پاورپوینت ژیمناستیک


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت ژیمناستیک مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۶۳  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت ژیمناستیک نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

فصل اول
تاریخچه ژیمناستیک
مهمترین رقابتهای ژیمناستیک درسطح بین المللی عبارتند از :
مسابقات المپیک.
ژیمناستیک ریتمیک
فصل دوم
اسباب و وسایل ژیمناستیک
ژیمناستیک هنری آقایان
حرکات زمینی
خرک حلقه
دارحلقه
پرش خرک
پارالل
بارفیکس
ژیمناستیک هنری بانوان
چوب موازنه
پارالل بانوان
پرش خرک
حرکات زمینی
فصل سوم
آمادگی عضلانی و انرژی
دستگاههای تولید انرژی
اصول تمرین
۱) اصل ویژگی تمرین
۲) اصل اضافه بار
۳) اصل انطباق
۴) اصل مقاومت فزاینده
۵) اصل تفاوتهای فردی
۶) اصل تنوع
۷) اصل گرم کردن – سرد کردن
سرد کردن
۸( اصل تمرین دراز مدت
۹( اصل برگشت پذیری
۱۰( اصل اعتدال
ساختار عضله
انواع تارها
واحدهای ساختی عضله و بافت های همبند مربوط
انواع انقباض
فصل چهارم
شیوه های گسترش عوامل آمادگی عضلانی وانرژی باکاربردآن در ژیمناستیک
تمرینات تناوبی
تمرینات سرعتی
تمرینات مداری
تمرینات قدرتی
مرحله سازگاری آناتومیکی
مرحله حجیم سازی
شاخص های تمرین برای مرحله حجیم سازی
مرحله قدرت حداکثر
روش توانی – مقاومتی
روش پلایومتریک
تمرینات مقاومتهای قابل ارتجاع
فصل پنجم
طراحی برنامه تمرین
انواع طرحهای تمرین
طرحهای تمرینی سالانه
طرح تمرینی ماهانه ( ماکروسیکل )
طرح تمرینی هفتگی ( میکروسیکل )
جلسه تمرینی مکمل
فصل ششم
بیو مکانیک حرکات ژیمناستیک
محورهای چرخش
تعادل
مرکز ثقل بدن
گشتاور
اندازه حرکت
اهرمها

فصل اول

تاریخچه ژیمناستیک

درمورد پیدایش و شکل گیری این رشته ورزشی تاریخ دقیقی را نمی توان مشخص نمود . ولی بدون تردید پیدایش و شکل گیری آنرا می توان به قبل از میلاد مسیح نسبت داد.

ریشه کلمه ژیمناستیک که یک واژه یونانی است کلمه گیمنوس به معنی هنر لخت می باشد . یونانیها مجموعه هایی را به نام ژیمنازیا ساخته بودند و در آنجا به تمرین می پرداختند .

فیلسوفهای یونانی مانند پلاتو ، ارسطو و سقراط به ژیمنازیومها می رفتند و در آنجا علاوه بر اینکه بدنهایشان را تمرین می داند به بحث و گفتگو پیرامون فلسفه جهت تمرین فکرهایشان نیز می پرداختند . طرز فکر آنها درباره ژیمناستیک ناشی از این موضوع می شدکه آنها معتقد بودند (فکر سالم در بدن سالم است ) .

 

در پانصد سال قبل از میلاد ایرانیان خرک حلقه اولیه را بوجود آوردند که به عنوان یک طرح تمرینی برای سواره نظام جهت یادگیری حرکات بالا رفتن ، فرود آمدن و حرکات همراه با تاب خوردن برای مبارزه کردن روی اسب در طی جنگ مورد استفاده قرار می گرفت .

سیستمهای ژیمناستیک که برای قدرت بخشیدن به مبارزات نظامی اندیشیده شده بود به مقدار زیادی بوسیله رومی ها استفاده میشد . طبیعت عملی آن زمان ورزش را به جنگ تبدیل کرده بود . مانند ایرانیان رومی ها در سیرکهایشان اسب سواری و ارابه رانی را در یک میدان دایره ای تمرین می کردند از این رو اصطلاح سیرک بوجود آمد .

تا آغاز دوره رنسانس هیچ علاقه ای جهت پیشرفت این ورزش نشان داده نشد تا بالاخره مرکورنالیس ایتالیایی کتاب  مفیدی  بنام  هنرژیمناستیک انتشار داد و پس از این زمان ورزش ژیمناستیـک بتدریج در بیشتر کشورهای اروپایی مانند آلمان ، دانمارک ، فرانسه ، سوئیس و غیره رونق یافت .

 

جان بیس دوی آلمانی اولین اروپایی بود که تمرینات ژیمناستیک را بطور مدون شده تدریس کرد .پس از آن جان گوتس موتس اولین فردی بود که کتابی بنام ژیمناستیک جدید چاپ و منتشر کرد و به پدر بزرگ ژیمناستیک معروف شد .

بعد از شکست آلمانها در فرانسه فردریک لودویک یان آلمانی  مصمم شد که مردم آلمان را طی   برنامه ای از نظر قوای جسمانی و روانی تقویت نماید. بنابراین با بوجود آوردن یک ژیمنازیوم در شهر برلین ، نوجوانان و جوانان را به این ورزش تشویق و ترغیب نمود . در آنجا بود که وی وسایل پارالل ، بارفیکس ، خرک حلقه و پرش خرک را ابداع نمود .

پرهنریک لینک سوئدی یکی از افراد دیگری بود که برای گسترش ژیمناستیک زحمت کشید وی بر اجرای صحیح حرکات و عملیات ورزشی در زمان معین تأکید داشت . در واقع لینک تحقیق علمی در تربیت بدنی را پایه گذاری نموده و اعتقاد داشت که اگر فردی بخواهد با ورزش ژیمناستیک بدنش را بسازد لازم است که او بدن انسان را از نظر آناتومی و فیزیولوژی نیز بشناسد .

ورزش ژیمناستیک توسط آلمانیها به امریکـا بـرده شـد و آقـــای دادلی سارجنت در معرفی ژیمناستیک در آمریکا تلاش فراوانی کرد .

در اولین دوره بازیهای المپیک که به سال ۱۸۹۶ میلادی در آتن برگزار گردید . ژیمناستیک آقایان بعنوان یک رشته از بازیها منظور شد و متعاقب آن در بازیهای المپیک ۱۹۲۸   )آمستردام کشور هلند ) ژیمناستیک بانوان هم وارد مسابقات المپیک شد . در المپیک برلین (۱۹۳۶ ) رقابتهای ژیمناستیک به شیوه امروزی پدید آمد .

مهمترین رقابتهای ژیمناستیک درسطح بین المللی عبارتند از :

مسابقات المپیک.

رقابتهای قهرمانی جهان که از سال ۱۹۵۰ با قهرمانی تیم سوئیس در هر دو قسمت زنان و مردان آغاز شده و هر چهار سال یکبار برگزار می شود .

رقابتهای قهرمانی ژیمناستیک اروپا که در فاصله بین بازیهای المپیک و قهرمانی جهان برگزار می شود .

تا قبل از دهه ۱۹۶۰ میلادی کشور اتحاد جماهیر شوروی سابق ژیمناستیک را در قبضه قدرت خود داشت . قدرتمندترین ژیمناست شوروی) ویکتور چوخارین بود( که در المپیک های ۱۹۵۲ هلسینکی و ۱۹۵۶ ملبورن و مسابقات جهانی ۱۹۵۴ در روم قهرمان قهرمانان شد .

پر فروغ ترین ستاره ژیمناستیک روسیه ویتالی شربو می باشد که به انجام کار بزرگی همت گماشت . او برنده شش مدال طلا در المپیک ۱۹۹۲ شد و نه فقط بهترین ژیمناست مسابقات بلکه ستاره کل المپیک بیست و پنجم معرفی گردید .

بد نیست یادآور شویم که در تاریخ مسابقات المپیک هرگز یک ژیمناست چه مرد چه زن ، برنده ۶ مدال طلا نشده است و بالاترین حاصل کار به الکساندر دیتاتین هموطن شربو در المپیک ۱۹۸۰ مسکو مربوط می شود که در آنجا دیتاتین توانسته بود ۸ مدال ببرد اما از آن مجموعـه بسیـار جالـب فقط سـه عـدد  آن زرین بود .

از ۱۹۶۰ به بعد ژاپنی ها حاکم بلامنازع این رشته ورزشی شدند و نزدیک به بیست سال پنج بار در المپیک های ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۶ قهرمان المپیک شدند . از دیگر کشورهای صاحب نام ژیمناستیک می توان چین ، ایتالیا ، آلمان ، سوئد ، آمریکا و … را نام برد .

در تاریخ ژیمناستیک زنان از ژیمناستهای صاحب نام می توان الگاکوربوت روسی و نادیاکومانچی رمانیایی را نام برد . نادیا کومانچی در المپیک ۱۹۷۶ مونترال کانادا قهرمان جهان شد و اولین ژیمناستی بودکه امتیاز ۱۰ را کسب نمود .

هرچند مورخان خاستگاه خرک حلقه را کشور ایران می دانند اما ژیمناستیک مدرن در ایران سابقه طولانی ندارد و چند دهه پیش از اروپا به ایران وارد شد . ژیمناستیک مدرن در ایران در سال ۱۹۱۶ میلادی پس از بازگشت آقای ورزنده از دو کشور بلژیک و ترکیه به ایران شروع شد .

اولین فدراسیون ژیمناستیک ایران در سال ۱۳۲۵ هجری شمسی همزمـان بـا آغـاز المپیـک ۱۹۴۸ لنـدن ؛ به ریاسـت آقای محمود نامجو تأسیس شد .

ژیمناستیک ریتمیک

ژیمناستیک ریتمیک ترکیب باله و حرکات خلاقانه با موزیک است که با روبان ، توپ ، حلقه ، طناب و دوک انجام میگردد . ژیمناستیک ریتمیک نسبت به ژیمناستیک هنری رقص بیشتری دارد و حرکاتی که روی زمین انجام میشود از نظر اجرا و موزیک اختلاف زیادی دارند .

 

ژیمناستیک ریتمیک به عنوان یک ورزش رقابتی مستقل در ابتدای ۱۹۵۰ بوسیله روسها متداول شد . سپس در ۱۹۶۳ اولین مسابقه جهانی ژیمناستیک ریتمیک در اروپا انجام شد و در سال ۱۹۸۴ در بازیهای المپیک رواج یافت .

فصل دوم

اسباب و وسایل ژیمناستیک

 

در ژیمناستیک هنری مردان و زنان بطور جداگانه با هم مسابقه میدهند . مردان در شش وسیله حرکات زمینی ، خرک حلقه ، دارحلقه ، پرش خرک ، پارالل و بارفیکس و زنان در ۴ وسیله چوب موازنه ، پرش خرک ، زمینی و پارالل مخصوص بانوان به رقابت می پردازند .

ژیمناستیک هنری آقایان

حرکات زمینی

کادر حرکات زمینی ۱۲×۱۲ متر میباشد . یک حاشیه یا لبه ایمنی بطور مایل بطول ۱ متر از آن محافظت می کند . سطحی که روی آن حرکات اجرا میشود باید خاصیت ارتجاعی داشته تا در حین بلند شدن و فرود آمدن ها بتواند حرکات توانی یا انفجاری را میسر کند . اصطلاحاً پیست حرکات زمینی را پیست فنری می گویند.

 

حرکات این وسیله باید شامل حرکاتی باشد که در آن قدرت ، انعطاف پذیری و تعادل به نمایش گذاشته شود . هر برنامه باید ترکیبی از حرکاتی نظیر حرکات آکروباتیکی از عقب و جلو ( پشتک و وارو ) ، چرخش ها ( بطر )  و پرش ها باشد. در اجرای حرکات باید از کل کادر زمین استفاده شود .

 خرک حلقه

وسیله ای است مستطیل شکل که روی آن با چرم پوشیده شده است . طول خرک حلقه در بالا           ۱۶۳ سانتی متر وپهنای آن ۳۵ سانتی متر می باشد . روی خرک حلقه دو دستگیره وجود دارد که بافاصله ۴۰ تا ۴۵ سانتی متری از یکدیگر نصب شده اند . ارتفاع خرک از سطح زمین ۱۱۵            سانتی مترمی باشد .

 

برنامه خرک حلقه باید زنجیره ای از حرکات مستمر و آرام نوسانی و چرخشی شامل جفتی ها ، ضرب درها ( قیچی ها ) و تاب خوردنها باشد . در هنگام اجرای برنامه باید از کل قسمتهای خرک  استفاده شود .

دارحلقه

ارتفاع حلقه از سطح زمین ۲۸۰ سانتی متر می باشد که حلقه ها به فاصله ۵۰ سانتی متر از هم آویزان می باشند . قطر حلقه از داخل ۱۸ سانتی متر و از خارج ۶/۲۳ سانتی متر میباشد .

 

برنامه دارحلقه باید شامل حرکات متنوعی که نشان دهنده قدرت ، تعادل و حرکات نگهداشتنی است باشد . ژیمناست باید یک سری از تاب ها و نگهداشتن ها را از جلو و عقب به نمایش بگذارند و برنامه باید حتماً با یک فرود آکروباتیک خاتمه یابد .

پرش خرک

شکل و ساختار خرک در این وسیله تقریباً از سال ۱۳۸۲ تغییر پیدا کرد و به نام میز پرش یا آکروجت نامگذاری شد . ارتفاع این میز ۱۳۵ سانتی متر و عرض آن ۹۵ سانتی متر و طول آن ۲/۱ متر میباشد . که از یک فاصله ۲۵ متری با دویدن آغاز می شود .

 

هر پرش مطابق سختی در اجرا ، ارزش خاص خود را دارد . پرش باید نشان دهنده حرکات انفجاری (توانی) باشد در عین حال زیبایی و روانی حرکت را نشان دهد . حرکات انفجاری از ترکیب حرکت افقی و عمودی در فضا که همراه با چرخش و فرود کنترل شده می باشد انجام می شود .

 

وسیله ای که با آن برای اوج گرفتن هنگام پرش و بالا رفتن از آن استفاده میشود پیش تخته نام دارد که شامل دو تخته مستطیل شکل که از یک طرف به هم وصل شده اند و بین آنها فنری وجود دارد میباشد .

پارالل

پارالل مردان دو چوب موازی به طول ۵/۳ متر است که بر روی پایه های عمودی نصب شده است . ارتفاع دو چوب از سطح زمین ۲ متر و به فاصله ۴۲ تا ۵۲ سانتی متر از هم دیگر قابل تنظیم میباشد. ارتفاع تشک پارالل ۲۰ سانتی متر میباشد . ژیمناست برای شروع از پیش تخته می تواند استفاده کند .

بارفیکس

بارفیکس میله ای است فولادی و انعطاف پذیر به طول ۴/۲ متر و قطر ۲۸ میلی متر که به ارتفاع ۸/۲ متر از سطح زمین به صورت افقی دربالای دو پایه قرار گرفته است و توسط چهار زنجیر محکم به زمین متصل میشود . ارتفاع تشک ۲۰ سانتی متر می باشد .

 

ژیمناست باید حرکات تابی را به صورت زیبا و موزون وبدون وقفه اجرا کند . و نباید با بدنش میله را لمس کند . اجرای حرکات روی بارفیکس شامل حرکات تابی ازجلو وعقب (آفتاب و مهتاب )، حرکات رها کردنی و گرفتن دوباره میله و درنهایت یک فرود آکروباتیک می باشد .

ژیمناستیک هنری بانوان

چوب موازنه

ارتفاع این وسیله در سطح زمین ۲۵/۱ متر و طول آن ۵ متر و عرض آن فقط  ۱۰ سانتی متر می باشد . یک برنامه روی چوب موازنه باید ترکیب هنرمندانه ای از حرکات آکروباتیک ، جهش های ژیمناستیک ،    پریدن ها ، چرخیدن ها و دویدن ها ،تکان دادن موزون دست ها و عناصرتعادلی در وضعیت های نشسته ، ایستاده و خوابیده .

 

در ژیمناستیک بانوان این وسیله هم مثل حرکات زمینی دارای زمان میباشد . حداکثر زمان اجرای حرکت روی چوب یک دقیقه و سی ثانیه (۳۰ :۱) می باشد . در ضمن یک لایه یک سانتیمتری از اسفنج فشرده وچرم روی چوب را می پوشاند.

پارالل بانوان

پارالل بانوان دارای دومیله موازی به طول ۴/۲ متر میباشد که ارتفاع آنها با هم مساوی نمی باشد . ارتفاع میله بالایی ۴۶/۲  و میله پائینی ۶۶/۱ متر می باشد . فاصله مورب دو میله از هم ۳/۱ تا ۸/۱ متر      می باشد .

 

حرکات ممتد تابی در این وسیله چیرگی خاصی بر دیگر فاکتورها دارد . برنامه باید شامل حرکاتی در هر دو جهت ، بالا و پائین میله ها باشد . از چرخش ها ، حرکات رها کردنی و فرودهای آکروباتیک در برنامه استفاده  می شود .

پرش خرک

مشخصات خرک بانوان مثل آقایان میباشد با این تفاوت که ارتفاع خرک بانوان ۲۵/۱ متر می باشد و به جای یک پرش از دو پرش استفاده میشود ومیانگین آن به عنوان امتیاز نهایی محسوب میشود . حرکات هم تقریباً یکسان میباشد .

حرکات زمینی

ابعاد و مشخصات پیست حرکات زمینی همانند مردان می باشد . در حرکات زمینی بانوان برای افزایش عملکرد از موسیقی استفاده می شود . در این وسیله حرکات موزون (رقص) و توالی های متنوع معلق زدن و عناصرآکروباتیک با هم ترکیب می شوند . دراجرای برنامه باید از کل پیست استفاده کرده و حداکثر زمان اجرای برنامه ۹۰ ثانیه می باشد .

فصل سوم

آمادگی عضلانی و انرژی

 

به گفته برایان شارکی ورزش شامل ۹۹ درصد آمادگی و ۱ درصد اجرا است . مربیان برای اینکه بتوانند ورزشکاران خود را به مراحل عالی اجرا رهنمون نمایند ، باید از دوره آمادگی بیشترین استفاده را بعمل آورند . برنامه تمرینات ورزشی براساس نیازهای انرژی و عضلانی شکل میگیرند .

دستگاههای تولید انرژی

متابولیسم یا سوخت و ساز عبارت از وقوع مجموعه ای از واکنش های شیمیایی در درون یاخته های بدن است. این واکنشها شامل واکنش های سازنده و فرساینده است. متابولیسم هوازی عبارت از مجموعه واکنشهایی است که در حضور اکسیژن کافی انجام میشود . سوخت وساز غیر هوازی واکنش هایی را در بر می گیرد که در غیاب کامل اکسیژن انجام می شوند .

 

بطورکلی برای تأمین انرژی مورد نیاز ماهیچه ها سه دستگاه وجود دارد که عبارتند از :

۱) دستگاه فسفاژن ( ATP- PC )

۲) دستگاه اسید لاکتیک ( روند بی هوازی )

۳) دستگاه اکسیژن

 

این سه دستگاه نیازمندیهای متابولیکی ماهیچه ها را در شرایط گوناگون فعالیت بدنی تأمین می کنند . دستگاه ATP- PC  و دستگاه اسید لاکتیک که برای بازسازی ATP کار  می کنند ، در گروه واکنشهای غیر هوازی یا بی اکسیژن قرار می گیرند و دستگاه اکسیژن از گروه واکنشهای هوازی یا اکسیژن خواه بشمار می رود .

 

سئوالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا دستگاههای انرژی بطور کامل ، جدا از هم کار می کنند و یا نوعی انطباق و تداخل در میان آنها وجود دارد ؟ برای پاسخ دادن به این سئوال از یک عامل یا سازه مشترک که همان دوره زمانی اجرای ورزش است استفاده میشود .

 

زمان اجرا عبارت است از تمام دوره زمانی که طی آن یک ماده ورزشی آغاز و پایان می یابد . با استفاده از زمان به عنوان محور پیوستگی انرژی می توان ورزشهای مختلف را در چهار گروه جای داد و دستگاههای انرژی را در رابطه با این چهار گروه مورد بررسی قرار داد .

 

 بخش یکم : این بخش ورزشهایی را در بر می گیرد که زمان اجرای آنها کمتر از ۳۰ ثانیه است . در این ورزشها دستگاه اصلی تولید انرژی دستگاه فسفاژن است . پرتاب وزنه ، دوی ۱۰۰ متر و نیزه در این گروه جای می گیرند .

 

بخش دوم : در این بخش ورزشهایی جای می گیرند که زمان اجرای آنها ۳۰ تا ۹۰ ثانیه است دستگاههای اصلی تولید انرژی برای این گروه دو دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک است . شنای ۱۰۰ متر آزاد و دوهای ۲۰۰ متر و ۴۰۰ متر در این بخش جای می گیرند .

 

بخش سوم :  زمان انجام ورزشهایی که در این بخش جای می گیرند ۵/۱ تا ۵/۳ دقیقه است . دستگاههای اسید لاکتیک و اکسیژن هر دو در تهیه ATP    لازم برای انجام این ورزشها کار می کنند . دوهای ۸۰۰ متر ، ۱۵۰۰ متر و شناهای ۲۰۰ متر و ۴۰۰ متر آزاد از ورزشهایی هستند که در این زمره محسوب می شوند .

 

بخش چهارم : تمام ورزشهایی که زمان اجرای آنها از ۵/۳ دقیقه بیشتر است در این گروه قرار می گیرند. در اینجا دستگاه اکسیژن تولید انرژی تهیه کننده اصلی ATP  لازم برای انجام ورزشها است. ورزشهایی مانند دوی صحرا نوردی ، دوچرخه سواری ، دوی ماراتن و ۱۵۰۰ متر شنای آزاد و غیره در این گروه جای می گیرند .

هر چند یک جلسه تمرین ژیمناستیک ممکن است چند ساعت بطول بیانجامد مهارتهای آن به روش بی هوازی انجام می شود . لذا با توجه به زمان اجرای حرکات در روی وسایل مختلف به طبقه بندی آنها می پردازیم.

حرکات زمینی مردان : ۵۰ تا ۷۰ ثانیه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

حرکات زمینی زنان : ۷۰ تا ۹۰ ثانیه  ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

خرک حلقه : زیر ۱ دقیقه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

دار حلقه : زیر ۱ دقیقه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

پرش از روی خرک : کمتر از ۱۰  ثانیه ؛ دستگاه فسفاژن

پارالل مردان : زیر ۱ دقیقه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

بارفیکس مردان : زیر ۱ دقیقه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

پارالل بانوان : زیر ۱ دقیقه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

چوب موازنه :حداقل ۷۰ ثانیه و حداکثر ۹۰ ثانیه ؛ دستگاه فسفاژن و اسید لاکتیک

تمرین

دکتر ند فردریک محقق برجسته علوم ورزشی ، تمرین را چنین تعریف کرده است : « تمرین ، ورزش ملایمی است که قابلیت انطباق پذیری بدن را در مقابل فشارهای وارده بتدریج و بطور مستمر افزایش می دهد .» بنابراین تمرین فرآیند تدریجی و آهسته است و هیچگونه تعجیل در آن جایز نیست .

 

چنانچه تمرین به نحو مناسبی انجام گیرد ، منجر به تغییرات بارزی در بافتها و دستگاههای بدن می شود که آن نیز به نوبه خود منجر به بهبود عملکرد در ورزش خواهد شد . توجه داشته باشید که تمرین زیاد و فشار بیش از حد، نه تنها پیشرفت را افزایش نمی دهد ، بلکه موجبات بازداری آنرا نیز فراهم می آورد .

اصول تمرین

 

120,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید


جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

دسته ها

آخرین بروز رسانی

    سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳

اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.