پایان نامه شیمی دارویی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پایان نامه شیمی دارویی مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۳۸  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پایان نامه شیمی دارویی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست مطالب

۱- مقدمه           ۱
۲- پیشگفتار           ۴
۳- تاریخچه و فعالیت شرکت         .    ۷
۴- جذب ، پخش ، بیوترانسفورماسیون و دفع داروها         ۱۶
۴-۱- متابولیسم               .    ۱۸
۴-۲- واکنشهای تغییر شکل بیولوژیکی (بیوترانسفورماسیون)        ۲۶
۴-۳- تقسیم بندی واکنشهای بیوترانسفورماسیون      ۲۶
۵- آنتی بیوتیکها           ۳۱
۵-۱- مقدمه                ۳۱
۵-۲- تاریخچه               .    ۳۳
۵-۳- طبقه بندی          ۳۵
۶- ویتامینهای محلول در چربی            .    ۴۹
۶-۱- مقدمه                ۴۹
۶-۲- طبقه بندی          ۴۹
۶-۳- مکانیسم عمل ویتامینهای محلول در چربی      ۵۵
۷- ویتامینهای محلول در آب         .    ۵۷
۷-۱- معرفی                ۵۷
۷-۲- طبقه بندی          ۵۸
۷-۳- مکانیسم اثر ویتامینهای محلول در آب      ۶۵
۸- داروهای ضد درد             ۶۷
۹- داروهای آرام بخش – خواب آور         .    ۷۷
۱۰- ضدعفونی کننده های موضعی            ۸۶
۱۰-۱- الکلها           ۸۹
۱۰-۲- آلدئیدها          ۸۹
۱۰-۳- اسیدهای آلی            .    ۸۹
۱۱- مشخصات چند دارو
۱۱-۱- کلرامفنیکل و مشتقات آن       ۹۰
۱۱-۲- مفنامیک اسید             ۹۲
۱۱-۳- آلومینیم ام . جی          ۹۵
۱۱-۴- آلومینیم ام . جی . اس       ۹۷
۱۱-۵- کلرفنیر آمین          ۹۷
۱۲- فعالیت های بخش آزمایشگاه (کار عملی)
۱۲-۱- کلرامفنیکل – تجزیه مواد (ASSAY )        ۱۰۰
۱۲-۲- مفنامیک اسید – تجزیه مواد      .    ۱۰۴
۱۲-۳- سیپروهپتادین – تجزیه مواد           .    ۱۱۱
۱۲-۴- آلومینیم ام . جی . اس – تجزیه مواد           ۱۱۲
۱۲-۴- شربت اکسپکتورانت – تجزیه مواد        ۱۱۸
۱۳- پروژه : تحقیق در مورد پوکه انواع کپسول
۱۳-۱- کپسول چیست ؟          ۱۲۴
۱۳-۲- انواع فرآورده های کارخانه ژلاتین ایران      ۱۲۵
۱۳-۳- ساختار کپسولها          ۱۲۶
۱۳-۴- مواد اولیه و تستهای آن         .    ۱۲۶
۱۳-۵- مشخصات کپسولها و جداول            ۱۲۹
۱۴- جدولهای مربوط به محصولات شرکت        ۱۳۱
۱۴-۱-نام و مشخصات محصولات حال و آتی شرکت           ۱۳۱
۱۴-۲-اطلاعات مربوط به تولیدات شرکت بر اساس نوع محصول    .    ۱۳۶
۱۴-۳-اطلاعات مربوط به تولیدات پش بینی شده شرکت بر اساس نوع و تعداد محصول    ۱۳۷
۱۵- منابع و مآخذ               .    ۱۳۸

منابع و مآخذ

۱ ـ شیمی داروئی (جلد اول و دوم ) ، ترجمه :دکتر عباس شفیعی و دکتر و دکتر علیرضا قنبر پور          مؤلف : کورولکوواس ‚ اندریاس

۲ ـ شیمی داروئی آلی ‚ تالیف : دکتر غلامعلی کاظمی فرد

۳ ـ داروشناسی ‚ تالیف : کانزونک ‚ برترام ج

۴ ـ فارماکولوژی (دارو شناسی )‚ تالیف : دکتر مجید خورسند

۵ ـ داروها ـاثر متقابل ‚ تالیف : فریدون ملک زاده

۶ ـ دارو سازی ـ صنعت و تجارت ‚   تالیف : منوچهر غروری

۷ ـ روشهای نوین تجزیه شیمیائی گیاهان ‚ تالیف : ج  . ب .هاربورن

۹ ـ اطلاعات و کاربرد بالینی داروهای ژنریک ایران

۱۰ ـ دارونامه رسمی ایران ( وزارت بهداشت ‚ درمان و آموزش پزشکی ) ‚ ۱۳۷۸

۱۱ ـ دستور کار ها و مستر فایلهای موجود در آزمایشگاه کنترل کیفی

مقدمه:

در ابتد لازم می‌دانم در مورد شیمی داروئی و تعریفاتی که در این رشته وجود دارد صحبت کنم.

ملاحضات اساسی شیمی داروئی:

الف ـ تعریف: دکتر گلن اوت یوت شیمی داروئی را بطور مناسبی تعریف کرده است. در تعریف او، شیمی داروئی رشته‌ای است که اصول شیمی و زیست شناسی را بکار گرفته است و دانشی می‌آفریند که در آن، مواد درمانی حاصل می‌گردند. از اینرو شیمی‌داروئی‌دان‌ها نه تنها باید یک شیمی آلی‌دان قابلی باشند، بلکه باید اطلاعات اصولی در علوم زیستی، بخصوص بیوشیمی و فارماکولوژی داشته باشند.

ب ـ تکامل تاریخی: آغاز درمان موثر با مواد شیمیائی در قدمت خود محو شده است، زیرا قبل از آنکه تاریخ پزشکی ثبت شده باشد، این درمان وجود داشته است. موفقیت‌های اولیه بدست آمده در جستجوی مواد شیمیائی موثر بر علیه بیماریها اکثرأ بر ضد بیماریهای عفونی بوده است و بر علیه بیماریهای که همراه با پیری هستند، یعنی افزایش خون و سرطان، کمتر موفق بوده‌اند. همچنین به علت آنکه غالب فرآیندهای شیمیائی تکامل نیافته بودند، از اینرو، در آغاز، طبیعت بود که مواد داروئی با ارزش و امیدوارکنند‌ه‌ای را ارائه کرد. در ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد، امپراطور شنگ نونگ داروی خام چ انگ شان  (Ch’ang Shan) را برای درمان مالاریا ذکر کرد. در سال ۵۰ میلادی پلینی آسپیدیوم را در بیماریهای انگلی معرفی کرد.

چند قرن اخیر مملو از تناقص‌ها و تضادهاست. امروزه به جالینوس احترام گذاشته می‌شود، ولی روش‌های بی ارزش او در کاربرد مقادیر جزئی از مواد طبیعی در درمان بیماریها که در قرن دوم میلادی آغاز شدند، به مدت ۱۵۰۰ سال ادامه یافتند.

لرد لیستر برای اولین بار فنل را در جراحی های سترون به کار برد، ولی عجیب است که او محلولی که ماده داروئی تجاری معروفی است نام او را بر خود دارد ولی ارزش داروئی آن قابل سئوال است. در سالهای اخیر به همت شیمی داروئی‌دان‌ها مواد درمان گسترده متعددی خلق شده‌اند. شیمی داروئی‌دان‌ها بخشی از یک گروه مختلط از دانشمندان رشته‌های مختلف هستند که به این موفقیت‌ها نائل شده‌اند.

اسامی این دانشمندان و مشارکتهای آنان آنقدر زیاد است که بتوان در اینجا ذکر کرد. معهذا، دو نام به علت شهرت ویژه آنان ذکر می‌شود.

یکی از آنان مرحوم الیور کام مدیر علمی شرکت پارک ـ دیویس است، که دانشگاه ایلینوی را هنگامی که معلم جوانی در رشته شیمی آلی بود ترک کرد و به این شرکت ملحق شد. در این مدت کتاب تجزیه کیفی شیمی آلی را نوشت و کمک کرد تا انتشار یک سری کتاب تحت عنوان سنتزهای آلی بنیان نهاده شود. کام مجبور شد علاوه بر آنکه یک شیمی آلی‌دان خوب باشد، یک فارماکولوژی‌دان خوبی هم شود. تعداد قابل ملاحظه‌ای از مواد داروئی موثری را یا ایجاد کرد و یا ایجاد آنها را تشویق کرد. به عنوان نمونه‌ای از افرادی که در دانشگاهها رهبری در شیمی داروئی را به عهده داشتند، مرحوم پروفسور ف.ف. بلانک استاد دانشگاه میشیگان بود که دوره دکترای فلسفی در رشته شیمی داروئی را در آمریکا برقرار کرد. در این دوره برنامه ویژه‌ای در سنتز تاکید شده بود. ۷۸ دانشجو به راهنمائی او درجه دکترای خود را دریافت داشتند. او اولین فردی بود که بخش شیمی داروئی جامعه شیمی آمریکا، سمپوزیومی را به نام او اختصاص داد.

طبقه بندی داروها: داروها را می‌توان بر پایه اصول مختلف طبقه بندی کرد. معمولأ داروها را بر طبق:

الف ـ ساختمان شیمیائی

ب ـ اثر فارماکولویکی

طبقه بندی کرد.

پیشگفتار:

تاریخچه و کلیات: کلمه فارماتولوجی (Pharmacology – انگلیسی) یا فارماکولوژی ( Pharmacologie- فرانسه) از دو واژه یونانی فارماکون (Pharmakon) یعنی دارو و لژین (Legein) یعنی بحث کردن اقتباس گردیده است. بنابراین فارماکولوژی رشته‌ای از علوم را تشکیل می‌دهد که خواص فیزیکی و شیمیائی اثرات و موارد استعمال، اشکال داروئی، عوارض و درمان مسمومیت و روش و مقدار مصرف ترکیبات مختلف داروئی را مورد بحث قرار می‌دهد.

این رشته را به فارسی داروشناسی می‌نامند. تحقیق و تفحص درباره خواص داروها، یک رشته جدید از علوم پزشکی وداروسازی نیست، بلکه دارای قدمت بسیاری می‌باشد. زیرا، از موقعی که انسان خلق شد مصرف گیاهان گوناگون برای درمان بیماریهای مختلف آغاز گردید، و در حقیقت مطالعه و بررسی نباتات طبی از همان موقع بنحوی که میسر بود شروع شد، و طی قرنهای متمادی تنها راهنمای قدما برای تحقیق درباره ترکیبات داروئی، خرافات، موهومات و درک احساسات شخصی بود که اغلب توام با تشریفات و مراسم خاص انجام می‌گرفت. مثلأ فیثاغورث، در قرن ششم، تصور می‌کرد که نگهداشتن شست (شود) در دست، موجب پیشگیری بیماری صرع می‌شود. مصرف دارو در گذشته کاملأ آزمایشی و تجربی بود، و بدون آشنائی به طرز اثر آنها، فقط با توجه به خواص درمانی ظاهری هر یک، مورد استفاده قرار می‌گرفت.

چینی‌ها قدیم دندانهای اژدها را برای درمان تشنج مصرف میکردند و امروزه مسلم شده است که کلسیم ماده اصلی تشکیل دهنده استخوان، برای معالجه بیماری تتانی (TeTang)  بسیار موثر می‌باشد. سابقأ بیماری گوآتر (Goitre بزرگ شدن غده درقی) را بوسیله اسفنجهای طبیعی سوخته معالجه می‌گردند، و امروزه ما می‌دانیم که اسفنج یک نوع حیوان دریائی است که دارای ید می‌باشد.

جالینوس پزشک یونانی در قرن دوم میلادی اثرات درمانی تعداد زیادی از گیاهان داروئی و فرآوردهای آنها را، که بنام کلی ترکیبات جالینوسی یا گالینکی (Galenicals) معروف است، مورد بررسی و مطالعه قرار داد و این ترکیبات هنوز هم در داروسازی و درمان شناسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زمان امپراطوری رم قدیم، برای اولین مرتبه دانشمندانی مانند دیسکوریدس (Dioscorides) نباتات داروئی را طبقه بندی کردند و مصارف درمانی آنها را تعیین نمودند. بعد از انحطاط امپراطوری رم، مرکز علم و دانش به خاورمیانه منتقل گردید. دانشمند و فیلسوف عالیقدر، ابوعلی سینا، تحقیقات و مطالعات بسیار ارزنده‌ای درباره خواص و مصارف داروهای مختلف انجام داد و کتابها و نوشته‌هایش تا قرن پانزدهم میلادی مهمترین نتایج اطلاعاتی طبی و داروئی را تشکیل می‌داد. بررسی علمی درباره داروها مخصوصأ تعیین مواد موثره گیاهان داروئی و مشخص کردن محل آلکالوئیدها (Alkaloids) و گلوکوزیدها (Glucosides) در آنها فقط از اواخر قرن هفدهم آغاز گردید.

امروزه طرز تهیه و موارد استعمال درمانی هر دارو به طور دقیق و کامل بوسیله گروهی مرکب از کارشناسان علوم پزشکی، داروسازی، بیولوژی، باکتریولوژی، شیمی و فیزیک مشخص و تعیین می‌شود. فرآوردهای گیاهی خام را ابتدا در آزمایشگاهها بررسی و تجزیه و مواد موثره آنها را جدا می‌کنند، سپس گروهی از محققین، ساختمان شیمیائی و خواص مواد مزبور را بطور دقیق مشخص میسازند و روشهای مناسبی برای تهیه اینگونه ترکیبات از راه سنتز تعیین می‌نمایند. بدین ترتیب، می‌توان در مدت نسبتأ کوتاه مقدار لازم از داروی مورد نظر را با قیمت ارزانتر از نوع طبیعی آن تهیه کرد، و علاوه بر این درجه خلوص آنرا نیز به میزان قابل ملاحظه‌ای بالا برد.

تاریخچه و فعالیت شرکت:

شرکت داروسازی الحاوی (سهامی عام) در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۳۴۵ تحت شماره ۱۰۶۲۷ بنام شرکت پارک دیویس (سهامی خاص) در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده است. به موجب روزنامه رسمی شماره ۱۰۶۵۶ مورخ ۶ مهرماه ۱۳۶۰ نام شرکت به الحاوی (سهامی خاص) و به موجب روزنامه رسمی شماره ۱۴۴۵۳ مورخ ۲۵/۷/۱۳۷۳ نام شرکت به الحاوی (سهامی عام) تغییر نموده است. بر طبق ماده ۲ اساسنامه موضوع شرکت عبارت است از:

اشتغال به ساختن و تهیه و ترکیب و فروش و خرید ادویه و دواجات و مواد شیمیایی و مواد داروئی و لوازم زخم بندی و کالاهای مورد نیاز طبی و بیمارستانی از هر قبیل و هر نوع و هر شکل و اشتغال به هرگونه فعالیت‌های دیگر صنعتی و بازرگانی و مالی به استناد مصوبه ۳/۳/۱۳۵۹ شورای انقلاب اسلامی ایران لایحه قانونی راجع به تعیین مدیر برای شرکتهای داروئی چند ملیتی و شرکتهای بازرگانی آنها به وسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اولین مدیران منتخب دولت از تاریخ ۹/۴/۱۳۵۹ عهده‌دار امور شرکت گردیدند. طبق مصوبه مورخ ۵/۱۱/۱۳۵۹ هیئت ۵ نفری موضوع ماده دو لایحه قانونی ممتمم قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران تصویب گردید، که شرکت الحاوی (سهامی خاص) به تملک دولت درآید.
با توجه به مصوبه مزبور در فروردین ماه ۱۳۶۲ موافقت نامه بین نمایندگان دولت جمهوری اسلامی ایران و شرکت وارنر لاسرت (سهامدار سابق شرکت) منعقد و دولت ایران با پرداخت ۳۶۴۲۸۷۰ دلار آمریکا مالک سهام خارجی شرکت گردید.

پیرو تصویب نامه هیئت محترم وزیران به شماره ۲۸۳/۱۰۹/۵ مورخ ۲۹/۳/۱۳۸۰ موضوع سیاست واگذاری سهام متعلق به دولت و سازمانها و شرکتهای دولتی، سازمان صنایع ملی ایران پیرو مصوبه شورای سازمان تعداد ۶۴۰۴۶۳ سهم از سهام شرکت الحاوی (سهامی خاص) را به قیمت پایه ۱۰۰% سهام به مبلغ هفت میلیارد ریال در تاریخ ۲/۶/۱۳۷۳ به بخش خصوصی واگذار نمود. در تاریخ ۱۸/۷/۱۳۷۳ تبدیل به شرکت الحاوی (سهامی خاص) به شرکت الحاوی (سهامی عام) و ثبت در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور واقع گردید.

فعالیت‌های بخش تحقیق و توسعه:

الف ـ فعالیت‌های انجام یافته:

  ·  صدور پروانه ساخت قرص متیل متازول، شربت دی‌سیکلومین و شربت فرو سولفات.

  ·  تغییرات فرمولاسیون شربت بلادونا پی بی و کاهش مقدار گلیسیرین.

        ·  اصلاح فرمولاسیون قرص آلومینیوم ام جی و ام جی اس.

        ·  اصلاح فرمولاسیون شربت هیدرامین کامپاند.

 موافقت اصولی ۱۱ نوع فرآوردهای جدید به شرح زیر است:

   ۱٫       قطره فرو سولفات.
۲٫       قطره مولتی ویتامین به اضافه آهن.
۳٫       قطره A+D (پرونده تکمیل و ارسال به وزارت بهداشت).
۴٫  قطره دکسترومتورفان (پرونده تکمیل و ارسال به وزارت بهداشت).
۵٫       قرص سیپرومپتادین (انجام فرمولاسیون).
۶٫       قرص آرتان (انجام فرمولاسیون).
۷٫       قرص ایزونیازید Pr (انجام فرمولاسیون).
۸٫       قرص تفول (انجام فرمولاسیون).
۹٫       قطره آهن (انجام فرمولاسیون).

قطره مولتی ویتامین با آهن (انجام فرمولاسیون).
قرص نالتروکسن (انجام فرمولاسیون).

این شرکت علاوه بر اقدامات فوق در چهار زمینه دیگر نیز فعالیت مجدانه و مستمری داشته است که ذیلأ بشرح آن میپردازیم:

۱- مدیریت شرکت سعی نموده که در زمینه کشت و داشت گیاهان داروئی و استخراج مواد اولیه از آنها فعالیتی را داشته باشد که خشبختانه این امر نیز موثر واقع گشت و منتهی به طرح صنعتی استخراج مواد اولیه از منشاء گیاهی انجامید.

۲- مورد دیگر که شرکت الحاوی را از سایر شرکتها متمایز مینماید، این است که قدمهای اولیه را در جهت اجرای طرحهای اقماری جدید برداشته است و منجر به ساخت کارخانه داروسازی امین در اصفهان شد که خوشبختانه این امر نیز باعث گشت که شرکت الحاوی تجریه جدیدی در احداث کارخانه داروسازی با تقبل مهندسی مشاور شرکت فوق الذکر کسب نماید.

۳- صادرات یکی دیگر از فعالیتهای شرکت الحاوی میباشد که خوشبختانه توانسته است با تکمیل ۹ پرونده صادارتی تائیدیه وزارت بهداری را کسب و جهت بازاریابی جهانی اقدامات موثری را انجام دهد.

۴- شرکت الحاوی به لحاظ اینکه کار اصلی خود را طبق موضوع اساسنامه تولید دارو میدانست ولی از امور فرهنگی غافل نگشت و اقدام به ترجمه جلد اول کتاب الحاوی نوشته دانشمند بزرگ ایرانی حکیم ذکریای رازی نموده است که در حال حاضر زیر چاپ میباشد.

بخشهای تولیدی و تجهیزات آنها:

بخشهای تولیدی با توجه به ماهیت خط تولید و خصوصیات مراحل مختلف آن تعیین و تقسیم بندی می‌گردند. در این شرکت بطور کلی تولید به دو قسمت ساخت و بسته‌بندی تقسیم شده است لیکن بخشهای تولیدی در اصطلاح مهندسی صنایع عبارتند از:

۱- بخش ساخت شربت و قطره: در این بخش کلیه شربتها و قطره‌ها بر طبق روش ساخت تصویب شده تولید گردیده و در تانکهای ذخیره نگهداری می‌شوند تا در موقع مناسب به قسمت شربت پرکنی فرستاده شده و در شیشه‌های مخصوص بسته بندی گردند. مراحل ساخت شربت در تانکهای مختلف صورت می‌گیرد. تانکهایی که در این بخش وجود دارد عبارتند از:

۱-   تانک دوجداره میسکردار،۵۰۰۰ لیتری، یک دستگاه.

۲-   تانک دوجداره میسکردار،۱۰۰۰ لیتری، یک دستگاه.

۳-   تانک دوجداره میسکردار،۵۰۰ لیتری، یک دستگاه.

۴-   میسکردار، ۲۰۰۰ لیتری، یک دستگاه.

۵-   تانک ساخت، ۵۰۰۰ لیتری، یک دستگاه.

۶-   تانک ساخت، ۲۰۰ لیتری، یک دستگاه.

۷-   تانک متحرک، ۲۰۰ لیتری، سه دستگاه.

۸-   تانک ذخیره، ۵۰۰۰ لیتری، دو دستگاه.

۹-   تانک ذخیره، ۲۰۰۰ لیتری، چهار دستگاه.

     ۱۰- تانک ذخیره، ۱۰۰۰ لیتری، سه دستگاه.

به منظور حذف ناخالصیها، شربتهای ساخته شده از صافی نیز عبور داده می‌شوند. صافیهای موجود عبارتند از:

۱-   هموژنایزر، مخصوص سوسپانسیون و قطره مولتی ویتامین.

۲-   فیلتر هولدر، مخصوص شربتها.

۲- بخش شربت پرکنی: شربتهای ساخته شده در بخش شربت سازی بایستی بمقدار مشخص بداخل شیشه‌های مناسب ریخته شده و شیشه‌های فوق در جعبه قرار گرفته و در نهایت بسته ‌بندی شوند. این عملیات بوسیله خطوط شربت پرکنی بطور اتوماتیک انجام می‌شوند. این خطوط عبارتند از:

۱-   خط شربت پر کنی کینگ، با ظرفیت اسمی ۸۰ در دقیقه.

۲-   شربت پر کنی اشترونگ ۱، با ظرفیت اسمی ۹۲ در دقیقه.

۳-   شربت پر کنی اشترونگ ۲، با ظرفیت اسمی ۶۶ در دقیقه.

۳- بخش شیشه شویی: شیشه‌های شربت قبل از استفاده بطور کاملأ بهداشتی شستشو می‌شوند. دو ماشین شیشه شوئی در این بخش وجود دارند که عبارتند از:

۱-   شیشه شویی دستی، با ظرفیت اسمی ۳۰ در دقیقه.

۲-   شیشه شویی گیلوی، با ظرفیت اسمی ۸۳ در دقیقه.

لازم بتذکر است که ماشین شیشه شویی گیلوی مستقیمأ به خط شربت پرکنی اشترونگ ۱ متصل است در ضمن یک دستگاه شیشه شویی اتوماتیک نیز خریداری شده که هنوز به کارخانه نرسیده‌اند. این ماشینها عبارتند از:

۱-   هیلز اوهالز

۴- بخش ساخت پودر: قرص یا کپسول قبل از بسته بندی به شکل پودر هستند این پودرها در این بخش ساخته میشوند. تجهیزاتی که در این بخش مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از:

۱-   وی بلندر، ۶۰ کیلوئی، دو دستگاه.

۲-   آون، ۱۰۰ کیلوئی، دو دستگاه.

۳-   آون، ۱۲۰ کیلوئی، یک دستگاه.

۴-   آسیاب، ۶۰ کیلوئی، یک دستگاه.

۵-   گرانولاتور، ۲۰ کیلوئی، یک دستگاه.

۶-   گلات، ۶۰-۹۰ کیلوئی، یک دستگاه.

۷-   میکسر اف ـ ام، ۳۰۰-۱۲۰ کیلوئی، یک دستگاه.

دستگاههای زیر نیز خریداری گردیده که هنوز به کارخانه نرسیده‌اند:

۱-  آسیاب، ۱۲۰ کیلوئی، دو دستگاه.

۲-   دستگاههای فوق آون، یک دستگاه.

۳-   دستگاههای فوق بلندر، یک دستگاه.

۴-   تانک دو جداره میکسردار.

۵- بخش کپسول پرکنی: در بخش فوق، پودرهای کپسول ساخته شده توسط ماشین کپسول پرکنی در داخل کپسولهای خالی ریخته شده و پرس میشوند. دو ماشین کپسول پرکنی از نوع زیر برای اینکار مورد استفاده قرار می‌گیرند:

جــی ـ ک‌ ـ اف، ۸۰۰(۱)، با ظرفیت اسمی ۸۰۰ دور در دقیقه.

در پاره‌ای از مواقع بعلت عدم کنترل صحیح کپسولهای پر شده و یا بهم خوردن تنظیم دستگاه کپسولهای خالی یا نیمه پر در بین کپسولهای پر شده وارد می‌گردند. برای جدا نمودن آنها از دستگاه زیر استفاده می‌شود:

 زاناسی AZ/30  با ظرفیت اسمی ۸۰۰ در دقیقه.

۶- بخش پرس قرص: در این بخش پودرهای قرص توسط ماشین پرس قرص تبدیل به قرص می‌گردند. ماشینهای موجود برای این منظور عبارتند از:

۱- مانستی ۳۶ سمبه (مخصوص قرصهای دو لایه) با ظرفیت اسمی ۶۰۰ در دقیقه.

۲- فته ۱۰۰۰ با ظرفیت اسمی ۱۰۰۰ در دقیقه.

۳- ماشین تک سمبه قدیمی.

۷- بخش بسته بندی قرص و کپسول: قرصها و کپسولها برای بسته بندی به این بخش فرستاده میشوند. ماشینهای بسته بندی قرص عبارتند از:

۱-   اولمن ـ استریپاک، با ظرفیت اسمی ۲۰۰ در دقیقه.

۲-   زیبلر، با ظرفیت اسمی ۶۰۰ در دقیقه.

کپسولهای نیز توسط ماشینهای زیر بسته بندی می‌گردند:

۱-   سرواک ۸۰، با ظرفیت اسمی ۸۰ در دقیقه.

۲-   سرواک ۸۵، با ظرفیت اسمی ۸۰ در دقیقه.

۳-   سرواک PH، با ظرفیت اسمی ۱۵۰ در دقیقه.

۸- بخش قطره پرکنی و بسته بندی: در این قسمت قطره‌های ساخته شده در بخش شربت سازی که توسط تانکهای متحرک حمل می‌شوند بداخل شیشه‌ها ریخته شده و بسته بندی میگردند. دو ماشین قطره پر کنی وجود دارند که عبارتند از:

۱-   فیلوماتیک دستی، با ظرفیت اسمی ۴۰ در دقیقه.

۲-   فارمومک F57  ، با ظرفیت اسمی ۶۶ در دقیقه.

ظرفیتهای ارائه شده، براساس حدکث سرعت اعلام شده از طرف کمپانی سازنده میباشد. لیکن ظرفیت فعلی آنها با توجه به زمانهای استاندارد و شرایط فعلی دستگاهها بعدأ محاسبه خواهد شد.

جذب، پخش، بیوترانسفورماسیون و دفع داروها

120,000 ریال – خرید
 

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید


جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

دسته ها

آخرین بروز رسانی

    پنج شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.