پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۲۱  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

مقدمه
اصول خشک کردن انجمادی تحت خلاء
خشک کردن ثانویه
مواد وروش
تجهیزات
نتایج وبررسی
نتیجه نهایی
منابع

منابع

[۱] Buy and Sell lemon from Phetchaburi Market Report [2002], Available from: URL: /New_East/ce16/p06-2.hthl. [2] Duathong T. Lime out of season, Department of Agriculture [2001], Available from: URL: /leaning/may_june_46/lemon

.html. [3] Julia F. Morton, Lemon. In: Fruits of warm climates 1987; 160–۱۶۸٫ [۴] Chaisawat S. A Study of the Quality of Lemon in the Storage and Food Processing for Commercial Production, Institute of Technology SMEs, KMUTT, 2002. [5] Wara-Ubon S. Freeze Drying of Lime Juice, Thesis of Graduate School CU, 1993: 32-36 [6] Worawut S., Worawan T., Adichad C., Production of Lemon by Freeze Drying, Undergraduate schoo, KMUTT, 1993: 23-25. [7] Romeo T. Toledo, Dehydration In: Fundamentals of Food Process Engineering 2nd

Mariyard: Gaintherburg, 1999: 498-502. [8] Aran S. Mujumdar, Freeze drying In: Hand Book of Industrial Drying Canada, 1987: 296-326. [9]Kozo Nakamura, Hitoshi Kumagai and Toshimasa Yano., Efect of freezing conditions on freeze drying rate of concentrated liquid foods, Food Engineering and Process Applications 1985; Vol.1:445-450. [10] J. Cal-Vidal and M. Falcone., Sorption Kinetics of Freeze-Dried Passion Fruit Juice, Engineering sciences in the food industry, 1983; Vol.1: 217-

[۱۱] R. L. Earle., Freezing of foods: an overview, Food Engineering and Process Applications

۱۹۸۶; Volume 2: 1-19. [12] F. Shishehgarha J. Makhlouf and C. Ratti, Freeze-Dring Characteristics of Strawberries, Drying Technology 2003; 20(1): 131-145. [13] Jonn M. Mccleary, Vacuum Freeze-drying, a method used to salvage water-damaged archival and library materials: a RAMP study with guidelines, United Nations Educational 1987. [14] S. Saithong, T. Wasan, T. Kittrichai, Design and Testing of Vacuum Freeze Drying System: Case Study on Lemon Powder Production, the 18th

Conference on Mechanical Engineering Network of Thailand, 2004: 24. [15] Laboratory Center for Food and Agricultural Products Co.,Ltd. : LCFABranch: Nai Muang, Khonkaen, Thailand

Carrington C.G. (1996), An Empirical Model for a Heat Pump Dehumidifier Drier. Int. J. Energy Res.,

Vol. 20, 853-869.

Gardeli C.I., Filipopoulos C., Liadakis G.N., Tzia C., Papadakis S.E. (1998), Use of Freeze and Spray

Drying in the Production of Protein Isolates from Tomato Processing Wastes, Proceedings of IDS’۹۸

Halkidiki, Greece, August 19-22 vol. C, 1027-1034.

Indergard E., Alves-Filho O., Strommen I., Bohn T.I. (2001), Quality and Properties on Heat Pump Dried

Instant Potato, Proceedings of NDC’۰۱ Trondheim, Norway, June 27-29, available on a CD-ROM.

King J.C., Lam W.K. and Sandall O.C. (1968), Physical properties important for freeze-drying poultry

meat, Food Technology 22, 1302-1308.

King C.J., Clark J.P. (1987), System for Freeze Drying, U.S. Patent No. 4,697,358

Kudra T, Mujumdar A.S. (2002), Advanced Drying Technologies, Marcel Dekker Publ.

Strommen I., Alves-Filho O., Eikevik T., Kelleher S.D., Feng Y., Hultin H.O. (2001), Heat Pump Drying

of Cod Protein Isolates, Proceedings of NDC’۰۱ Trondheim, Norway, June 27-29, available on a CDROM.

Wolff E., Gibert H. (1990), Atmospheric Freeze-Drying, Part 1: Design, Experimental Investigation and

Energy-Saving Advantages, Part 2: Modeling Drying Kinetics Using Adsorption Isotherms. Drying

Technology 8(2), 385-428.

مقدمه

خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند.

از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و خشک کردن در یک فرآیند پیوسته شرح داده شده است.

لیمو در تایلند یک محصول کشاورزی اقتصادی است که برای بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد.ترکیب با مواد غذایی ،استفاده دارویی بعنوان ضد سرطان،داروی تب بر،ااستفاده در کمبود ویتامین C  وتصفیه خون کاربرد دارد مدت تولید لیمو بنا به دلایلی فقط ۴ ماه است.بنابراین تولید پودر لیمو و استفاده از آن در تمام فصول سال امری توجیه پذیراست.

 

اصول خشک کردن انجمادی تحت خلاء

این مقاله در ارتباط با خشک کردن انجمادی تحت خلاء در کارخانجات پودر لیمو است که بخشی از مهندسی مکانیک است ودر نتیجه وابسته به ترمودینامیک ،انتقال حرارت و مکانیک سیالات برای طراحی انجماد وسیستم خشک کردن انجمادی است.اصول خشک کردن انجمادی درارتباط با خروج آب و سایر مایعات از محصولات منجمد شده توسط تصعید در فشار کم(خلاء)ودمای زیر نقطه انجماد است که زمانی اتفاق می افتد که مایع منجمد شده مستقیما به فاز گاز تبدیل شده بدون عبور از فاز مایع .

پروسه خشک کردن انجمادی از ۳ مرحله تشکیل شده است پیش انجماد،خشک کردن اولیه ، خشک کردن ثانویه

پیش انجماد: از آنجاییکه خشک کردن انجمادی یک تغییر فاز از فاز جامد به گاز است مواد خشک شونده به روش انجمادی باید در ابتدا به اندازه کافی منجمد شوند.روش پیش انجماد ودمای نهایی محصول منجمد شده می تواند در خشک کردن موفقیت آمیز محصولات موثر باشد.معمولا انجماد سریع باعث ایجاد کریستالهای یخ کوچک میشود که برای حفظ ساختار ماده غذایی موثر است اما کریستال ها کوچک بوده و مجاری خروج بخار را مسدود میکند.

انجماد آهسته تر باعث ایجاد کریستالهای بزرگتر شده وعوامل محدود کننده برای خروج بخار را درطی فرایند خشک کردن را کاهش میدهد.

دمای انجماد زیر دمای اتکتیک بوده و اغلب در دمای ۱۰- درجه سانتیگراد انجام شده یا فشارهای کمتر از ۲mm  جیوه یا کمتر.

۱-۲-۲خشک کردن اولیه :

دارای ۳ جزء ضروری در سیستم خشک کردن انجمادی است.

۲-۲-۲ دما وفشار :

بعد از انجماد محصولات شرایط باید به گونه ای برقرار باشد که رطوبت بتواند از محصول منجمد شده توسط تصعید خارج شود.این امر نیازمند کنترل دقیق دو پارامتر دما وفشار است.سرعت تصعید یخ از محصول منجمد

وابسته به اختلاف در فشار بخار محصولات با فشار

بخارمولد یخ است( جمع کننده سرما).

۲-۲-۲ پمپ خلاء

باید شرایطی ایجاد شود برای ایجاد یک جریان روان برای خروج مولکولهای آب از محصولات وفشار در محیط اطراف محصول کاهش داده شود( نقطه C ) به ۴٫۵۸mm یا ۶۱۰ پاسکال.

۳-۲-۲ انرژی (گرما)

گرما برای خروج به شکل بخار از محصولات منجمد مورد استفاده قرار میگیرد.ایجاد گرما بصورت یک سطح داغ بعنوان یک لایه خیلی نازک میتواند باعث گسترش جریان تبخیر سریع شود و در مورد محصولات بی حرکت و خیلی ویسکوز ضرورتا برای کاهش ضخامت استفاده میشود.

 

خشک کردن ثانویه

 

20,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله فرآیند خشک کردن
  • مقاله تکنولوژی تولید ماکارونی
  • برچسب ها : , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.