مقاله چیلرهای جذبی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

چیلر جذبی شعله مستقیم:

ابداع و بکارگیری چیلرهای ابزوربشن گازسوز برای اولین بار در ژاپن انجام شده است. در این نوع چیلرها حرارت حاصل از احتراق گاز و یا سوخت مایع باعث گرم شدن محلول لیتیم برومایدو در نتیجه تغلیظ محلول می گردد. در این سیستم دیگر نیازی به دیگ بخار و یا دیگ آب گرم و یا آب داغ نمی باشد. حذف دستگاههای مذکور کاهش زیادی در سرمایه گذاری اولیه و همچنین کاهش هزینه تعمیر ونگهداری را در پی خواهد داشت. چیلرهای گازسوز در تابستانها به عنوان منبع سرمایش و در زمستانها به عنوان دیگ آبگرم مورد استفاده قرار می گیرند. البته این کار با توجه به قیمت بالای دستگاه تو صیه نمی شود.

چیلرهای گازسوز با مصرف برق ناچیز جایگزین بسیار مناسبی برای چیلرهای تراکمی با مصرف برق بسیار بالا هستند. مشعل این نوع چیلرها از آلایندگی بسیار پایینی برخوردار هستند.

 

چیلرهای جذبی دو اثره به جهت بازدهی بسیار خوب در مقایسه با چیلرهای تک اثره نیاز به برج خنک کن های کوچکتری دارند. بدیهی است که این امر موجب کاسته شدن از سرمایه گذاری اولیه خواهد شد.

 

چیلرهای جذبی تک اثره :

چیلرهای جذبی تک اثره قدیمی ترین و اولین نسل چیلرهای جذبی در دنیا می باشند که کمترین بازدهی را در قیاس با سایر انواع چیلرهای جذبی دارا می باشند.

پارامتر ضریب عملکرد یا c.o.p در دستگاههای برودتی از جمله چیلرهای جذبی بیانگر میزان بازدهی دستگاه می باشد. این پارامتر بیانگر میزان بهره برداری کامل از انرژی حرارتی مصرفی در چیلرهای جذبی می باشد. مقادیر بالای c.o.p نشان دهنده مصرف بهینه انرژی حرارتی می باشد.

به طور مثال چیلرهای جذبی تک اثره در میان کلیه مدلهای چیلرهای جذبی حتی با بهترین طراحی دارای ضریب عملکرد ۷۵ درصد می باشد. در حالیکه در مدلهای شعله مستقیم ضریب عملکرد ۱/۲ بوده که نشان دهنده مصرف انرژی کمتر و در نتیجه هزینه راهبری ارزانتر می باشد.

chilerjazbi_bankmaghale.ir_

 

 شرایط استفاده از چیلرهای جذبی تک اثره :

وجود مقادیر لازم بخار با فشار یک اتمسفر و یا اب داغ بالای ۱۰۰ درجه c اصلی ترین پیش نیاز استفاده از چیلرهای جذبی تک اثره می باشد. البته تولید و انتقال بخار با دبی مورد نیاز مستلزم نصب تجهیزات می باشد که در صورت مهیا نبودن خطوط و ایستگاههای تقلیل فشار و یا دیگهای آب داغ تحت فشار با منبع انبساط بسته استفاده از چیلرهای تک اثره توصیه نمی گردد.

 

 

اصول کار کرد چیلرهای جذبی گازسوز :

دقیقاً مشابه کارکرد چیلرهای دو اثره می باشد، با این تفاوت که عامل گرم کننده و تغلیظ محلول رقیق در ژنراتور دما بالا حرارت مستقیم شعله حاصل از احتراق می باشد.

به جهت حرارت بسیار بالا در قسمت ژنراتور دما بالا ی چیلرهای گازسوز کنترل دقیق و بکارگیری تجهیزات کنترل مناسب حائز اهمیت می باشد.

 

چیلر های جذبی : (استفاده از گرما برای تولید سرما )

افزایش قیمت برق در ایران در طول سالهای آینده با توجه به برنامه های اقتصادی دولت ونیاز به نصب سیستمهای تهویه مطبوع در ساختمانهای موجود و در حال ساخت از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در افزایش استفاده از چیلرهای جذبی در ایران می باشد.

در سرمایش به روش جذبی انرژی سیستم به جای برق از گرما تامین می شود. این گرما می تواند از بخار حاصل از گرمای یک مشعل گاز سوز یا گازوئیل سوز اتمسفریک باشد که مستقیما در مولد بخار دستگاه عمل می کند، یا اینکه گرما از مشعل مستقیما به مولد تبرید دستگاه داده شود. معولا از آب به عنوان مایع مبرد و از ایتیم بروماید به عنوان ماده جاذب استفاده می کنند. واحد جذب یا ابزروبر تحت خلا کار می کند که در آن نقطه جوش اب به حد کافی برای تامین شرایط اسایش پایین می آید.

 

تقسیم بندی چیلرها:

چیلرها از جمله تجهیزات بسیار مهم در سرمایش هستند که به طور کلی می توان آنها را به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم کرد. به طور کلی چیلرهای تراکمی از انرژی الکتریکی و چیلرهای جذبی از انرژی حرارتی به عنوان منبع اصلی برای ایجاد سرمایش استفاده می کنند.

فناوری تبرید جذبی روشی عالی برای تهویه مطبوع مرکزی در تأسیساتی است که ظرفیت دیگ اضافی داشته و می توانند بخار یا آب داغ مورد نیاز برای راه اندازی چیلر را تأمین نمایند. چیلر های جذبی ظرفیت بین ۲۵ تا ۱۲۰۰ تن برودتی را براحتی تأمین می کنند. البته قابل ذکر است که برخی از تولید کنندگان ژاپنی موفق شده اند چیلرهای جذبی با ظرفیت معادل۵۰۰۰ تن نیز تولید کنند. در سیستمهای جذبی غالباً از آب به عنوان مبرد استفاده می شود. گرمای مورد نیاز برای کارکرد این چیلرها به طور مستقیم از گاز طبیعی یا گازوئیل تأمین می گردد.

منابع غیر مستقیم گرما در چیلرهای جذبی عبارتند از آب داغ بخار پر فشار و کم فشار. بر این اساس تولید کنندگان مختلف در جهان سه نوع اصلی چیلر جذبی ارائه می نمایند که عبارتند از :

 

شعله مستقیم

بخار

آب داغ

 

در یک تقسیم بندی عمومی می توان چیلرهای جذبی را در دو دسته چیلرهای جذبی آب و آمونیاک و چیلرهای جذبی لیتیوم بروماید و آب طبقه بندی نمود. در واقع در هر سیکل تبرید جذبی یک سیال جاذب و یک سیال مبرد وجود دارد که تقسیم بندی فوق بر این مبنا انجام شده است. در سیستم آب و آمونیاک، سیال مبرد آمونیاک وسیال جاذب آب است. در سیستم لیتیوم بروماید و آب ، سیال مبرد آب و سیال جاذب ، محلول لیتیوم بروماید است. اما بر حسب اجزای سیستم هم می توان تقسیم بندی های دیگری ارائه کرد. مثلاً می توان سیکل های تبرید جذبی را به سیکل های تبرید یک اثره ، دو اثره و سه اثره طبقه بندی کرد. امروزه سیکل های تبرید جذبی تک اثره و دو اثره در مقیاس بسیار وسیع و در اشکال متنوع ساخته می شوند و سیکل های سه اثره همچنان در دست مطالعه می باشند.

 

 ۱٫ اصطلاحات فنی رایج در چیلر جذبی

ژنراتور

ژنراتور معمولاً در محفظه بالایی چیلرهای جذبی قرار داشته و وظیفه تغلیظ محلول لیتیوم بروماید رقیق و جدا سازی آب مبرد را بر عهده دارد.

جذب کننده

جذب کننده معمولاً در پوسته پایینی چیلرهای جذبی قرار داشته و وظیفه جذب بخار مبرد تولید شده در محفظه اواپراتور را بر عهده دارد.

 

اواپراتور

اواپراتور معمولاً در پوسته پایین چیلرهای جذبی قرار می گیرد. مایع مبرد در اواپراتور به لحاظ فشار پایین محفظه (خلأ نسبی) تبخیر شده و باعث کاهش درجه حرارت آب سرد تهویه درون لوله های اواپراتور می گردد.

 

 کندانسور

کندانسور معمولاً در پوسته های بالایی چیلرهای جذبی واقع شده است و وظیفه تقطیر مبرد تبخیر شده توسط ژنراتور را بر عهده دارد. بخار مبرد در برخورد با لوله های حاصل از آب برج ، تقطیر شده و به تشتک اواپراتور سرریز می شود.

 

محلول جاذب

این محلول در سیکل های پروژه حاضر محلول لیتیوم بروماید و آب است.

مایع مبرد

مایع مبرد در چیلرهای جذبی پروژه حاضر آب خالص (آب مقطر) می باشد که به جهت فشار پایین محفظه اواپراتور در اثر تبخیر خاصیت خنک کنندگی خواهد داشت.

کریستالیزه شدن

محلول لیتیوم بروماید در غلظت معمولی به صورت مایع است ، ولی چنانچه تغلیظ اولیه بیش از حد ادامه یابد حجم بلورهای ریزی که در آن تشکیل می شوند ، بزرگتر شده و ممکن است باعث مسدود شدن کامل مسیر عبور محلول شود. به این پدیده کریستالیزه شدن گویند.

 

ضریب عملکرد

پارامتر ضریب عملکرد در دستگاههای برودتی از جمله چیلرهای جذبی شاخصی از بازدهی دستگاه می باشد. مقادیر بالاتر این پرامتر نشان دهنده مصرف بهینه انرژی حرارتی می باشد.

 

۲٫ خواص محلول لیتیوم بروماید و آب

لیتیوم بروماید یک نمک جامد کریستالی است که هر گاه غلظت آن در آب به حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد برسد به حالت محلول در می آید. با توجه به اهمیت این ماده در چیلرهای جذبی مراکز تحقیقاتی دنیا جداول و منحنی های مختلفی برای خواص آن ارائه نموده اند. در هندبوک های ASHRAE پنج منحنی برای این ماده درج شده است که عناوین آنها عبارت است از:

الف- منحنی فشار- دما- غلظت (P-T-X)

ب- منحنی آنتالپی – غلظت – دما (h-X-T)

ج- منحنی های وزن مخصوص – غلظت ، ویسکوزیته – دما ، گرمای ویژه – غلظت

در ارتباط با منحنی های فوق الذکر توجه به نکات زیر ضروری است :

الف- در منحنی P-T-X محدوده دما از ۴۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت در نظر گرفته شده است. غلظت لیتیوم بروماید نیز در محدوده ۴۰ تا ۷۰ درصد است. زیر منحنی ۷۰% غلظت محدوده کریستالیزاسیون می باشد. محدوده کاری چیلرهای جذبی غلظت های حدود ۵۵ تا ۷۰ درصد است. برای محاسبه خواص این منحنی ها فرمول هایی ارائه شده است که در برنامه های رایانه ای از این فرمول ها استفاده می گردد. لذا محدودیت های اعمال شده فوق باید در شبیه سازی سیکل های تبرید مد نظر باشند.

 

ب- گرمای ویژه محلول در محدوده غلظت های ۵۵ تا ۶۵ درصد بین ۰۵/۲ تا ۸/۱ بر حسب/(kg.K) kJ است. د- منحنی های(h-X-T) دیگری نیز توسط مراکز تحقیقاتی ارائه شده است. که به دلیل متفاوت بودن مبانی کار ، ممکن است از نظر ظاهری با منحنی های ارائه شده در هندبوک ASHRAE فرق داشته باشند.

 

۳٫ مقایسه چیلرهای جذبی و تراکمی

چیلرهای جذبی از بعضی لحاظ شبیه چیلرهای تراکمی عمل می کنند که مهمترین این شباهتها عبارتند از:

 

*

در اواپراتور از گرمای آب تهویه ساختمان برای تبخیر یک مبرد فرار در فشار پایین استفاده می گردد.

گاز مبرد فشار پایین از اواپراتور گرفته شده و گاز مبرد فشار بالا به کندانسور فرستاده می شود.

گاز مبرد در کندانسور تقطیر می گردد.

گاز مبرد در یک سیکل همواره در گردش است.

تفاوتهای اصلی چیلرهای جذبی وتراکمی عبارتند از :

 

چیلرهای تراکمی برای گردش مبرد از کمپرسور استفاده می کنند در حالی که چیلرهای جذبی فاقد کمپرسور بوده و به جای آن از انرژی گرمایی منابع مختلف استفاده کرده و غلظت محلول جاذب را تغییر می دهند، همچنان که غلظت تغییر می کند ، فشار نیز در اجزای مختلف چیلر تغییر می کند. این اختلاف فشار باعث گردش مبرد در سیستم می گردد.

ژنراتور و جذب کننده در چیلرهای جذبی جانشین کمپرسور در چیلرهای تراکمی شده است.

در چیلرهای جذبی از یک جاذب استفاده می شود که عموماً آب یا نمک لیتیوم بروماید است.

مبرد در چیلرهای تراکمی یکی از انواع کلروفلئوروکربن ها یا هالوکلروفلئوروکربن ها است در حالی که در چیلرهای جذبی مبرد معمولاً آب یا آمونیاک است.

چیلرهای تراکمی انرژی مورد نیاز خود را از انرژی الکتریکی تأمین می کنند در حالی که انرژی ورودی به چیلرهای جذبی از آب گرم یا بخار وارد شده به ژنراتور تأمین می شود. گرما ممکن است از کوره هوای گرم یا دیگ آمده باشد. در بعضی اوقات از گرمای سایر فرایندها نیز استفاده می شود مانند بخار کم فشار یا آب داغ صنایع ، گرمای باز گرفته شده از دود خروجی توربین های گازی و یا بخار کم فشار از خروجی توربین های بخار.

 

مهمترین مزایای چیلرهای جذبی نسبت به چیلرهای تراکمی عبارتند از:

الف – صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی :

همانطور که گفته شد چیلرهای جذبی از گاز طبیعی ، گازوئیل یا گرمای تلف شده به عنوان منبع اصلی انرژی استفاده می کنند و مصرف برق آنها بسیار ناچیز است. به میزان مصرف برق ، مقایسه و تحلیل های کمی در فصول بعدی اشاره خواهد شد.

ب – صرفه جویی در هزینه خدمات برق :

هزینه نصب سیستم شبکه الکتریکی در پروژه ها بر اساس حداکثر توان برداشت قابل تعیین است. یک چیلر جذبی به دلیل اینکه برق کمتری مصرف می کند ، هزینه خدمات را نیز کاهش می دهد. در اکثر ساختمان ها نصب چیلرهای جذبی موجب آزاد شدن توان الکتریکی برای مصارف دیگر می شود.

 

ج – صرفه جویی در هزینه تجهیزات برق اضطراری :

در ساختمانهایی مانند مراکز درمانی و یا سالن های کامپیوتر که وجود سیستمهای برق اضطراری برای پشتیبانی تجهیزات خنک کننده ضروری است ، استفاده از چیلر های جذبی موجب صرفه جویی قابل توجهی در هزینه این تجهیزات خواهد شد.

د – صرفه جویی در هزینه اولیه مورد نیاز برای دیگ ها :

برخی از چیلرهای جذبی را می توان در زمستان ها به عنوان هیتر مورد استفاده قرار داد و آب گرم لازم برای سیستم های گرمایشی را با دماهای تا حد ۲۰۳ تأمین نمود. در صورت استفاده از این چیلرها نه تنها هزینه خرید دیگ کاهش می یابد بلکه صرفه جویی قابل ملاحظه ای در فضا نیز بدست خواهد آمد.

ه – بهبود راندمان دیگ ها در تابستان :

مجموعه هایی مانند بیمارستان ها که در تمام طول سال برای سیستمهای استریل کننده ، اتوکلاوها و سایر تجهیزات به بخار احتیاج دارند مجهز به دیگ های بخار بزرگی هستند که عمدتاً در طول تابستان با بار کمی کار می کنند. نصب چیلرهای جذبی بخار در چنین مواردی موجب افزایش بار و مصرف بخار در تابستان ها شده و در نتیجه کارکرد دیگ ها و راندمان آنها بهبود قابل توجهی خواهد یافت.

 

و – بازگشت سرمایه گذاری اولیه :

چیلرهای جذبی به دلیل نیاز کمتر به برق در مقایسه با چیلرهای تراکمی ، هزینه های کارکردی را کاهش می دهند. اگر اختلاف قیمت یک چیلر جذبی و یک چیلر تراکمی هم ظرفیت را به عنوان میزان سرمایه گذاری و صرفه جویی سالانه از محل کاهش یافتن هزینه های انرژی را به عنوان بازگشت سرمایه در نظر بگیریم ، می توان با قاطعیت گفت که بازگشت سرمایه گذاری صرف شده برای نصب چیلرهای جذبی با شرایط بسیار خوبی صورت خواهد گرفت.

 

ز – کاسته شدن صدا و ارتعاشات :

ارتعاش و صدای ناشی از کارکرد چیلرهای جذبی به مراتب کمتر از چیلرهای تراکمی است. منبع اصلی تولید کننده صدا و ارتعاش در چیلرهای تراکمی، کمپرسور است. چیلرهای جذبی فاقد کمپرسور بوده و تنها منبع مولد صدا وارتعاش در آنها پمپهای کوچکی هستند که برای به گردش درآوردن مبرد و محلول لیتیم برماید کاربرد دارند. میزان صدا و ارتعاش این پمپهای کوچک قابل صرف نظرکردن است.

 

ح – حذف مخاطرات زیست محیطی ناشی از مبردهای مضر:

چیلرهای جذبی بر خلاف چیلرهای تراکمی از هیچ گونه ماده CFC یا HCFC که موجب تخریب لایه ازن می شوند ، استفاده نمی کنند. لذا برای محیط زیست خطری ایجاد نمی نمایند. چیلرهای جذبی غالباً از آب به عنوان مبرد استفاده می کنند. یک چیلر جدید در هر شرایطی ،یک سرمایه گذاری بیست و چند ساله است. تغییرات دائمی قوانین و مقررات استفاده از مبردها موجب می شود تا استفاده از مبردی طبیعی مانند آب در چیلرهای جذبی گزینه ای بسیار قابل توجه به شمار آید.

 

ط- کاستن از میزان تولید گازهای گلخانه ای و آلاینده ها :

میزان تولید گازهای گلخانه ای (مانند دی اکسید کربن) که تأثیر قابل توجهی در گرم شدن کره زمین دارند و آلاینده ها (مانند اکسیدهای گوگرد ، اکسیدهای نیتروژن و ذرات معلق) توسط چیلرهای جذبی در مقایسه با چیلرهای تراکمی بسیار کمتر است.

 

 کریستال زدایی در چیلر های جذبی:

 

محلول جاذب در شرایط عملکردی عادی کریستال نمی کند. هنگامی که این وضعیت رخ دهد، معمولا محلول در داخل مبدل حرارتی کریستال کرده و جلوی جریان محلول غلیظ را از ژنراتور می گیرد . در این حالت محلول به درون یک لوله سرریز شده و مستقیماً به درون مخزن جاذب می ریزد. سپس پمپ محلول، محلول داغ را از درون لوله های مبدل حرارتی گذرانده و به طور خودکار گرمای محلول موجب رفع کریستال می شود. در صورتیکه پس از یک دوره طولانی خاموش دستگاه ، کریستال به وجود آید ( چنانچه عملیات رقیق سازی به درستی انجام نشده باشد یا در صورت قطعی برق) ممکن است کریستال باعث جلوگیری از چرخش روتور گردیده و حتی پمپ Overload نماید که این حالت می تواند عمل آن را مختل سازد.

در چنین شرایطی باید از دستورالعمل زیر پیروی نمود :

۱- بدنه و لوله های انتقالی پمپ محلول را با بخار حرارت دهید . در هنگام کار با پمپهای بسته باید دقت بسیاری به خرج داد . هنگام حرارت دادن بدنه موتور با بخار باید دقت شود تا به هیچ وجه حرارت به موتور و کنترلهای آن به طور مستقیم داده نشود . همچنین به هیچ وجه نباید اتصالات فلنج را مستقیما حرارت داد . زیرا حرارت می تواند موجب از بین رفتن واشرها شود .

۲- از حرکت موتور پمپ محلول اطمینان حاصل کنید . گردش پمپهای بسته از طریق مشاهده فشار خرووجی در شیر سرویس پمپ قابل تشخیص است زیرا به طور مستقیم نمی توان حرکت موتور را مشاهده نمود . یک فشار سنج را به شیر سرویس پمپ وصل کنید . در صورتیکه دکمه های روشن – خاموش پمپ بر روی تابلوی کنترل خاموش شده اند ، آنها را روشن ک نید . در صورتیکه موتور پمپ حرکت کند، درجه فشار سنج فشاری بیش از فشار اتمسفری را نمایش می دهد . در صورتیکه داخل پمپ و لوله های انتقالی و خروجی آن به طور کامل بسته شده باشند، درجه فشار سنج فشار ۰ را نمایش م یدهد .

در صورتیکه بعضی از قسمتهای داخل پمپ گرفته باشند و بقیه قسمتها باز باشند، بروز خلاء عمیق می تواند نشان دهنده عدم گردش موتور باشد . در چنین شرایطی آن قدر به حرارت دهی به بدنه پمپ ادامه دهید تا فشار سنج ، عددی بالاتر از فشار اتمسفری را نشان دهد . به هیچ وجه دکه ریست پمپ را بیش از یک بار در هر ۵ دقیقه آزاد نکنید . در صورتیکه مبدل حرارتی هم بسته شده باشد، با به راه افتادن پمپ محلول داغ در درون آن به جریان افتاد و کریستال بر طرف می شود.

در صورتیکه لوله انتقال دهنده محلول از مبدل حرارتی به افشانه جاذب بسته شده باشد، پمپ آن چگالیده کندانسور را خاموش کرده و دستگاه را در حالی که شیر کنترل ظرفیت آن را باز کرده اید، روشن کنید، کلید سایکل گارد را در حالت دستی (Manual) قرار دهید تا محلول رقیق شود.

 

دلایل ایجاد کریستالیزاسیون:

یخ بستن و متبلور شدن آن را کریستالیزاسیون گویند و گرچه این عمل به دستگاه صدمه نمی زند، اما جریان محلول را مسدود می کند.

۱- تخلیه نادرست، هوا و روغن که تقطیر ( کندانسه ) نمی شوند یا ضعیف بودن پمپ تخلیه در خلاء کردن آنها.

نوسانات زیاد درجه آب سرد.

شیر محلول اتوماتیک به طور ناصحیح میزان شده باشد.

رقیق شدن نادرست محلول لیتیم بروماید.

کریستاله شدن سیستم به طریق زیر مشخص می شود:

۱- درجه حرارت آب سرد خروجی شروع به افزایش می کند.

۲- سطح محلول در شیشه آب نما در ابزوربر کاهش می یابد.

۳- ورودی پمپ محلول خالی می ماند و ایجاد سر و صدا می کند.

برای برطرف کردن کریستال ها به شرح زیر عمل کنید:

توجه داشته باشید که هرگز پمپ خلاء را راه نیندازید.

۱- سنسور کنترل کننده آب سرد و کنترل کننده درجه حرارت پایین ( کم ) مایع مبرد را از غلاف خارج کنید ( برای جلوگیری از صدمه دیدن )

۲- تمام ترمومترها و ترموستات ها که درجه بندی آنها کمتر از ۲۱۰ درجه فارنهایت است، خارج کنید.

۳- پمپ آب کندانسور و بادبزن برج را خاموش کنید.

۴- پمپ آب سرد و پمپ محلول مایع مبرد در حال کار باشند.

۵- شیر مایع را از طریق کلیدباز کنید.

 

این شیر به مایع مبرد اجازه میدهد محلول را رقیق کند. وقتی مکش پمپ مایع مبرد خالی شد، کلید را در وضعیت اتوماتیک قرار دهید و اگر حالت کریستاله شدید بود مرحله فوق تکرار شود.

در حالت های شدید یخ بستن، باید مبدل حرارتی یا محلول غلیظ یا هر دو گرم شوند. حرارت خارجی که در این حالت داده می شود، ممکن است از یک منبع بخار خارجی و یا یک مشعل تامین شود. در مواقعی که حرارت دادن بوسیله شعله انجام می گیرد، باید دقت شود که هیچ قسمتی بیش از حد داغ نشود. آنچه مسلم این است که قسمت هایی از خط مبرد کریستاله می شود ( خط محلول از ژنراتور به مبدل و خط محلول از مبدل به ادکتور )

در چنین مواقعی کنترلر شیر بخار (۲PRV) را در نظر بگیرید و کلید سرویس (۱S) را در وضعیت سرویس بگذارید تا شیر بخار را باز کند و پمپ محلول را به کار بیندازد. مقدار بخار را دستی تغییر دهید ( شیر کنترل ۲PRV) تا به تدریج حرارت به ۲۱۰ درجه فارنهایت برسد.

محلول داغ بین ابزوربر و ژنراتور بین مبدل جریان می یابد و از ژنراتور به ابزوربر، از لوله های ضد کریستالیزاسیون بر می گردد، برای تسریع از بین بردن کریستال ها بهتر است پمپ محلول به طریق زیر بکار گرفته شود:

۱- وقتی محلول داغ از ژنراتور به ابزوربر بر می گردد، پمپ محلول را نگهدارید تا این محلول داغ بتواند در شکستن کریستال ها کمک کند.

۲-بعد از اینکه محلول به داخل مبدل حرارتی رفت، پمپ محلول را بکار اندازید .

۳- اعمال فوق را چندین بار تکرار کنید.

 

هنگامی که حرارت محلول به ۱۵۰ درجه فارنهایت رسید، پمپ و بادرسان های برج را دوباره راه بیندازید. سنسور کنترل و تمام ترموستات ها و ترمومترها را در جای خود قرار دهید و تصحیح های لازم را انجام دهید تا از کریستاله شدن مجدد جلوگیری شود.

جهت جستجو سریع موضوع مقاله ، پرسشنامه ، پاورپوینت و گزارش کارآموزی می توانید از قسمت بالا سمت راست جستجو پیشرفته اقدام نمایید.

همچنین جهت سفارش تایپ ، تبدیل فایل پی دی اف (Pdf) به ورد (Word) ، ساخت پاورپوینت ، ویرایش پایان نامه و مقاله با ما در تماس باشید.

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید


جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

دسته ها

آخرین بروز رسانی

    چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.