پاورپوینت بررسی و تهیه طرح تولید آبمیوه


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت بررسی و تهیه طرح تولید آبمیوه مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۶۴  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت بررسی و تهیه طرح تولید آبمیوه نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

مقدمه :
فصل اول  :
کلیات وسوابق
۱-۱- مشخصات متقاضیان طرح
۲-۱- معرفی اجمالی طرح
۳-۱- معرفی محصول
۴-۱- سوابق تولید
۵-۱- مصرف کنندگان
۶-۱- موارد کاربرد
۷-۱- بررسی نیاز جامعه به محصول
فصل دوم :
طراحی و تولید
۱-۲- فرآیند تولید
۲-۲- نمودارتولید
۳-۲- ابزارماشین آلات وماشین آلات مورد نیاز و منابع تامین آن
۴-۲-طرح استقرار ماشین آلات
۵-۲-مواد اولیه ومنابع تأمین آن
۶-۲-ظرفیت تولید
۷-۲-برنامه زمان بندی اجرای طرح
۸-۲-جایابی ومحل اجرای طرح
فصل سوم   :
نیروی انسانی
۱-۳- نیروی انسانی مورد نیاز
۲-۳- شرح  و ظایف پرسنل
۳-۳- حقوق و دستمزد
۴-۳- سازماندهی نیروی انسانی
فصل چهارم :
زمین وساختمان های مورد نیاز
۱-۴ زمین مورد نیاز
۲-۴ ساختمانهای تولید
۳-۴ ساختمانهای خدمات اداری و پشتیبانی
۴-۴ هزینه های محوطه سازی
۵-۴ هزینه های ساختمان سازی
۶-۴ پلان طرح
فصل پنجم    :
انرژی و تأسیسات
۱-۵ آب
۲-۵ برق
۳-۵ سوخت
۴-۵ ارتباطات
۵-۵ هزینه های سرمایه تامین انرژی
۶-۵ هزینه های مصرفی انرژی
۷-۵ تاسیسات برودتی
۸-۵ تاسیسات حرارتی
۹-۵ وسایل حمل و نقل
۱۰-۵ وسال اطفاء حریق و تهویه
فصل ششم :
محاسبات مالی طرح
۱-۶ سرمایه کل ومنابع تامین آن
۲-۶ محاسبه سرمایه ثابت طرح
۳-۶ محاسبه سرمایه در گردش
۴-۶ محاسبه هزینه های تولید سالیانه
۵-۶ محاسبه هزینه های ثابت ومتغیر تولید
۶-۶ محاسبات قیمت تمام شده محصول
۷-۶ محاسبه قیمت فروش محصول
۸-۶ محاسبه سود ناخالص طرح
۹-۶ محاسبات سود خالص طرح
۱۰-۶ محاسبه نقطه سر به سر  تولی
۱۱-۶ محاسبه دروه برگشت سرمایه
۱۲-۶ توجیه اقتصادی طرح
۱۳-۶ محاسبه نسبتهای مالی طرح
منابع ومأخذ :

مقدمه :

امروزه آب میوه  یکی ازفرآورده هایی می باشد که مصارف عمومی دارد وجهت پذیرایی درمجامع عمومی مصرف فراوان دارد و یک نوشیدنی کاملا بهداشتی و سالم است و هیچگونه عوارضی هم ندارد بنابراین تولید آن درکشورازضروریات می باشد .

فصل اول  :

کلیات وسوابق

۲-۱- معرفی اجمالی طرح :

عنوان محصول : آب میوه (هلو- سیب – آلو- زردآلو – گلابی – آلبالو)

ظرفیت سالانه : ۱۵۴۰۰۰۰۰ لیتر

تعداد روزکاری : ۲۷۵ روز

تعداد شیفت کاری : ۲ شیفت

ساعت هرشیفت کاری : ۸ ساعت

مساحت زمین : ۳۰۰۰مترمربع

کل سرمایه : ۱۰۲۳۵۴۰۸۷۳۹ ریال

سرمایه ثابت : ۷۳۰۸۴۸۲۸۹۹

تعداد کارکنان : ۵۴ نفر

آب مصرفی روزانه : ۴۳ متر مکعب

برق مصرفی روزانه : ۷۶۳ میکروات

۳-۱- معرفی محصول :

آب میوه وکنسانتره از فرآورده هایی است که سرشاراز ویتامین های مختلفی مانند ویتامین «ث» می باشد ودرطعم وذائقه های مختلف تولید و روزانه بازار می شود .

۵-۱- مصرف کنندگان

این فرآورده ، مصرف عمومی دارد ومصارف عمده آن درمجالس ومجامع عمومی می باشد .

فصل دوم :

طراحی و تولید

۱-۲- فرآیند تولید :

به طور کلی تولید آب میوه در۱۳مرحله به شرح زیرتولید می گردد:

انبارمواد اولیه :جهت نگهداری میوه هایی که متناسب با هرفصل به این واحد انتقال داده می شود ، ازاین انبار استفاده می شود که شامل سردخانه ای متناسب با ظرفیت تولید شده است .

شستشو: جهت تمیز کردن میوه ها از هرگونه آلودگی اولین کارقبل از انتقال میوه ها به خط تولید شستشوها است .

دم گیروهسته گیر: پس ازشستشو میوه ها ، دراولین مرحله خط تولید میوه ها توسط دستگاه مربوطه دم گیری وهسته گیری می کنیم .

خرد کن :  پس از مرحله دم گیری وهسته گیری جهت راحت پرس کردن میوه ها توسط دستگاه خردکن میوه ها را خرد می کنند .

پرس میوه : در واقع پس ازخرد کردن میوه ها ، مهم ترین بخش پرس میوه جهت
آبگیری است .

فیلتر: جهت جداسازی تفاله ها ومواد زائد وبدست آوردن آبمیوه خالص پس از پرس میوه ، محصول را از فیلتریا صافی عبور می دهند .

مخازن اخلاط با همزن : پس از بدست آمدن آبمیوه خالص آن را به مخازن اخلاط با همزن هدایت نمود ودراین بخش مواد افزودنی مجاز از قبیل شکرو ویتامین « ث» به محصول اضافه گشته وکاملاً با هم مخلوط می شوند .

مخزن هواگیری ۲۵۰۰لیتری : پس ازمخلوط نمودن آبمیوه با مواد افزودنی ، آبمیوه به داخل مخزن هواگیری ۲۵۰۰ لیتری ریخته می شود که درآنجا آبمیوه هوادار وکف آلود به طور کامل هواگیری وشفاف می گردد.

استریلزاتور ودیگ پخت : پس از هواگیری وشفاف نمودن ، آبمیوه به قسمت استریلزاتور رفته و درآنجا باحرارت دیدن وخنک شدن سریع کاملاً استریلیزه می شود .

مخزن واسطه : آبمیوه استریلیزه  شده جهت نگهداری وفرستادن  به مرحله بعدی دراین مخزن ریخته می شود .

پرکن و دربزن : آبمیوه داخل مخزن واسطه دراین مرحله یعنی آخرین مرحله خط تولید به طور تدریجی وداخل پاکتهای مخصوص ریخته می شود و به وسیله دستگاه دربزن ، پاکتها دربزنی می شوند .

کنترل کیفیت : دراین مرحله قبل از انتقال محصول تولیدی ، به جهت کیفیت بالای دستگاههای خط تولید به صورت تصادفی بعضی از پاکتها را مورد کنترل کیفیت از لحاظ فیزیکی وشیمیایی قرارمی دهند .

انبار محصول : در نهایت پس از کنترل کیفیت ، پاکتهای آبمیوه به وسیله کارگران بسته می شوند وبعد آن را به انبار انتقال می دهند .

براساس نمودار فرآیند تولید می توان به مراحل تولید یک محصول ونحوه ارتباط هر مرحله با مرحله دیگرپی برد که فرآیند تولید دراین واحد صنعتی به شکل زیر است .

۱-انبارمواد اولیه : جهت نگهداری مواد اولیه که دارای سردخانه ای می باشد

۲ -شستشو: قبل ازهرکاری درخط تولید ابتدا میوه ها به این بخش منتقل شده و کامل شستشو داده می شوند .

۳ – دم گیروهسته گیر: دم وهسته میوه که جزء مواد زائد آن محسوب می شود واین بخش ازمیوه جداسازی می شود .

۴- خردکن: جهت راحت پرس نمودن میوه ها ابتدا آنها را توسط این دستگاه خرد می کنند .

۵-پرس میوه : جهت جداسازی وگرفتن آب میوه دراین بخش میوه ها را پرس می شود .

۶-فیلتر : به منظور جداسازی تفاله ها و مواد زائد از آبمیوه ، میوه پرس شده از فیلتر یا صافی عبور می کنند .

۷-مخازن اخلاط با همزن : دراین بخش مواد افزودنی مجاز به آبمیوه اضافه می گردد.

۸-مخزن هواگیری ۲۵۰۰ لیتری : آبمیوه هوادار وکف آلود دراین بخش کامل هوا گیری وشفاف می شود .

۹-استریلزاتورودیگ پخت : به منظوراستریلیزه یا ضد میکروب کردن آبمیوه ، ازاین دستگاه استفاده می شود .

۱۰-مخزن واسطه : آبمیوه استریلیزه شده جهت نگهداری وفرستادن به مرحله بعدی به این مخزن ریخته می شود .

۱۱-پرکن ودربزن : این قسمت وظیفه پرکردن پاکتها ودرب زدن آنها را به عهده دارد .

۱۲-کنترل کیفیت : دراین بخش محصول را به طورتصادفی مورد آزمایشهای فیزیکی وشیمیایی قرارمی دهند .

۱۳-انبارمحصول:درآخرین‌مرحله‌پاکتهای‌بسته‌بندی‌به‌این‌انبارمنتقل‌می شوند .

۳-۲-ابزاروماشین آلات مورد نیاز :

 

محل گرفتن ماشین آلات درسالن تولید مانند پلان زیراست

۱- شستشو

۲- دستگاه دم گیروهسته گیر

۳- دستگاه خردکن

۴- دستگاه پرس میوه

۵- فیلتریا صافی

۶- مخزن اخلاط یا همزن

۷- مخزن هواگیری ۲۵۰۰ لیتری

۸- استریلیزاتور ودیگ پخت

۹- مخزن واسط

۱۰- پرکن ودربزن

۷-۲- برنامه زمان بندی اجرای طرح :

زمان مورد نیاز جهت اجرای این طرح درحدود ۲۳ ماه می باشد که ۱۸ ماه آن جهت احداث کلیه تجهیزات شرکت ، ۲ ماه جهت بهره برداری آموزشی و۳ ماه جهت بهره برداری کلی طرح درنظرگرفته شده .

جدول برنامه زمانبندی اجرای طرح را در صفحه بعد ملاحظه میفرمائید .

۸-۲- جایابی و محل اجرای طرح :

از جمله عوامل موثر در انتخاب زمین نزدیکی کارخانه به محل تولید مواد اولیه و دسترسی رابه مواد اولیه محصول می باشد ازا کارخانه باید در مکان هایی احداث شود که به مواد اولیه نزدیک  باشد با توجه به اینکه درشهرکهای صنعتی اکثر امکا نا ت مورد نیاز فرا  هم می باشد و از سویی دیگر دسترسی به مرکز شهر و امکانات و وسایل حمل و نقل موجود می باشد لذا محل استقرار این پروژه شهرک صنعتی تفت می باشد.

 

۲-۳- شرح وظایف پرسنل 

الف) هیئت مدیره :مدیریت و نظارت بر عمل کرد سایر کارمندان و قسمتهای تولیدی وآزمایشگاهی به عهده یکی از مهندسین و فروش محصولات و پرداخت حقوق کارمندان همچنین تأمین قطعات ورسیدگی به درخواستها به عهده مهندسین دیگرمی باشد.

ب) تکنسین : دراین کارخانه درمجموع چهارتکنسین دربخشهای خط تولید ومونتاژ قرار دارند که نظارت بربخشهایی که به آنها محول شده است را انجام می دهند .

ج) کارگران ماهر: وظیفه کارگرماهر کارکردن درخط تولید ومونتاژ ودرنهایت کنترل کیفی محصول می باشد .

د) کارگران ساده : جهت انتقال میوه ها ازانباربه خط تولید وهمچنین به جای استفاده ازتفاله وسایر مکانیزم های ماشینی خودکارازکارگران ساده جهت بسته بندی وانتقال محصول تولید شده به انبار وهمچنین جهت انجام امورمربوط به خدمات ونگهبانی ، ازکارگران ساده استفاده می شود.

چارت سازمانی: چارت سازمانی نموداری که بیانگر وضعیت توزیع نیروی انسانی در این طرح بود و نوع فعالیت در رابطه پرسنل را شکل می دهد.

فصل چهارم :

 

50,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی: برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید


جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

سبد خرید

  • سبد خریدتان خالی است.

دسته ها

آخرین بروز رسانی

    جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.