مقاله انگور


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله انگور مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش می باشد و داری ۱۷  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله انگور نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست

انگور. ۱

مبداء پیدایش و محل توسعه. ۱

تاریخ توسعه. ۴

انگورهای محلی آمریکا ۵

توسعة انگورهای آمریکا در اروپا ۵

اهداف اصلاح مدرن. ۶

تکنیک های اصلاح. ۷

نمو گل. ۷

جمع آوری ، نگهداری و تست دانه گرده ۸

اخته کردن. ۹

جوانه زنی بذر. ۹

ریز ازدیادی.. ۹

سیتمهای اصلاح نژادی.. ۱۰

وراثت و ژنتیک متغیر در مو. ۱۰

مقاومت به سفیدک دروغی.. ۱۱

مقاومت به سفیدک پودری.. ۱۱

مقاومت به Botrytis. 12

مقاومت به سایر بیماریهای قارچی.. ۱۲

مقاومت به بیماری حفره دار بودن (pierce) 13

مقاومت به گال تاج و قسمتهای فوقانی گیاه ۱۳

منابع : ۱۴

انگور

تولید سالیانه انگور بالغ بر ۶۵ میلیون تن می باشد . انگورها در حدود ۹ میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود.

این متن بیشتر دربارة انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می دهد. اغلب برنامه ای اصلاحی کولتیوارهایی را تعقیب می کنند که توسط قلمه و پایه وژرم پلاسم ازدیاد می شوند.

منابع رژم پلاسمی که vinifera نیستند دارای مقاومت به حشرات ، بیماریها و تغییرات شدید محیطی هستند که در vinifera یافت نمی شود . گونه های nonvinifera همچنین بهترین منبع ژنی برای کلون های مولکولی و انتقال به کولیتوارهای vinifera هستند. بکارگیری هیبریدهای بین گونه ای نتایج خوبی در گسترش رشد انگور در مناطقی که کشت vinifera نا موفق بوده (بعلت آفات و یا تغییرات شدید دما) داشته است . در کل توسعة پایه خیلی فعال است و تماماً بستگی به رژم پلاسم nonvinifera دارد.

مبداء پیدایش و محل توسعه

کشت انگور یک هنر باستانی است . مدارک و اسناد نشان می دهد که کشت انگور و درست کردن شراب در مصر به ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش باز می گردد. قبل از شروع قرن اول ، انگور و شراب در نظر مردم خاورمیانه و مدیترانه مهم جلوه می کرد. انگور نه تنها از نقطه نظر تولید شراب اهمیت داشت ، بلکه از لحاظ تازه خوری نیز مدنظر بود. انگور دارای کالری زیاد و در حدود ۲۰تا۲۵ % قند است . انگور خشک شده در حدود ۸۰% قند دارد و یکی از منابع متعدد قندی است که می توانند ذخیره و براحتی مصرف شوند.

مناطقی که تمدن انسان نخستین از آنجا صورت گرفته ، جایی بین دریای سیاه و دریای کاسپین است که انگورها هنوز بصورت وحشی یافت می شوند vinifera را نیز می توان از قدیمی ترین انگورهایی دانست که در آنجا رشد کرده است . محل پیدایش اولیه، منطقة مدیترانه بوده که بطرف نواحی ساحلی گسترش یافته است. در قرن ۱۵ کشت انگور در جزایر قناری و Maderia پایه گذاری شد. سپس به آفریقا جنوبی ، استرالیا و آمریکای جنوبی کشده شد. اولین انگورهای شرابی در قرن ۱۸ از مکزیکو به کالیفرنیا آورده شدند و در نیمه اول قرن ۱۸، پرورش انگور و ساختن شراب ابتدا در کالیفرنیا انجام شد و بسرعت از سال ۱۸۶۰ تا۱۹۰۰ به سایر نقاط پراکنده شد.

خانوادة ویتاسه که خانوادة انگور بشمار می رود. شامل ۱۴ جنس و بالغ بر ۱۰۰۰ گونه است و گستردگی زیادی از نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری گرفته تا مناطق معتدله را دارد. جنسی که اهمیت اقتصادی زیادی را دارد، Vitis است . دیگر گونه ها که شامل Cissus antartica , Ampelopsis, partheno cissus است بیشتر جنبه تزئینی دارند. Vitis دارای دو زیر جنسی است که Muscadinae و EuVitis نامیده می شوند که فقط از لحاظ تعداد کروموزوم با هم تفاوت دارند. در Muscadinae  ۴۰=n2 ودر EuVitis  ۳۸=n2 است و امکان هیبریداسیون بین آنها وجود ندارد. زیر جنس EuVitis برحسب منطقة پراکندگی به سه دسته تقسیم می شود . گونه های وحشی و بومی امریکا ، دارای ارزش زیادی برای اصلاح کنندگان هستند. ولی در مقابل آفت فیلوکرا، حساس بوده و نابود می شوند. از مهمترین آنها می توان به مواد زیر اشاره کرد.

.V.rapestris در مناطق شنی و سنگلاخی جنوب آمریکا و مکزیک پراکنده است و نیز جنوب میسوری ، ایلینویس ، آرکانزاس ، کنتاکی ، تنسی، اوکلاهما و تگزاس شرقی و مرکزی  مقاوم به فیلوکسرا و بیماریهای قارچی ریشه است .

ریشه ها دارای فعالیت بسیاری بوده و تا اعماق زمین فرو می روند. مقاوم به سفیدک پودری و خشکی و آهک بیش از حد خاک است .

V.ripria مناطق وسیعی از کانادا تا تگزاس و از غرب تا یوتا. دارای مقاومت بسیار به فیلوکسرا و اغلب بیماریهای قارچی است و متحمل سرمای زمستان و دارای قدرت سازگاری بسیار بالایی است . دارای ریشه های قوی است و به آسانی تکثیر می شود. حساس به آهک زیاد خاک است . زود گل بوده و دارای میوة زود رس است . میوه دارای قند واسید زیاد است.

V.monticola در کوههای تگزاس بسیار است . دارای مقاومت بسیار به آهک است . مقاوم بهفیلوکسراو اغلب بیماریهاست . رشد کمی داشته و ازدیاد آن مشکل است . بندرت در هیبریداسیون ها بکار می رود.

V.vulpina انگور زمستانی است . دارای محدوده ای از پراکندگی از دریاچه های بزرگ تا فلورید است . دارای قدرت زیاد، مقاوم به فیلوکسرا و حساس به آهک زیاد خاک است . از آن در فرانسه بندرت بعنوان پایه استفاده می شود. مقاوم به سفیدک داخلی و بیماریهای ریشه است .

V.aestivalis انگور تابستانی است . از نیوانگلند تا جرجیا واز آرکانزاس بطرف رودخانه می سی سی پی است . مقاوم به فیلوکسرا ولی نسبت به چند بیماری قارچی مقاومت چندانی ندارد. دارای میوه های مطلوبی است.

V.biocolor در قسمتهای شمالی و شرقی آمریکا یافت می شود . V.aestivalis argentifolia نیز نامیده می شود. خصوصیاتی شبیه V.aestivalis دارد.

V.candicans انگور وحشی برگرفته از تگزاس ، آرکانزاس ، اوکلاهماست . دارای مقاومت به فیلوکسرا و قدرت سازگاری بسیار با گرما و خشکی است . کمتر از آن بعنون پایه استفاده می شود. زیرا پیوند آنها کمتر می گیرد. و ریشة ضعیفی دارند. حساس به آهک زیاد خاک هستند. مقاومت به سفیدک درونی و پوسیدگی ریشه بسیار بالاست.

V.cinerea انگوری است از مرکز و جنوب شرقی ایالات متحده . مقاوم بهفیلوکسرا. سفیدک داخلی ، سفیدک سطحی، پوسیدگی ریشه، اما با آهک بالای خاک سازگار نیست. ریشه دهی ضعیف و پیوند آن مشکل است .

V.berlandieri انگور اسپانیایی ، از تگزاس و مکزیکو . مقاوم به فیلوکسرا. مقاوم به آهک

زیاد خاک و خشکی و نماتدهای خاک. سیستم ریشه ای ضعیف ، پیوند کمتر می گیرد. شاخساره ها دارای مقاومت خوبی به انواع سفیدکها هستند.

V.Labrusca انگور روباه ، از نیوانگلند تاجرجای شمالی و ایندیانا و در امتداد رودخانة‌اوهایو، مقاوم به سرما و دارای میوه های بزرگی است . مقاومت آن به فیلوکسرا کم است ولی مقاومت بسیار عالی در برابر سفیدک داخلی دارد. نسبت به پوسیدگی سیاه ریشه ضعیف است.

V.acerifolia انگور شنی یا انگور ساحلی. دارای طعم متوسط ، مقاومت عالی به سرمای زمستانی و مقاوم به سفیدک درونی و سطحی. مقاومت کم به فیلوکسرا و نیز حساس به مقدار کم آهن است . مقاوم به شوری است .

V.champinii مقاوم به بیماریها ، خشکی وفیلوکسرا و پوسیدگی سیاه ریشه و نماتدهای ریشه است . بعلت حساس بودن به کمبود آهن و پیوند مشکل ،از آن بطور گسترده استفاده نمی شود. در محدوده های طبیعی خود در خاکهای آهکی رشد می کند.

تاریخ توسعه

 

15,000 ریال – خرید

 تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله انگور
  • مقاله انگور و سیب
  • مقاله پرورش انگور و کشمش در ایران و دیگر کشورها
  • مقاله ژنتیک
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      سه شنبه, ۱۶ آذر , ۱۳۹۵
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایdjkalaa.irمحفوظ می باشد.