مقاله پولشویی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله پولشویی مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۳۹  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله پولشویی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست مطالب

فصل اول: کلیات تحقیق   ۱
۱-۱) طرح مسئله   ۲
۲-۱) اهداف تحقیق   ۳
۳-۱) اهمیت موضوع   ۳
۴-۱) فرضیات و سوالات تحقیق   ۵
۵-۱) روش انجام تحقیق   ۵
۶-۱)مشکلات تحقیق   ۵
۷-۱) تاریخچه موضوع   ۵
۸-۱) واژگان کلیدی   ۷
۹-۱)تعریف واژگان کلیدی   ۷
پیشینه تحقیق   ۸
فصل دوم   ۱۲
۱-۲) پولشویی   ۱۲
۲-۲) مراحل پولشویی   ۱۴
۱)مرحله استقرار یا جایگذاری:   ۱۵
۲)مرحله لایه گذاری:   ۱۶
۳)مرحله درهم آمیزی یا ادغام   ۱۷
۳-۲) روشهای مورد استفاده در تطهیر پول های کثیف (پولشویی)   ۱۷
۴-۲)روش های پولشویی   ۱۹
فصل سوم   ۲۶
۱-۳) منابع پول کثیف   ۲۷
۲-۳) زمینه های پولشویی و عوامل موثر بر آن   ۲۹
۳-۳) ویژگی پول های کثیف و روشهای اندازه گیری آن   ۳۲
۴-۳) اثرات مستقیم اقتصادی پولشویی   ۳۳
منابع و مآخذ:   ۳۶

منابع و مآخذ:

ماهنامه اقتصاد ایران – سال سوم شماره ی ۳۳ – آبان ۱۳۸۰ – صفحه ی ۷۴

مجله ترجمان اقتصادی، اسرائیل مرکز شستشوی پول های کثیف در خاورمیانه، سال سوم، شماره ی ۱۵٫

از سری بررسی های امنیت اقتصادی، موسسه تحقیقات تدبیر اقتصاد، (پولشویی)

۱-۱) طرح مسئله

در سایه گسترش جهانی سازی اقتصاد و رونق بازارهای مالی ، انتقال سرمایه از طریق دولت ها کار بسیار ساده ای شده است. سرعت بالای جهانی سازی اقتصادی و مالی، از یکسو اعتقاد به وجود این فرآیند بی سابقه تاریخی را موجب شده و از سوی دیگر ایجاد یک سازمان کیفری فوق العاده موفق و مطلوب را تقویت کرده است. اعتقاد راسخ به این امر سبب گمراهی و خطای فاحش بسیاری از رهبران سیاسی جهان شده است و آن ها به تبعات بعضا منفی جهانی سازی  مالی که تقریبا تمام روابط انسانی و اجتماعی را تحت الشعاع سلطه خود قرار داده، بی توجه نموده است. نگرش دوم در واقع جهت جبران نتی چنین خطایی و احیانا انکار آن صورت گرفت، به طوری که در سایه آن عواقب منفی چنین خطایی به بازار منتقل شد  و زمینه مساعدی را فراهم  آورد که طی آن شبکه های جنایتکاری به یک منبع پایان ناپذیر سوء استفاده دسترسی یابند. این مسئله ، رشد فزاینده جرایم اقتصادی سازمان یافته و گسترش انتقال دارایی های نامشروع در سطح جهان را با هدف تغییر هویت این دارایی ها از طریق به گردش  آوردن آن ها در سرمایه گذاری های مشروع به همراه دارد که لازم است در این پژوهش به آنها اشاره شود تا همگان  اطلاعاتی راجع به این مطلب داشته باشند.

۲-۱) اهداف تحقیق

۱) آشنائی با مفهوم پولشویی

۲) آشنایی با مراحل پولشویی

۳) آشنایی با بهشت های مالیاتی و پولشویی

۴) آشنایی باروش های پولشویی

۵) آشنایی با منابع پول کثیف

۶) آشنایی با روش های مختلف برای تطهیر پول

۷) آشنایی با زمینه های پولشویی و عوامل موثر بر آن

۸) آشنایی با اثرات مستقیم اقتصادی پولشویی

۹) آشنایی با تلاش های بین المللی برای مبارزه با پولشویی

۱۰) آشنایی با پیامدهای مستقیم اقتصادی پولشویی

۳-۱) اهمیت موضوع

این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد و حملات یازدهم سپتامبر بر اهمیت موضوع افزود و باعث شد تا جهان نسبت به تبعات منفی ناشی از جهانی سازی از خود واکنش نشان دهد تأثیر عملی حوادث یازدهم سپتامبر دول غربی را ناگزیر کرد تا برای دفاع از خود لزوم مبارزه با منابع مالی پنهانی و سرمایه گذاری های مخفی شبکه های تروریستی را به طور جدی مطرح کنند. با وجود این ، پیچیدگی جریانات و شبکه های بین المللی  ابهام در مبادلات و معاملات نقش بهشت های مالیاتی ضعف و ناتوانی امکانات عملیاتی و بسیاری از مسایل دیگر سبب شده، انهدام شبکه های جنایتکار مالی با دشواری مواجه شود. در واقع تاکنون مبارزه علیه جنایتکاری مالی با شکست مواجه بوده است و کمیته دولتی، توانایی کنترل پیشرفت روزافزون اقتصاد و تجارت زیرزمینی را دارد، زیرا این اقتصاد به جهت ماهیت پنهان بودنش از حمایت بی دریغ شبکه های مافیایی، تروریستی و فرقه ای بهره برده است. حاصل این نابسامانی شکل گیری فرآیند پولشویی است. در این فرآیند پول هایی که خاستگاه مشروع و موجه ندارند، طی روندی در فعالیتهای قانونی آمیخته می شوند و چههر واقعی خود را پنهان می سازند. علیرغم این امر، رشد پولشویی و پیچیده شدن فرآیند آن به نحوی که دشوار بتوان ریشه های واقعی آن را شناسایی کرد حاصل سه روند متمایز ولی در هم تنیده جهانی است، روند نخست، رشد شتابان بازارهای مالی است.

۴-۱) فرضیات و سوالات تحقیق

۱) آیا معیارهایی از جانب سازمان مبارزه با پولشویی جهت تعیین کشورهای مظنون به پولشویی تعیین شده است؟

  ۲) آیا پولشویی در کشورهای آسیای میانه هم صورت می گیرد؟

۳) آیا پولشویی بر روی نمادهای مالی اثراتی دارد؟

۴) آیا جرایم اقتصادی و هزینه های اجتماعی پولشویی به هم مرتبطند؟

۵) آیا تلاش هایی برای مبارزه با پولشویی انجام می شود؟

۵-۱) روش انجام تحقیق

در این پژوهش فقط از روش کتابخانه استفاده شده است.

۶-۱)مشکلات تحقیق

۱) کمبود زمان    ۲) تداخل امتحانات ماهانه با پژوهش ۳) کمبود منابع و اطلاعات در این موضوع

۷-۱) تاریخچه موضوع

 برخی معتقدند که ریشه اصطلاح پولشویی به مالکیت باند مافیایی بر شبکه ای از رخت شوی خانه ی ماشینی در ایالات متحده در دهه ۱۹۳۰ بر می گردد. در این سال ها گانگستر ها فعالیتی گسترده در برخی مراکز امریکا همچون نیویورک داشتند . آن ها پول های کلانی از اخاذی ، فحش ، قمار و قاچاق مشروبات الکلی بدست می آورند و لازم بود صورتی مشروع و قانونی به این پول ها بدهند یک راه برای این کار ، راه اندازی کسب و کارهای به ظاهر مشروع و آمیختن درآمدهای غیر قانونی شان با درآمدهای مشروعی بود که از این فعالیت ها به دست می آورند در این میان رخت شوی خانه ها از جمله کسب و کارهای پر رونقی بود که افرادی چون آل کاپون با راه اندازی آن ها سعی می کردند به درآمدهای خود مشروعیت ببخشند در مقابل برخی نیز معتقدند که انتخاب ریشه این اصلاح به فعالیت گروه های مافیایی دهه ۱۹۳۰ یک افسانه است و وجه تسمیه پولشویی درست از آن  روست که به دقت آنچه را که رخ داده است بیان می کند: پول سیاه یا غیر قانونی با یک مجموعه نقل و انتقالات شسته و تمیز می شود به هر حال پولشویی اصطلاح به نسبت تازه ای است که نخستین بار در جریان رسوایی واترگیت در سال ۱۹۷۳ پدیدار شد و نخستین دفعه ای که در یک چارچوب حقوقی و قانونی مطرح گردید در سال ۱۹۸۲ در دادگاهی در امریکا بود و از آن پس در سطح گسترده به کار رفت و کاربرد متداولی در سر تا سر جهان یافت.

۸-۱) واژگان کلیدی

۱) بهشت مالیاتی                      ۲) سیستم حواله              ۳) اسمورفیگ

۴) بانکداری ساحلی                  ۵) انفجار ستاره

۹-۱)تعریف واژگان کلیدی

۱) بهشت ها ی مالیاتی : منظور از بهشت های مالیاتی  گروهی از کشورهای کوچک هستند که با برخورداری از قوانین بسیار سبک در زمینه کنترل معاملات مالی و تجاری و همچنین با ایجاد معافیت های کامل و گسترده در زمینه مالیاتی تلاش می کنند سرمایه های خارجی را به خود جلب کنند.

۲) سیستم حواله : این سیستم که بیشتر در کشورهای شرقی بر پایه اعتماد و برای  انتقال پول به مسافت های بلند اختراع شده از بانک های مدرن سابقه ای بس طولانی تر دارد. این سیستم در نیمه دوم سلطنت سلسلهی تانگ در چین قدیم  به مورد اجرا گذاشته شد تا در انتقال وجوه مالیاتی از جنوب چین به پایتخت از زحمت سفر و خطر راهزن در امان  باشد حواله هنوز هم در سطح وسیعی مورد استفاده واقع می شود.

۳)اسمورفیگ : این روش  احتمالا ، عمومی ترین روش مورد استفاده در روش های شستشوی پول می باشد این روش به وسیله سپرده گذاری به  به دفعات مکرر توسط افراد مختلف در بانکها به میزانی که شک برانگیز  نباشد صورت می گیرد این میزان در بانک های آمریکایی تا سقف ده هزار دلار می باشد.

۴) بانکداری ساحلی : تعدادی از بانک های و موسسات مالی دیگر می باشند  که در خارج از حوزه قضایی یک کشور فعالیت می کنند عمده این بانک ها در آمریکا و جزایر کاریب قرار دارند از جمله مزایای این گونه بانکها وجود قوانین رازداری بانکی،  بر حذر بودن سپرده های بانکی از پرداخت مالیات، قوانین و مقررات سهل تر  و .. می باشد.

۵) انفجار ستاره : در این روش حساب سپرده ای  از  پول های کثیف در یک بانک گشوده می شود و با سفارش های دائمی برای انتقال از طریق حواله های تلفنی، تلگرافی، فاکس و غیره  به صدها حساب بانکی دیگر در سراسر جهان، پول مورد نظر تقسیم می شود در این صورت ردیابی پول تبدیل به جنگ فرسایشی می شود چرا که گرفتن مجوز برای تعقیب حساب های بانکی در کشورهایی با نظام هایی قضایی متفاوت  ممکن است سال ها طول بکشد.

پیشینه تحقیق

بررسی پولشویی در کشورهای شورای همکاری خلیج فارس : مفاد مربوط به توافقنامه شورای همکاری خلیج فارس در اجلاس وزرای خارجه شش کشور عربی حوزه خلیج فارس در چهارم فوریه ۱۹۸۱ در ریاض عربستان مورد موافقت و سپس توسط سران شش کشور عربی در ۲۵ می ۱۹۸۱ در ابو ظبی مورد تصویب نهایی قرار گرفت. هدف از ایجاد این سازمان طبق مفاد آن ایجاد همکاری هماهنگی و ارتباط موثر بین اعضا در همه زمینه ها به منظور دستیابی به وحدت و یکپارچگی و تدوین مقررات و قوانین در زمینه همکاری هیا گسترده در حوزه امور مالی ، اقتصادی، بازرگانی ، صنعت ، کشاورزی ، توریسم و … می باشد. به رغم آن که شورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس رسما وجود هر گونه فعایلت پولشویی در این کشورها دیده شده که ارزش آن حتی به ده ها میلیون دلار نیز رسیده است این مساله  مقام های کشورهیا خلیج فارس را مجبور کرده است برای پر کردن شکاف های قانونی بانکی به منظور جلوگیری از گسترش دامنه پولشویی در این کشورها فورا دست به کار شوند دست اندر کاران امور بانکی در کشورهای حوزه خلیج فارس اعتراف می کنند که وقتی  مساله پولشویی در این کشورها فورا دست به کار شوند . دست اندر کاران امور بانکی و کشورهای حوزه خلیج فارس اعتراف می کنند که وقتی مساله پولشویی در میان باشد ساختار بخش بانکداری این کشورها به گونه ای است که آن ها را به عنوان مراکز بسیار خوبی برای این عمل جلوه گر می سازد معاملات کلان  مالی که از طریق سیستم های بانکی فعال در منطقه و تعداد زیادی از موسسات بانکی و مالی صورت می گیرد . وجود مشتریان بسیاری که هر روز مبالغ کلانی را به حساب خود واریز یا از آن خارج یا به دیگری حواله می کنند و استفاده گسترده از سیستم های الکترونیکی برای انجام فعالیت  های مختلف بانکی همگی از جمله عواملی هستند که سیستم بانکی منطقه خلیج فارس را به یک محیط مناسب برای انجام عمل پولشویی تبدیل می کند با وجود آنکه نام هیچ یک از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در فهرست کشورهایی که برای مبارزه با پولشویی همکاری نمی کنند ، قرار ندارد، ولی  روش است که این شوراها از بابت این پدیده به طور فزاینده ای احساس نگرانی می کنند. اظهارات مسئولان کشورهای خلیج فارس در این مورد و صدوربخش نامه هایی از سوی بانک های مرکزی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به بانک های تجاری برای جلوگیری از انجام عمل پولشویی و اقدام برخی از کشورهای شورای همکاری از جمله امارات، بحرین و امیر نشین عمان در تصویب  قوانینی جهت مقابله با پولشویی ، همگی گویای این نگرانی این  کشورها از بابت رشد پدیده پولشویی در این مناطق می باشد. روشن است که این نگرانی چندان بی دلیل نیست و چند کشور منطقه شاهد تلاشهایی برای شستشوی منافع حاصل از خرید و فروش مواد مخدر و سایر فعالیت های غیر قانونی در روسیه و جمهوری های تازه استقلال یافته  و حتی آمریکای شمالی ، جنوبی و اروپا بوده اند.

۱-۲) پولشویی

 

40,000 ریال – خرید

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله پولشویی و تاریخچه آن
  • مقاله مرز میان پنهان و آشکار پولشویی
  • مقاله پول شویی و تطهیر پول
  • پایان نامه پولشویی
  • تحقیق پولشویی
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.