایجاد عایقی در برابر فشار حرارتی محیطهای سرد.

قسمت سوم: پروتئینها:

پروتئینها از واژه‌ای یونانی به معنی «مهمترین» گرفته شده‌اند آنها از این نظر شبیه کربوهیدراتها و چربیها نیز که اتمهای کربن ، اکسیژن و هیدروژن دارند. علاوه بر این پروتئینها دارای ازت هستند که همراه با سولفور ، فسفر و آهن ، تقریباً ۱۶ درصد مولکول را تشکیل می‌دهد. پروتئین از قالبهای ساختمانی مربوط به خود به نام اسیدهای آمینه شکل گرفته است.

انواع پروتئینها:

بدن نمی‌تواند هشت نوع از اسیدهای آمینه (۹ اسید آمینه در کودکان و افراد مسنی که مشکلات روحی و جسمی دارند) را بسازند. و لذا باید از پیش در غذاها وجود داشته باشند. اینها را اسیدهای آمینه ضروری می‌نامند.

اسیدهای آمینه شامل:ایزولوسین ، لوسین، لیزین، میتونین ، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان و واسین هستند.

۹ اسید آمینه باقیمانده که بدن می‌تواند خودش آنها را بسازد غیر ضروری نامیده می‌شوند.

منابع پروتئین:

تخم‌مرغ ، شیر ، گوشت، ماهی و ماکیان منابع پروتئینی هستند. در حال حاضر تقریباً  پروتئین تغذیه‌ای از منابع حیوانی تأمین می‌شود.

نقش پروتئین در بدن:

در حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد جرم بدن را پروتئین تشکیل می‌دهد. همچنین پروتئینها نقش مهمی در تنظیم کیفیت اسید بازی مایعات بدن ایفا می‌کنند. پروتئینها برای انقباض عضله ضروری‌اند. استین و میوزین پروتئینهای ساختاری هستند که در هنگام حرکت و با انقباض و کوتاه شدن عضله روی یکدیگر می‌لغزند.

سیستمهای انرژی

20,000 ریال – خرید
 

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله فیزیولوژی ورزشی
  • برچسب ها : , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      یکشنبه, ۲۱ آذر , ۱۳۹۵
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایdjkalaa.irمحفوظ می باشد.