پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی مربوطه به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۲۰ اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد
مقدمه :
نوشیدنی غیر الکلی
ماءالشعیر
مواد اولیه تولید ماءالشعیر
آب
مالت
شکر ( ساکاروز )
آنزیم ها
کربن اکتیو ، خاک صافی و کاغذ صافی
ماده تثبیت کننده کف
دی اکسید کربن
عصاره رازک
انیدرید سولفورو و مشتقات آن
اسید اسکوربیک
اسید فسفریک
اسید سیتریک
اسید تارتاریک
اسید لاکتیک
تولید ماءالشعیر به روش سنتی
فرایند تولید ماءالشعیر به صورت صنعتی
واحد های مختلف تولید ماءالشعیر
لزوم تصفیه آب
خواص ماءالشعیر
منابع
همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است،
ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد .
نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و … می باشند .
این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و بر اساس درصد الکل بوسیله حجم طبقه بندی می شوند .
ماءالشعیر نوشابه ای غیر الکلی است و از شیره رقیق شده جو بدست می آید که به آن مواد افزودنی مجاز و در صورت لزوم مواد نگه دارنده اضافه می نمایند .
پروسه شیمیایی تولید محصول به این ترتیب است که نشاسته غلات به مالتوز و سپس تخمیر و تبدیل آن به الکل است .
آب مورد استفاده در این صنعت باید فاقد بو ، طعم ، رنگ ، میکروارگانیسم ، کلر آزاد و نیز فلزاتی مانند مس باشد .
کدورت آن حداکثر ۱ میلی گرم در لیتر باشد . قلیائیت کل بر حسب کربنات کلسیم ۵۰ قسمت در میلیون و سختی کل آن بر حسب کربنات کلسیم ۳۰۰ قسمت در میلیون باشد .
ماده اصلی تولید ماءالشعیر می باشد . چنانچه جو را تحت شرایط کنترل شده قرار دهیم تا جوانه بزند و سپس آنرا خشک نمائیم .
میزان آلفا آمیلاز آن افزایش می یابد . این آنزیم باعث هیدرولیز نشاسته به قندهای قابل تخمیر مانند دکسترین و مالتوز می شود .
مهمترین شیرین کننده در ماءالشعیر ساکاروز می باشد . شکر موجب طعم شیرین در محصول گشته و تعادل بین طعم های مختلف در ماءالشعیر را فراهم می نماید .
ترکیباتی پروتئینی هستند که به منزله کاتالیزورهای حیاتی ممکن است سبب تغییرات مطلوب یا نامطلوب فیزیکی و شیمیایی در مواد غذایی شوند .
آنزیم ها اگر چه جز کوچکی از بسیاری از مواد غذایی را تشکیل می دهند نقش مهمی را در آنها بازی می کنند .
برای از بین بردن ناخالصی ها که باعث کدورت و رسوب در مواد غذایی می شوند از عوامل شفاف کننده استفاده می شود . در چنین مواردی از مواد کمک صافی نظیر خاک دیاتومه استفاده می شود .
جهت تثبیت کف در ماءالشعیر از ماده تثبیت کننده کف به میزان ۵-۳ گرم در هر هکتولیتر ماءالشعیر استفاده می شود .
اگرچه از نظر وزن کمترین مقدار مواد تشکیل دهنده در نوشابه های گازدار است ولی از نظر حجم بیشترین می باشد . درجه خلوص گاز Co2 مصرفی در تهیه نوشابه های گازدار باید ۹۹% بیشتر بوده وفاقد هر گونه طعم ، بو ، رنگ غیر عادی باشد .
پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.
جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ را پرداخت نمایید.
ارسال نظر