مقاله چوب


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

مقاله چوب مربوطه  به صورت فایل ورد  word و قابل ویرایش و بدون منابع می باشد و دارای ۸۵  صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله چوب نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک مقاله مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

 فهرست

فصل اول   ۱
اطلاعات کلی   ۱
۱-۱ مقدمه   ۱
۲-۱ شناخت نقشه کار   ۲
نماهای یک نقشه   ۳
۳-۱ شناخت ساختمان چوب   ۴
چوب های نرم:   ۵
چوب های سخت:   ۵
قسمت های یک درخت   ۶
کاهش حجم چوب:   ۸
۱-۴ اره کردن، عمل آوردن و درجه بندی تخته   ۸
چوب های سخت:   ۱۰
چوب های نمره ۱ و ۲ معمولی:   ۱۱
چوب نمره ۳:   ۱۱
چوب های نمره ۴ و ۵   ۱۱
انواع تاب خوردگی   ۱۲
اندازه های تخته:   ۱۲
واحد های اندازه گیری:   ۱۳
۵-۱ مواد چوبی دیگر   ۱۴
روکش ها:   ۱۴
تخته سه لا:   ۱۶
مزایای تخته سه لا:   ۱۷
نئوپان:   ۱۸
۶-۱ تشخیص چوب ها   ۱۹
۷-۱ انتخاب چوب برای یک کار   ۲۲
خرید تخته   ۲۳
۸-۱ طرح مراحل کار   ۲۴
۹-۱ خطوط کلی ایمنی در کارگاه   ۲۵
ایمنی دستگاه ها:   ۲۶
ایمنی فردی:   ۲۶
فصل دوم   ۲۷
ابزارهای دستی و طرز کار با آن ها   ۲۷
۱-۲ اندازه گیری و ترسیم   ۲۷
وسائل اندازه گیری   ۲۸
علامت گذاری یک طول   ۲۹
علامت گذاری قطعات با طول مساوی   ۳۰
طرز علامت گذاری و ترسیم یک زاویه   ۳۱
علامت گذاری فواصل مساوی به کمک پرگار سوزنی   ۳۱
۲-۲ انتخاب اره های دستی و نحوه کار با آن ها   ۳۲
اره چپ و راست   ۳۳
طرز استفاده از اره نازک برای برش ظریف قطعات کابینت:   ۳۴
طرز استفاده از اره موئی:   ۳۵
اره چاقوئی   ۳۵
۳-۲ انتخاب و تنظیم رنده های دستی   ۳۶
قسمت های مختلف یک رنده:   ۳۸
طرز تنظیم رنده ها:   ۳۸
طرز سوار کردن کلاهک بر روی تیغه:   ۴۰
۴-۲ صاف و گونیا کردن چوب   ۴۰
رنده کردن یک سطح:   ۴۱
رنده نمودن لبه:   ۴۲
رنده کردن و گونیا کردن انتهای تخته:   ۴۲
اندازه کردن کار به کمک رنده:   ۴۳
رنده کردن ضخامت کار:   ۴۳
رنده کردن عرض کار:   ۴۴
رنده کردن طول کار:   ۴۴
۵-۲ شکل دادن به کار به کمک سوهان چوب ساب و منحنی تراش   ۴۴
شکل دادن با سوهان:   ۴۵
منحنی تراش دسته دار:   ۴۵
فرم دادن با منحنی تراش   ۴۶
۶-۲ تراش دادن با تراش دهنده های دستی و کابینتی   ۴۶
۷-۲ برش با مقار و اسکنه   ۴۸
برش افقی با مقار:   ۵۰
۸-۲ سوراخ کاری   ۵۰
سوراخ کاری چوب:   ۵۲
سوراخ کاری با مته فلزی:   ۵۳
مراحل کار:   ۵۳
۹-۲ اتصال با میخ ها، پیچ های چوبی و وسایل دیگر   ۵۴
پیشنهاداتی برای کوبیدن میخ ها:   ۵۶
چکش ها:   ۵۶
اتصال با پیچ های چوب:   ۵۷
طرز کار با پیچ های چوبی:   ۵۹
مراحل اتصال با پیچ های چوبی:   ۶۰
۱۰-۲ برش ها و اتصالات چوب   ۶۱
اتصالات   ۶۲
اتصالات عمود بر بافت:   ۶۳
مراحل ساخت یک اتصال:   ۶۴
ساخت یک اتصال به کمک میخ چوبی   ۶۵
۱۱-۲ چسب زدن و بستن کار   ۶۶
مراحل چسب زنی   ۷۱
۱۲-۲ خم کردن و فرم دادن چوب   ۷۲
۱۳-۲ روکش کردن مبلمان   ۷۴
۱۴-۲ قایق سازی   ۷۷
فایبر گلاس:   ۸۰

۱-۱ مقدمه

چوب از جمله موادی است که همیشه با ارزش تلقی شده و از آن در طول قرون برای مصارف و مقاصد گوناگون استفاده شده است. انسان اولیه طرز شکل دادن به چوب را برای تهیه وسایل مفید و به کمک ابزارهای سنگی فراگرفت و بعدها توانست از ابزارهای فلزی بهره گرفته و به کمک آنها محصولات چوبی بهتری را تولید نماید.

امروزه برای تولید مصنوعات چوبی در حجم زیاد، از ماشین های مختلفی استفاده می شود و برای کار با این ماشین ها، همانند هر ماشین دیگری به صنعت گران ماهر نیاز است. در دهه های اخیر بعضی از کاربردهای سنتی چوب منسوخ شده و از مواد و مصالح جدیدی به جای آن استفاده شده است. هم زمان با این تحول در نتیجه تحقیقات دانشمندان، محصولات و مشتقات جدیدی از چوب و صنایع جنگلی در صحنه تجارتی ظاهر گردیده اند.

از آن جا که کار با چوب به کمک ابزارهای دستی و ماشینی آسان بوده و درگونه های متنوعی یافت می شود، این ماده یکی از مهم ترین و اساسی ترین مصالح ساختمانی نیز محسوب می گردد. تنوع زیاد گونه های چوب موجب شده است که این ماده در رنگ ها، بافت ها، وزن ها و مقاومت های گوناگون یافت شده و در هر ردیف قیمتی نیز به بازار عرضه شود. چوب را می توان با خم کردن، پیچاندن و یا ورقه ورقه کردن آن به اشکال مختلفی درآورد و قطعات ساخته شده از آن را به روش های مختلفی به هم مرتبط ساخت.

جنگل یکی از ذخایر طبیعی است که قادر به تجدید حیات خود می باشد و به همین دلیل چوب یکی از محصولات با ارزش، قابل اطمینان و حیاتی محسوب شده و از منابع درآمد مهم هر کشور به شمار می آید. باعث خوشبختی است که در کشور ما چوب های صنعتی متنوعی چه از نوع نرم و چه از نوع سخت آن وجود دارند و همه ما این فرصت را داریم که با این حرفه که شاید تجربی ترین نوع حرفه شناخته شده به وسیله بشر باشد، آشنا شویم.

فراگیری تعداد زیادی از مهارت ها و آموزش های مربوط به ایمنی کار، شناخت و انتخاب صحیح مواد و نیز طرح و ساخت وسایل، علاقه هر کسی که به این موضوع خلاقه توجهی داشته باشد، بر می انگیزد.

۲-۱ شناخت نقشه کار

قبل از آن که یک درودگر بتواند نقشه ای را بر اساس طرح داده شده پیاده کند، بایستی قادر به خواندن آن نقشه باشد. یک چنین نقشه هایی، ابعاد، نوع موادف ساختمان و طرز سوار کردن قطعات را به سازنده نشان می دهند.

خواننده این پروژه برای آن که بتواند نقشه های درودگری را بخواند باید با قراردادهای ذیل که برای نمایش خطوط می باشند آشنا شود:

خطوط مرزی- این خطوط کلفت ترین خطوط نقشه می باشند و از آنها فقط برای مشخص کردن محدوده نقشه استفاده می شود.

خطوط شیئی– این خطوط پر نسبتاً کلفت بوده و از آنها برای نمایش قسمت های مرئی جسم استفاده می شود.

خطوط مخفی– این خطوط بصورت خط چین با فواصل مساوی بوده و از آنها برای نمایش جزئیات مهمی از جسم استفاده می شود که مستقیماً در معرض دید ترسیمی قرار ندارند.

خطوط محوری- این خطوط به شکل خط و نقطه نازک بوده و محور هندسی اجسام را نشان می دهند.

خطوط امتداد- این خطوط، خط چین های نازک و طویلی هستند که محدوده ابعاد یک جسم را مشخص می کنند. این خطوط به لبه تصویر جسم تماس ندارند.

 خطوط ابعاد- این خطوط دارای یک فاصله خالی در طول خود برای داخل نمودن اندازه عددی یک بعد می باشند و دو سر آنها دارای فلش است.

نماهای یک نقشه

نقشه کار عموماً دارای سه نما است که عبارتند از: نمای بالا، نمای روبرو و نمای جانبی است. اما در نقشه بعضی از اجسام ساده ممکن است یک یا دو نما کافی باشند و برعکس در مورد اجسام پیچیده به بیش از سه نما به منظور نمایش کلیه تصاویر آن نیاز است. نماها بایستی شامل همه ابعاد و جزئیات ساختمانی باشند. در بعضی از موارد ممکن است به یک برش جسم برای نمایش قسمت هایی از آن نیاز باشد که در نماهای عادی به خوبی مشهود نیستند. نقشه ۲-۱ از نوع نقشه اورتوگرافیک است. نقشه های عکسبرداری شده که بر روی آن ابعاد نیز قید شده است، معمولاً در مواردی مفیدند که جسم ساده بوده و جزئیات زیادی نداشته باشد.

ترسیم نقشه در مقیاس متفاوت: غالباً رسم نقشه با مقیاس یک به یک غیر عملی است. اگر کار خیلی بزرگ باشد، آن را بایستی در مقیاسی که بتوان روی کاغذ در اندازه مطلوب کشید، ترسیم کرد. برعکس اگر اندازه ها خیلی کوچک باشند ممکن است لازم شود که برای سهولت، در مقیاس بزرگ تر ترسیم شوند. گاهی اوقات برای نقشه تفصیلی یک قسمت از کار، از مقیاس دیگری نسبت به مقیاس به کار رفته در نماهای اصلی، استفاده می شود.

۳-۱ شناخت ساختمان چوب

چوب یک ماده الیافی، آلی و نباتی است. دو ماده اصلی تشکیل دهنده آن عبارتند از: سلولز و لیگنین. طرز قرار گرفتن الیاف چوب به نوع درخت بستگی دارد. هر چوبی را نمی توان به صورت تخته درآورد و معمولاً تخته را از درخت های تولید کننده الوار می سازند. محصولات بسیار زیاد دیگری را نیز می توان از چوب ساخت. این محوصلات عبارتند از: خمیر سولز، کاغذ، الیاف زیان، پلاستیک، لاستیک، شکر، آهار و الکل.

تخته چوبی است که به اندازه های استاندارد و با ضخامتها، عرض ها و طول های متغیر بریده می شود. تخته را می توان به صورت صفحاتی با ضخامت ۲ تا ۵ سانتی متر، عرض ۵ تا ۵۰ سانتی متر و طول ۵/۱ تا ۷ متر خریداری کرد. تخته بزرگ را نمی توان از هر درختی به دست آورد.

الوار یک قطعه سنگین و حجیم از چوب است که از آن برای نگهداشتن بارهای سنگین استفاده می شود، چوب به انواع متنوع وجود دارد: بعضی از آن ها نرم، بعضی سخت، برخی با رگه های باز و برخی با رگه های متراکم اند.

چوب های نرم:

درختان کاج، کاج تک سوزنی، کاج کریسمس، سرو و سرو قطبی، عناصر مهم تولید کننده چوب های نرم صنعتی و تجاری هستند. اغلب درختانی که در اینگونه گیاهی واقعند میوه های مخروطی شکل (کاج مانند) دارند که به همین علت به نام کانیفر که از کلمه cone یا مخروط مشتق شده است خوانده می شوند.

کانیفرها همگی دارای برگ های باریک و سورنی شکل هستند که این برگ ها چندین سال بر روی درخت باقی می مانند. به همین علت کانیفرها را همیشه سبزها نیز می گویند. از چوب نرم بیشتر برای مصارف ساختمانی استفاده می شود.

چوب های سخت:

چوب های سخت برگ های پهن را داشته و به نام درخت های برگ ریز موسومند زیرا برگ این درختان همه ساله در پائیز خشک شده و میریزند. درختان افرا، صنوبر، گیلاس، زبان گنجشک، بلوط، گردو، ساج و ماها گونی (ماهون آمریکایی) در مناطق معتدل و گرم رشد کرده و چوب سختی داشته و از آن ها برای محصولات بهتری مثل کابینت و مبل سازی و نظایر آن ها استفاده می شود. بعضی از این چوب ها مثل چوب بلوط، چوب زبان گنجشک و گردوی آمریکایی، رگه های باز دارند. چوب های سخت، زیبائی، استقامت، دوام و سختی زیادی دارند. البته کار کردن با این چوب ها مشکل تر است ولی در عوض سطح آن ها را می توان به
صورت های گوناگونی پرداخت و جلا نمود و به سهولت خراش بردار نبوده و به سادگی جلوه خود را از دست نمی دهد.

قسمت های یک درخت

با مشاهده یک درخت، ملاحظه می شود که از سه قسمت اصلی درست شده است. هر یک از این قسمت ها وظیفه مشخصی را به عهده دارند.

تاج درخت- شامل کلیه شاخه ها و برگ ها بوده و مرکز تولید غذای درخت است. برگ ها برای تولید غذا به نور و حرارت نیازمندند که آن را از هوا و خاک به دست می آورند.

تنه درخت- با رگه های درونی خود عامل انتقال شیره و غذا است. چوب ناقل شیره، شیره را از ریشه به برگ ها می برد. پوسته داخلی، غذائی را که در برگها ساخته شده است به شاخه ها، تنه و ریشه ها می رساند و تنه است که تخته را از آن می سازند.

ریشه درخت- موجب تثبیت و استقرار درخت به زمین شده و آب و مواد معدنی محلول در آن را که بعداً به غذا تبدیل می شوند، بخود جذب می کند. برش تنه درخت نشان می دهد که تنه از قسمت های زیر تشکیل شده است:

پوسته بافتی: است که درخت را در مقابل میکروب ها، حشرات و غیره محافظت می کند. این قسمت را می توان با پوست حیوانات مشابه دانست. پوسته داخلی غذا را از برگ ها به سایر قسمت های درخت منتقل می نماید.

لایه کامبیوم- بافت رشد کننده درخت است که در زیر پوست داخلی قرار دارد.

چوب ناقل شیره- یک قسمت نرم و متخلخل است که در آن مقدار زیادی شیره جریان دارد. وقتی مبادرت به خشک کردن چوب کنیم تبخیر این شیره موجب کاهش حجم تخته می شود.

چوب مرکزی: این قسمت طی سالیان متمادی به هم فشرده شده و صمغ در آن کاملاً نفوذ کرده و موجب سختی آن شده است. این قسمت از چوب به خاطر رنگ بهتر، زیبائی بیشتر و مقاومت آن در برابر پوسیدگی، بسیار باارزش است.

مغز درخت: این قسمت نرم، مرکز تنه درخت را تشکیل می دهد و پیرترین قسمت درخت است.

رگه های شعاعی– این قسمت، از سلول های بلندی درست شده است که در امتداد شعات مقطع درخت رشد پیدا می کنند و حلقه های سالیانه تشکیل دهنده تنه را به هم مربوط می سازند.

حلقه های سالانه- این حلقه ها به صورت متحدالمرکز می باشند و از تشکیل چوب به علت رشد بهاره و تابستانی به وجود می آیند. عمر هر درخت را می توان با شمارش این حلقه ها اندازه گرفت.

کاهش حجم چوب:

هر تخته بسته به آن که از چه قسمتی از تنه درخت بریده شده باشد و نیز لبه به نوع برش و طرز خشک کردن آن مقداری تاب برمی دارد. چون تخته دارای شیره بیشتری در منطقه چوب ناقل شیره خود است می توان انتظار داشت که مقدار بیشتری از رطوبت خود را از دست داده و در نتیجه کاهش حجم بیشتری را در این منطقه که در طرف پوسته درخت نیز هست، داشته باشد. دانستن این موضوع در هنگام چسباندن تخته ها به یکدیگر، به منظور تهیه یک سطح بزرگ، حائز اهمیت است. به علت وضع قرار گرفتن سلول های یک درخت میزان کاهش حجم تخته در امتداد عرض آن، نسبت به کاهش طولی آن بیشتر می باشد.

۱-۴ اره کردن، عمل آوردن و درجه بندی تخته

تخته را می توان از تنه درخت به دو روش برید. اکثر چوب های نرم را با برش ساده و چوب های سخت را با برش یک چهارم شعاعی از تنه درخت به دست می آورند. تخته هایی که برش ساده دارند دارای رگه های گل مانند بوده و تغییرات رنگ زیادی در سطح آن ها مشاهده می شود. احتمال تاب برداشتن در تخته های حاصل از برش ساده، زیاد است. از این تخته ها برای مقاصد ساختمانی استفاده می شود. برش یک چهارم شعاعی به کار بیشتری در هنگام تهیه نیاز دارد ولی، تخته های باریک و با رگه های مستقیمی از آن حاصل می شود که تغییر رنگ در سطح آن ها کمتر بوده و احتمال تاب برداشتن آن ها نیز کمتر است. این کیفیت ها موجب
می شود که تخته حاصل از برش یک چهارم موجب می شود که تخته حاصل از برش یک چهارم برای ساخت مبلمان، چوب های زینتی و پارکت کف اطاق مناسب تر باشند.

عمل درآوردن تخته: تخته مرطوب که از تنه درخت بریده می شود دارای مقدار زیادی آب است و به همین علت می توان آن را به سرعت برای مقاصد تجارتی مورد استفاده قرار داد. خارج نمودن رطوبت از چوب را عمل آوردن یا حالت دادن چوب می نامند. عمل آوردن چوب، برای جلوگیری از کاهش حجم آن پس از ساخت یک قطعه، برای پائین آوردن وزن حمل و نقل و بالاخره برای رنده کردن و رنگ نمودن بهتر آن ضروری است.

وقتی چوب عمل نیامده در تحت شرایط خاصی در گرما و رطوبت نسبی برای مدتی واقع شود، رطوبتی را در خود کسب خواهد کرد که با آن شرایط مطابقت دارد. دوروش متداول عمل آوردن چوب عبارتند از خشک کردن در هوا و خشک کردن  در فرهائی که برای این منظور ساخته اند. خشک کردن با هوا بسته به شرایط جوی و ضخامت تخته و نیز نوع گذاشتن تخته ها بر روی هم به شش ماه تا دو سال وقت نیاز دارد. خشک کردن با فر که در حرارت ها و رطوبت های کنترل شده انجام می گیرد به تقریباً یک ماه زمان احتیاج دارد.

رطوبت تخته را می توان با فر به صورت دقیق تری کنترل نمود . رطوبت تخته مبلمان باید در حدود ۶ تا ۱۲ درصد باشد. محتوای رطوبتی تخته معمولاً بر اساس درصد وزن خشک شده چوب در فر بیان می شود. به طور کلی تخته با محتوای رطوبتی کمتر از ۲۰ درصد در برابر لکه و فساد از خود مقاومت نشان می دهد.

تخته ای که با هوا خشک شده است بیشتر در کارهای عمومی ساختمانی به کار میرود در حالی که تخته خشک شده در فر را برای ساختن مبلمان، چوب های زینتی و پارکت مورد استفاده قرار می دهند.

درجه بندی چوب: تخته مانند هر محصول دیگری بر پایه تعداد و وسعت نواقص موجود بر روی آن درجه بندی می شود. درجه بندی ذیل را می توان به عنوان یک راهنمای کلی در خرید تخته به کار برد.

چوب های سخت:

درجه اول- تا ۹۱ درصد پاک (عاری از نواقص) هستند.

درجه دوم- تا ۳/۸۳ درصد پاک هستند.

ممتاز- این تخته ها را می توان به طول هایی تا ۶۰ سانتی متر برید و تا ۹۱ درصد پاک می باشند.

نمره ۱- این تخته ها را می توان به طول هایی که تا ۶/۶۶ درصد پاک هستند برید.

نمره۲- این تخته ها را می توان تا طول هایی که ۵۱ درصد پاک هستند برید.

چوب های نرم: چوب های ممتاز D, C, B, A- چوب درجه A بالاترین کیفیت را دارد چوب های واقع در این درجه بندی ها برای کابینت سازی و منبت کاری و هر جائی که احتیاج به ظاهر خوبی داشته باشد مناسب هستند.

چوب های نمره ۱ و ۲ معمولی:

این چوب ها، گره دار بوده و دارای شکاف نیز هستند ولی با این وجود برای مقاصد کلی ساختمانی مناسب می باشند.

چوب نمره ۳:

این چوب ممکن است تعداد زیادی گره متوسط و سوراخ کرم داشته باشد و مقداری تاب برداشته و پوسیدگی های سفت و چوب مغزی که نرم ترین قسمت است را نیز داشته باشد.

چوب های نمره ۴ و ۵

کیفیت پائین را داشته، دارای گره های بزرگ، سوراخ کرم های متعدد، پوسیدگی، ترکیدگی و لکه های زیاد باشند. از این چوب ها در کارهای ارزان قیمت که به استقامت کمی نیاز دارند، استفاده می شود.

نواقص چوب: این نواقص، استقامت چوب را کاهش می دهد. نواقص چوب به علل زیر می باشند:

الف) نواقص ناشی از رشد گیاهی مثل گره ها، محفظه های صمغی و دخول پوسته به داخل چوب.

ب) نواقص ناشی از حمله حشرات و قارچ ها.

ج) نواقص ناشی از ساخت، مثل رگه های متقاطع که به علت اره نمودن غیرموازی حاصل شده اند و نیز رگه های پاره شده و ترکیدگی های ناشی از عمل آوردن چوب. بعضی از نواقص چوب از سایر انواع، متداول تر اند. نواقص چوب به گونه درخت نیز بستگی دارند مثلاً در چوب های نرم گره بیشتری وجود دارند.

انواع تاب خوردگی

تاب خوردگی را می توان تغییر شکل ناشی از کاهش حجم دانست. در عمل آوردن تخته، کاهش حجم وقتی در اغلب چوب ها روی می دهد که، رطوبت تخته به پائین تر از ۲۵ درصد تنزل کند. از آن جا که محتوای رطوبتی چوب به نقطه تعادل شرایط جوی بستگی دارد، بدیهی است که در نتیجه کاهش حجم یا بادکردن تخته احتمال تاب خوردگی وجود  دارد.

تاب خوردگی به صورت مختلف روی می دهد که از آن جمله عبارتند از: تاب خوردگی کاس، تاب خوردگی پیچش، تاب خوردگی تموجی، تاب خوردگی مختلط و کمانی.

برخی از گونه های چوب از سایرین پایدارتر می باشد وبرای مثال تخته حاصل از صنوبر بیشتر از تخته ماهاگونی به تاب خوردگی کاس تمایل دارد.

اندازه های تخته:

تخته پرداخت نشده، تخته ای است که در کارخانه از الوار به دست آمده و بر روی سطح آن عملی صورت گرفته است. اندازه های روکش شده و یا واقعی تخته قدری از اندازه تخته پرداخت نشده کمترند. زیرا، خشک کردن و رنده کردن، موجب کاهش ابعاد تخته می شوند. تخته های روکش شده به دو صورت S-2-S یعنی روکش در دو سطح و S-4-S یعنی روکش در چهار سطح می باشند.

معمولاً روکش کردن چوب های نرم به ضخامت ۵/۲ سانتی متر و عرض ۱۵ سانتی متر موجب کاهش ۵ میلی متر در ضخامت و ۹ میلی متر در عرش آن می گردد. چوب هایی که پهن تر از۱۵ سانتی متر می باشند عرضشان به اندازه ۱۲ میلی متر کاهش پیدا می کند. مثلاً یک تخته که ابعاد ۱۵*۵/۲ مربع را دارد، پس از روکش شدن به ۱۴*۲ سانتی متر مربع تنزل می یابد، و مقطع یک تخته ۲۵*۵/۲ سانتی متر مربع پس از روکش شدن به ۲۳*۲ سانتی متر مربع تبدیل می شود.

کلیه تخته هایی به ضخامت ۵ سانتی متر پس از روکش شدن ضخامت آن ها به اندازه ۹ میلی متر تنزل پیدا می کند، مثلاً یک تخته ۱۰*۵ سانتی متر مربع به ۹*۴ تبدیل می شود. این تنزل ضخامت را لازم است هنگامی که تخته ای برای پوشاندن یک سطح مثل قفسه و غیره خریداری می کنید به خاطر داشته باشید.

چوب های سخت را معمولاً بر اساس نظر خریدار برش داده و در اختیار او قرار می دهند.

واحد های اندازه گیری:

 

80,000 ریال – خرید

تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • مقاله انگلیسی ماده های کد NFPA و چوب غیر قابل اشتعال در برابر آتش با ترجمه فارسی
  • کارآموزی چوب چوکا
  • مقاله انواع چوب
  • مقاله تاریخچه مصرف چوب
  • مقاله چوب
  • برچسب ها : , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.