مقاله انار


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله انار مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۲۵  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله انار نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست

مقدمه    ۱
شرح گیاه         ۶
مشخصات گیاهشناسی          ۸
موطن انار         ۹
پوست انار         ۹
ترکیب شیمیایی          ۱۰
فارماکودینامی و تراپوتیک      ۱۱
خواص دارویی         ۱۲
نیاز اکولوژیکی          ۱۳
آبیاری    ۱۳
خاک    ۱۴
کود    ۱۵
ازدیاد    ۱۵
کاشت    ۱۶
داشت    ۱۷
هرس         ۱۷
برداشت         ۱۸
دامنه انتشار         ۱۸
هند تاریخچه انار در رمز کلید     ۱۹

مقدمه

من انار هستم

یکی از رسومات شب یلدا خوردن انار گلپرزده می باشد ، بهتراست این میوه بهشتی را بیشتر بشناسیم :

میوه بهشتى هستم، و یک دنیا خاصیت دارم.

زادگاهم ایران است .

بهترین موقع خوردن من صبح زود است .

رب من ، غم و غصه را از دل مى برد.

شیرین مرا، براى رفع سینه درد و سرفه میل کنید…

 اسم من انار است ، و گاهى نار مى گویند. از من در قرآن مجید تعریف شده است . زادگاه اولیه من ایران مى باشد، ولى امروزه در بسیارى از کشورها کاشته مى شوم . طعم من گاهى ترش ، گاهى شیرین و گاهى ملس است . در اثر تربیت یک نوع انار بى هسته وجود دارد که پوست مغز و دانه هاى آن نرم و لطیف مى باشد. نوع شیرین من براى سینه و ریه نافع است ، ولى نوع ترش ‍ ما سینه را خشک مى کند، و براى مبتلایان به درد سینه و سرفه خوب نیست ، براى آنهایى که جگرشان گرم است ، هیچ میوه اى مناسب تر از نوع ترش ما نیست .

 ما تا بخواهید سرشار از ویتامین هاىA , B , C , E هستیم و به قدرى آهن و فلزات مفید دیگر داریم که هضم ما را سنگین کرده ، و کمى نفاخ به نظر مى رسیم ، ولى این سنگینى و نفخ از نوع سایر میوه ها نیست ، و به زودى پراکنده مى شود و یکى دیگر از مشخصات ما این است که آب ما سنگین تر از خوردن دانه هاى ما با هسته است ، چون مغز هسته ى دانه هاى ما خود کمى پائین است ، و پوست سخت آن روده ها را جارو مى کند، آب میوه ى من داراى قند – تانن و یک ماده ى مفید به نام کره ماناتین است که از دوستان کبد بوده ، و آن را پاک و در نتیجه رنگ رخساره را باز مى نماید، من به علت داشتن ویتامین هاى آ به رشد اطفال کمک مى کنم . به علت داشتن انواع ویتامینB اعصاب را تقویت کرده ، آنها را محکم و شک و دودلى را از بین مى برم ، به علت داشتن ویتامین B6ضد استفراغ بوده ، و درمان ویار زنان باردار هستم

اگر خانمى هنگام آبستنى از من ، یا رب من زیاد بخورد، بزرگ ترین خدمت را به فرزند آینده خود کرده است ، زیرا من علاوه بر جلوگیرى از ویار و تقویت مادر و فرزند، به رشد آینده طفل هم کمک خواهم نمود. من به علت داشتن آهن و ویتامین هاى لازم ، خون ساز بوده و آن را اصلاح مى نمایم .

 بهترین موقع خوردن من صبح ناشتا است . در موقع خوردن به من گلپر بزنید علاوه بر بوى مطبوع به هضم من هم کمک خواهد کرد.

من درمان اسهال هم هستم . دانه هاى میوه ى جنگلى من که به ناردان معروف است ، در معالجه  اسهال شهرت فراوان دارد.

 رب من بهترین چاشنى براى فسنجان و خورش بامیه – آش انار و خوراک هاى دیگر است ، و به علت داشتن تانن و آهن ، رنگ آن ها را سیاه مى کند.

اگر این رب را با عسل مخلوط کنید، براى معالجه زخم بینى و بثورات جلدى مصرف آن از خارج مفید است .

 خوردن آب میوه شیرین من با شکر و نشاسته براى معالجه سینه درد و سرفه توصیه شده است و مرا در موقع یرقان نیز تجویز کرده اند، و براى اصلاح سپرز نیز سودبخش مى باشم .
نگاه به دل پر خون من نکنید، تمام قسمت هاى درخت من مفیدند. پوست میوه – پوست ساقه و پوست ریشه من مصارف صنعتى و درمانى دارند و از گل من هم مى توان استفاده کرد.
پوست میوه ى من در رنگرزى و چرم سازى از قدیم به کار مى رفت ، و بهترین قالى هاى ایران را با آن رنگ مى کردند.

 مزمزه و نگاهداشتن آب میوه ترش من در دهان ، برفک و جوش هاى دهان را پاک مى کند و لثه را محکم مى نماید. میوه ترش من براى مبتلایان به زخم معده و روده خوب نیست و براى سرد مزاجان زیان بخش است ، و جاذبه کبد را کم مى کند، ولى در عوض میوه هاى شیرین و ملس من ، صفرا بر بوده و معده و کبد را تقویت کرده ، و درمان تب هاى صفراوى و یرقان و امراض جلدى است .

رب من جهت رفع خمارى مفید بوده ، و غم و غصه را تسکین مى دهد.

ناردان قابض تر از دانه هاى ما بوده ، جوشانده آن جهت محکم شدن لثه نافع تر است. جوشانده گل ما نیز جهت پیوره و خونریزى لثه تجویز شده است .

 درخت انار بومی ایران و مناطق مجاور آن است. کلمه انگلیسی Pomegranate از زبان یونانی مشتق شده که به معنی سیب با هسته‌های زیاد می‌باشد. انار درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا ۶ متر می‌رسد و در مناطق نیمه گرمسیری می‌روید. گلهای انار درشت به رنگ قرمز اناری ولی بی‌بو می‌باشد. میوه آن کروی با اندازه های مختلف دارای پوستی قرمز رنگ و یا زرد رنگ می‌باشد. رویهمرفته در حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا موجود است.

شرح گیاه

25,000 ریال – خرید
 

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله مقایسه روشهای بسته بندی انارهای تجاری آبدانان استخوانی طبس و میخوش عقدا یزد وتأثیر روی کیفیت و ارزش افزوده آن
  • برچسب ها : , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.