پاورپوینت برنج دیم مربوطه به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۳۰ اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت برنج دیم نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد
مقدمه
عوامل موثر در کاشت برنج دیم
مشکلات و تنگناهای عمده در کشت برنج دیم
انتحاب رقم
تناوب زراعی
کوددهی
انواع کود ها
مقدار کوددهی به زمین
روشهای پخش کود
مشکلات خاص خاکهای مناطق حاره
روشهای کاهش مقدار مصرف کود
کشت بذر
روشهای کشت
علفهای هرز
مشکلات خاص خاکهای مناطق حاره
آفات و بیماریهای برنج دیم
راههای مبارزه با آفات و بیماریها
برداشت
روشهای برداشت
خشک کردن
جداسازی شلتوک از ساقه
منابع
برنج دیم، میشل ژاکو و بریژیت کورتووا، ترجمه: مهندس جواهر دشتی و دکتر مسعود اصفهانی
برنج، کاشت، داشت و برداشت، تالیف: محمود اخوت، دانش وکیلی
دشمنان طبیعی آفات برنج، عوامل مبارزه بیولوژیک، تالیف: شپارد باریون و لیتزینگر، ترجمه: ابراهیم مرعشی
بیماریهای غلات، جو، گندم، برنج، ذرت تالیف محمود اخوت
برنج یکی از اصلی ترین منابع تامین نیازهای غذایی انسان بوده که پس از گندم مهمترین محصول زراعی محسوب شده و بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص اداده است و تنها غله ای بشمار می رود که منحصرا برای تغذیه انسان کشت می شود.
اهمیت برنج تا حدی است که در بخش عظیمی از قاره آسیا تامین کننده هشتاد درصد کالری و ۷۵% از پروتئین مصرفی مردم است .
در کشور ما سطح زیر کشت برنج حدود ۵۸۷ هزار هکتار برآورد شده که حدوداً ۴درصد از کل سطح زیر کشت برنج چهان است و بیش از ۷۵% از اراضی زیر کشت برنج در استانهای شمالی یعنی گیلان و مازندران قرار دارند.
الف- نزولات جوی
( میانگین نزولات جوی در طول دوره رشد، یکنواختی پراکنش بارندگی)
ب- خاک : نوع و شرایط خاص خاک در کشت دیم برنج مهم است
ج- شیب زمین
۱- علفهای هرز
۲- کاهش حاصلخیزی خاک
۳- خشکسالی
۴- بیماریها
۵-حشرات و پرندگان
۶- مشکلات برداشت
۷- کمبود امکانات مالی
تناوب زراعی
مناطقی با ۱۰۰۰ الی ۱۴۰۰ میلی متر نزولات جوی و یک محصول در سال سال اول: ذرت ، سال دوم: پنبه ،سال سوم: برنج دیم و سال چهارم بادام زمینی .
مناطقی با نزولات جوی ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ میلی متر و دوبار محصول در سال
برنج شدیداً به مقدار و تعادل مواد غذایی در خاک حساس است و البته مثل سایر گیاهان مواد غذایی اصلی آن شامل ازت ، فسفر، پتاسیم است .
استفاده از کودهای فسفره و ازته عملکرد زیاد
استفاده از کودهای پتاسه سلامتی گیاه
محصول خوب با کیفیت عالی
کودهای خالص ( یک عنصری)
– کودهای مخلوط ( مرکب)
مقدار کوددهی به زمین
مقدار کوددهی به زمین به عوامل زیر بستگی دارد :
نیازهای اختصاصی خود گیاه
سطح افزایش محصول
میزان تامین عناصر از طریق خاک
میزان اتلاف عناصر
روشهای پخش کود
پخش کود به صورت دستی و استفاده از نیروی انسانی
پخش کود به صورت مکانیکی
ِِِ
اسیدی شدن
کمبود عناصر
روشهای کاهش مقدار مصرف کود
۱- استفاده از نباتات لگومینوزه
۲- استفاده از کود آلی
۳- کنترل فرسایش ، استفاده از بقایای گیاهی، کنترل صحیح علفهای هرز در اوایل رشد.
پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.
جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ را پرداخت نمایید.
ارسال نظر