پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی


دنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی

پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی مربوطه  به صورت فایل پاورپوینت و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۱۰  اسلاید است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی نمایش داده می شود، علاوه بر آن لینک پاورپوینت مربوطه به ایمیل شما نیز ارسال می گردد

فهرست مطالب

مقدمه:
تاریخچه HFCS :
فرایند تولید HFCS :
کاربرد مهندسی ژنتیک در تولید HFCS :
انواع مختلف HFCS:
مزایای HFCS :
معایب HFCS:
کاربردHFCS  در بستنی:
مقدمه
مروری بر پژوهش های پیشین .
فواید مصرف HFCSدر بستنی
مضرات مصرف زیاد HFCSدربستنی.
چکیده
نتایج و بحث
مطالعه پایداری نوشابه در طول نگهداری
HFCS و بازار جهانی:
مقدمه :
صنعت و مدل اقتصادی :
تولید HFCS :
خلاصه و بحث :
حمل HFCS  :
قیمت شکر :
قیمت های HFCS :
ظرفیت HFCS :
هزینه های خالص ذرت :
روزهای درجه بندی شده سرمایش :
بحث و نتیجه :

مقدمه:

HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً ۷۵ درصد شیرین‌تر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآورده‌های آن، غالباً جانشین ساکاروز می‌شوند و می‌توان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه می‌گویند. عسل حاوی ۵۵ درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده­ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد می‌شود.

HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست. شربت‌های با میزان فروکتوز بالا، افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت، شربت‌های گلوکز ـ فروکتوز و یا شربت‌های دارای میزان‌ فروکتوز بالا به عنوان شیرین‌کننده‌هایی که می‌توانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی ۱۷۳ در مقایسه با گلوکز با شیرینی ۷۴ یا ساکاروز با شیرینی ۱۰۰ بود.

 

تاریخچه HFCS :

تلاش‌های جدی جهت تولید فروکتوز در آمریکا به اوایل دهه­ی ۱۹۵۰ برمی‌گردد. اما فقط در اواسط دهه­ی ۱۹۷۰ بود که محققان موفق شدند فروکتوز خالص را به صورت تجاری به دست آورند، حق ثبت شده­ی انحصاری آن متعلق به هولشتاین (Holestein) و هولسینگ(Holsing)  است.

در اروپا در کشورهایی مانند آلمان، فنلاند و فرانسه تحقیقاتی روی شیمی مواد قندی و گسترش آن برای یافتن فروکتوز انجام و ساکاروز مجدداً به عنوان منبع اصلی ماده­ی خام فروکتوز مطرح شد. در دهه­ی ۱۹۶۰ فروکتوز کریستال شده صنعتی در اروپا تولید شد.

در سال ۱۸۷۴ میلادی تشخیص داده شد که فروکتوز به عنوان شیرین‌کننده برای بیماران دیابتی، بر ساکاروز ارجحیت دارد.

در پی کشف تبدیل قلیایی دکستروز به فروکتوز در سال ۱۸۹۵، تعداد قابل توجهی از بررسی‌ها به سوی روشی جهت توسعه‌ی یک فرآیند تجارتی در این مورد معطوف شد. با این وجود به خاطر مشکلاتی از قبیل رنگ و طعم نامطلوب، محصولات کم‌ارزش و بازده پایین فروکتوز، این فرآیند هرگز از نظر تجاری مقرون به صرفه نشد. تبدیل آنزیمی دکستروز به فروکتوز توسط «گلوکو ایزومراز» نخستین بار در سال ۱۹۵۷ گزارش و در سال ۱۹۶۰ ثبت شد.

جست‌وجو در این مرحله، در ژاپن برای چندین سال ادامه یافت تا نهایتاً در سال ۱۹۶۶ منجر به تولید تجاری آن شد و در سال ۱۹۷۱ در ایالات متحده ثبت گردید. فناوری ژاپنی تحت لیسانس استاندارد نوشیدنی‌ها بود و تولید در سال ۱۹۶۷ در ایالات متحده با اجرای فرآیند غیرپیوسته آغاز شد. محصولات ۱۵ درصد وزنی فروکتوز در سال ۱۹۶۸ به محصولی با ۴۲ درصد وزنی فروکتوز بدل شد. در سال ۱۹۷۲ یک سیستم پیوسته با استفاده از فرآیند آنزیم غیرفعال شده، پایه ‌گذاری شد.

از نسل قبل تا به امروز رژیم غذایی آمریکاییها دچار تغییرات گسترده ای شده است . به طور خاص ، استفاده از مواد شیمیایی و سنتزی در بازارهای این کشورها به طور چشمگیری در حال افزایش است . یک مثال بارز در این مورد جایگزینی HFCS به جای شکر سر سفره هاست . HFCS به بازار آمریکا در سال ۱۹۶۷  معرفی شد .

در سال ۱۹۸۴ ، کوکاکولا نیز به شیرین کننده ها در آمریکا اضافه شد . دیگر شرکت های تولید کننده نوشیدنی ها به سرعت جای خود را در بازار پیدا کردند . امروزه HFCS در مواد غذایی پروسه شده ای نظیر نان ها ، غلات ، بارهای صبحانه ، گوشت ، ماست ، سوپ و … به کار می رود . این یک کالای عمده و ارزان در صنعت می باشد .

از سال ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۰ ، مصرف HFCS از حد معین خود نیز گذشت و امروزه در آمریکا حدود ۱۲ قاشق در روز از این شیرین کننده با کالری ۱ در ۱۰ کالری مصرف می شود .
در حال حاضر بسیاری از تولید کنندگان مواد غذایی آمریکا  HFCS را جایگزین قند معمولی در انواع مواد غذایی فرآیندی، نموده اند که دلایل زیر را برای چنین تصمیماتی عنوان می کنند:

تولید فراوان محصول ذرت

یارانه های دولتی به بخش کشاورزی

تعرفه های بالای گمرکی برای واردات شکر نسبتاً ارزان

انتقال آسان بدلیل حمل فله ای

سهولت در افزودن به مواد غذایی به دلیل مایع بودن

استفاده از HFCS سبب افزایش ماندگاری مواد غذایی در قفسه های آشپزخانه ها

HFCS هم اکنون تأمین بیش از ۴۰ درصد شیرین کننده های انرژی زا را در آمریکا برعهده دارد و بعنوان افزودنی بمیزان ۴۲ درصد در صنایع نوشابه های غیر الکلی، ۲۱ درصد در صنایع غذایی و ۱۳ درصد در صنایع پُخت و فرآوری غلات مصرف می گردد.

 

فرایند تولید HFCS :

برای تولید HFCS ، ابتدا نشاسته ذرت باید از پوسته آن جدا گردد که از سود بدین منظور استفاده می گردد و اسید هیدروکلرید نیز برای حفظ تعادل و توازن PH اضافه می شود .فرایند های ذرت مانند ADM یا Cargill ، نشاسته ذرت را از پوسته جدا می کنند نشاسته ذرت در حین فرایندی به نام هیدرولیزاسیدی به شربت ذرت تبدیل می شود نشاسته مرطوب با اسید هیدروکلراید مخلوط می شود و بعد از پرس شدن برای شکست بیشتر مولکول های نشاسته بدان حرارت می دهند . برای تولید HFCS سه آنزیم مورد استفاده قرار می گیرد .

آنزیم های آلفاآمیلاز نشاسته را به زنجیره های کوتاهتر قندی که پلی ساکارید خوانده می شوند تبدیل می کنند . بعد از این مرحله ، در فرایند ذرت نشاسته به HFCS تبدیل می شود ..

جهت تولید HFCS، از یک آنزیم خاص به نام اسویتزایم (Sweetzyme) استفاده می‌شود. در پروسه ی تولید HFCS، به دلیل این که فعالیت آنزیم مذکور با زمان کاهش می‌یابد، کنترل دقیق فعالیت آن نیازمند تجهیزات خاصی است و مقدار مواد ورودی به راَکتور باید نسبت به فعالیت آنزیم تنظیم شود. با افزایش دما، فعالیت آنزیم نیز بیشتر شده، اما در ازای آن، طول عمر آن کوتاه‌تر می‌شود. در این پرو سه، کنترل PH محلول ورودی نیز بسیار مهم است.

نیمه عمر آنزیم Sweetzyme حدود ۲۰۰ روزست اما با کنترل دقیق عوامل واکنش، می‌توان این زمان را افزایش داد. آنزیم Sweetzyme جهت فعالیت، به یون‌های Mg2+ نیاز دارد. لذا قبل از ورود محلول دکستروز به راکتور ایزومریزاسیون، غلظت یون‌های Mg2+  با سولفات منیزیم تنظیم می‌شود. این نکته بسیار مهم است که یون‌های Ca2+ در محیط نباشد؛ چون این یون‌ها، Sweetzyme را غیرفعال می‌کنند. در گذشته از یون‌های کبالت استفاده می‌شد تا اثرCa2+  را خنثی کنند. معمولاً تعداد یون‌های کبالت، ۲۰ برابر یون‌های Ca2+   بود؛ اما پس از مدتی دانشمندان به اثرات سمی کبالت بر بدن انسان پی بردند و این واکنش را بدون یون‌های کبالت انجام دادند.

ذرت

ò                     آسیاب مرطوب

نشاسته

ò             هیدرولیز

گلوکز

ò                     ایزومریزاسیون

۴۲ % فروکتوز-  ۹۰ % فروکتوز

ò          مخلوط

۵۵ % HFCS

برای تولید HFCS نشاسته ( پلی ساکارید ) را با استفاده از آنزیم های اصلاح شده گلوکز آمیلاز به گلوکز تبدیل می کنند . مخلوط از ستون محتوی آنزیم می گذرد و نسبتی از گلوکز به فروکتوز مبدل می شود که این مرحله ایزومری شدن ( ایزومریزاسیون ) نام دارد . نتیجه کار شیرین کننده HFCS است که تقریبا حدود ۴۲ % فروکتوز و ۵۲ % گلوکز و ۶ % ساکلریدهای دیگر دارد . این محصول HFCS-42 نام دارد . کاستیک سود مورد استفاده برای دلایل مختلف در پروسه به کار می رود . پروسه جداسازی می تواند محتوی قند فروکتوز در HFCS را تا ۹۰ % برساند و لذا مرحله مخلوط کردن با ۴۲ % مخلوط اصلی می تواند بازدهی شربت را به ۵۵ % برساند.

کاربرد مهندسی ژنتیک در تولید HFCS :

گلوکز ایزومراز، آنزیمى است که در فرآیند تولید HFCS از اهمیت فراوان برخوردار است. این آنزیم در بیوراکتورهاى صنعتى توسط یک واکنش شیمیایى بین  گلوکز و گروه هاى آمین ثانویه لیزین موجود در ساختار آنزیم، غیرفعال مى شود. محققین در شرکت Gist- Brocade روشى را براى اصلاح ژن گلوکز ایزومراز ایجاد کردند، که در آن قسمتى از مولکول آنزیم (جزء لیزین) که گلوکز به آن حمله مى کند، به گروه هایى (جزء آرژینین) که مورد حمله گلوکز واقع نشده ولى قادر هستند که ساختار آنزیم را حفظ کنند، تبدیل مى شود. با استفاده از این روش، زمان استفاده مفید از آنزیم گلوکز ایزومراز در شرایط صنعتى به طور قابل ملاحظه اى افزایش یافته و این موضوع باعث افزایش ظرفیت تولید و کاهش هزینه هاى عملیاتى مى شود.

انواع مختلف HFCS:

HFS-100: حاوی ۱۰۰ درصدفروکتوز

HFCS-90: حاوی ۹۰ درصد فروکتوز و ۱۰ درصد گلوکز که از ساکارز بسیار شیرین تر است.

HFCS-55: حاوی ۵۵ درصد فروکتوز و ۴۵ درصد گلوکز که در تهیّه نوشابه های رقیق کاربرد دارد و میزان شیرینی آن طبق محاسبات (Hanover-1993)حدود ۱٫۲۸ برابر ساکارز است.

HFCS-50: حاوی ۵۰ درصد فروکتوز و ۵۰ درصد گلوکز که میزان شیرینی آن طبق آزمایشات (Watt.BK-1963) حدو ۱٫۲۰ برابر ساکارز برآورد شده است.

HFCS-42: حاوی ۴۲ درصد فروکتوز و ۵۸ درصد گلوکز که در مواد غذایی پخته شده مصرف می شود و میزان شیرینی آن طبق محاسبات (Hanover-1993) حدود ۱٫۱۶ برابر ساکارز تعیین گردیده است .

شربت HFCS  با ۴۲ درصد فروکتوز که به‌طور مستقیم از فرآیند ایزومریزاسیون شیره­ی نشاسته ذرت  (DE=95) به دست می‌آید، نسبت به شربت HFCS با ۵۵ درصد فروکتوز، دارای کاربرد نسبتاً کمتری است. شربت HFCS با ۹۰ درصد فروکتوز، در صورت خالص‌سازی شربت HFCS 42 درصد از طریق کروماتوگرافی، به دست می‌آید. این شربت اکثراً به عنوان محصولی شیرین‌تر از شیرین‌کننده‌های حاوی ساکاروز کاربرد دارد. شربت HFCS با ۵۵ درصد فروکتوز که از مخلوط کردن شربت فروکتوزی ۴۲ درصد با شربت فروکتوزی ۹۰ درصد به دست می‌آید، دارای کاربردی وسیع در صنعت غذاست. طبق آمار موجود در ژاپن و آمریکا، شربت فروکتوزی ۵۵ درصد، حدود دو برابر شربت فروکتوزی ۴۲ درصد تولید می‌شود.
در حال حاضر بیشترین تقاضای HFCS در بازار مصرف آمریکا مربوط به انواع HFCS-42 و HFCS-55 می باشند. HFCS-55  دارای شیرینی معادل شکر بوده و در تولید نوشابه های گازدار استفاده می شود.

گونه ۴۲ درصد آن از شیرینی کمتری برخوردار بوده و در نوشابه های بدون گاز ( آب میوه ها ) ، محصولات تخمیری نانوایی و محصولاتی که به نقطه انجماد پایین نیاز دارند و یا سطح آنها می بایست طلایی تر و یا عطر آنها تشدید شود مورد مصرف قرار می گیرد.

مزایای HFCS :

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .

HFCS یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند.

عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود.

با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،

در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود.

باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،

۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،

با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود.

 معایب HFCS:

۱- طبق دستاوردهای جدید، HFCS  دو خطر عمده برای بیماران دیابتی ایجاد می‌کند:

HFCS در بالا بردن سطح کسترول خون و ایجاد لخته‌های خون نقش دارد.

HFCS مانع از عمل درست و به موقع سلول‌های (گلبول‌های) سفید خون می‌شود که در این صورت، آن ها قادر به دفاع از بدن در مقابل مهاجمان مضر خارجی نیستند.

۲- خطرات احتمالی ناشی از اصلاحات ژنتیکی در تولید HFCS :

دو آنزیم از آنزیم‌های مورد استفاده  در تولید HFCS آلفا‌ آمیلاز و گلوکز ایزومراز به‌طور ژنتیکی اصلاح شده‌اند. همان طور که می‌دانید، آنزیم‌ها پروتئین‌های بزرگی هستند و در طول اصلاح ژنتیکی، اسیدهای آمینه ی خاص در آنها، جابه‌جا می‌شوند و در نتیجه ساختار آنزیم نخواهد شکست. این امر به صنعت اجازه می‌دهد که آنزیم‌ها قبل از این ‌که استحکام خود را از دست بدهند، در دماهای بالاتر قرار گیرند. مصرف‌کننده‌هایی که سعی می‌کنند از غذاهای اصلاح شده ی ژنتیکی پرهیز کنند، باید از HFCS  نیز دوری کنند، زیرا HFCS قطعاً از ذرت اصلاح شده ی ژنتیکی ساخته شده و توسط آنزیم‌های اصلاح‌ شده ی ژنتیکی، فرآیند شده است.

۳-اثبات عدم برتری فروکتوز نسبت به گلوکز :

ممکن است فکر کنید علت این‌ که هنوز فروکتوز استفاده می‌شود، این است که سالم‌تر از ساکاروز است. یک تیم محقق در USDA به رهبری دکتر مایرا (Meira)، پی بردند که این مطلب درست نیست. این نتیجه با آزمایشی که روی موش‌ها انجام دادند، به دست آمد. آزمایش از این قرار بود؛ ساکاروز مرکب از گلوکز و فروکتوزست. زمانی که قند به موش‌ها داده شد، در عرض چندماه مشکلات سلامتی موش‌ها مضاعف شد، به‌خصوص وقتی که موش‌ها دچار کمبود مواد مغذی اصلی مانند مس بودند. محققان در پی یافتن علت آن، مطالعاتشان را بر روی دو گروه موش دیگر تکرار کردند. به یک گروه، چندین ماه گلوکز داده شد و به گروه دیگر، چندین ماه فروکتوز داده شد. گروهی که به آنها گلوکز داده شده بود، مشکلی پیدا نکرد؛ اما گروهی که به آنها فروکتوز داده شده بود، نتایج خطرناکی را نشان داد. در این گروه، موش‌های نر به سن بلوغ نرسیدند. آنها دچار کم‌خونی، کلسترول بالا و بزرگ شدن بی‌رویه ی قلب شدند. به این معنی که قلب آنها تا جایی که بترکد، بزرگ می‌شود.
دکتر فیلد (Field) شرح داد که فروکتوز در صورت کمبود مس، در رشد حیوان، با تولید کلاژن، اختلال ایجاد می‌کند. (کمبود مس در آمریکا شایع است.). موش‌های ماده مشکلی نداشتند؛ اما آنها قادر نبودند نوزاد خود را زنده به دنیا آورند. هم‌چنین کبد موش‌ها در رژیم توام با فروکتوز بالا، مانند کبد الکلی‌هاست.

۴- خاصیت چاق کنندگی شربت ذرت با فروکتوز بالا : امروزه چاقی به نگرانی اصلی در بحث سلامت جامعه ( چه برای بزرگسالان و چه کودکان ) تبدیل شده و بعضی معتقدند که نمی توان نقش HFCS را در این رابطه نادیده گرفت چرا که از سال ۱۹۷۰ الی ۱۹۹۰ حدود مصرف HFCS در بین آمریکائیان ده برابر افزایش یافته است . عامل ظن در این ماده (HFCS ) ، فروکتوز موجود در آن است چرا که فروکتوز در بدن در مقایسه با دیگر قندها روند متابولیسم متفاوتی را طی می کند . فروکتوز تولید چربی را در کبد تقویت کرده و در کار هورمونهای تنظیم وزن ( انسولین و لپیتین ) دخالت می کند و یا به عبارت دیگر مصرف فروکتوز در رژیم غذایی روزانه می تواند منجر به افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه افزایش وزن شود، چرا که متابولیسم فروکتوز در کبد باعث افزایش تولید مواد لیپیدی می‌شود. در عوض لیپوژنز آن نیازی به انسولین ندارد . هرجا که بحث چاقی مطرح می‌شود بحث امکان دیابت و حملات قلبی نیز جدایی ناپذیرند .

۵-آلرژی زایی HFCS : در سال ۱۹۸۳، FDA، HFCS را به عنوان عامل برخی از  واکنش های آلرژی زا معرفی کرد .تحقیقات در این مورد نشان داد که این آلرژی نسبت به پروتئین موجود در HFCS  بود. که البته از آنجا که این پروتئین ذرت تقریباً در طول فرآیند تولید HFCS از آن جدا می شود لذا آلرژی زایی آن بسیار کم تخمین زده شده است.

۶-آلودگیHFCS  به جیوه:

ما در یک سیستم غذایی جهانی زندگی می کنیم و این سیستم بر اساس تولید مواد غذایی با کالری پایین بنا شده و هدف ما از کاهش سوخت های فسیلی استفاده و یا تولید مواد غذایی است که سالم و بهداشتی هستند . در کل ، علوم جدید نشان می دهد که چه محدودیتهایی برای رسیدن به محصول سالم و عاری از آلودگی وجود دارد . این مطلب در مجله غذایی Environmental Health  به چاپ رسید که یک علم گزارشات را تفسیر می کند و در مورد جیوه موجود در ۹ نمونه از ۲۰ نمونه تجاری از شیرین کننده شربت ذرت با فروکتوز (HFCS )بحث کرده که HFCS یک شیرین کننده ماده غذایی و نوشیدنی است . این نوشیدنی از سه شرکت مختلف تولید شد .

جیوه یک توکسین (سم ) قوی و تند است که به صورت غالب در ماهیان و غذاهای دریایی وجود دارد اگر چه تمام رژیم های دریایی در معرض خطر این ماده قرار ندارند . زمانی که نوزادان در معرض جیوه در رحم مادر قرار می گیرند ، مغز آنها ممکن است به صورت غیر عادی و نامتعارف رشد کند که در نهایت منجر به کاهش IQ آنها شود . برای جوانان در سنین بالاتر نیز علم پیشنهاد میکند که استفاده از این ماده خطر ساز بوده و مواد غذایی حاوی آن ایمن نیستند . سالهاست که تولید مواد غذایی فرایند شده افزایش یافته است و HFCS با استفاده از سود کاستیک با درجه ( میزان ) جیوه تولید می شود .

سودا کاستیک که به عنوان محلول قلیا یا هیدوکسید سدیم – NaoH – شناخته شده و تعدادی از مواد غذایی دیگر که در صنایع کلرتولید می شوند به عنوان
(rayon grade ) شناخته شده اند و در قرن ۱۹ هم از شرکت های مربوطه به کلر که از جیوه استفاده می کردند نیز می توان نام برد .

در عین حال اغلب شرکتها حتی با تکنولوژی های تمیزتر و جدید تر به استفاده از جیوه اعتقاد دارند . جیوه موجود در سلول های گیاهان ممکن است تا آخرین مرحله تولید فرآورده جانبی از آن باقی بماند .

این خود زمینه را برای آلودگی مواد غذایی آماده می کند که سودا کاستیک در رأس آنها قرار دارد و نیز اسید هیدروکلریک (Hcl) که از مواد شیمیایی می باشند . این مباحث تا کنون مورد توجه مولف مجله Environmental Health و بقیه پژوهشگران محیطی در طول زمان و نیز FDA – انجمن غذا و دارو – قرار گرفته است . او به این نتیجه رسید که آلودگی با جیوه ممکن است تمام مواد غذایی  در حین تولید و در پروسه های مختلف اتفاق بیفتد اگر چه صنعت غذا برای هر ماده غذایی یک درجه سلامت تعریف کرده که با توجه به این ویژگیها ماده غذایی سالم معرفی می گردد به عنوان مثال وجود عناصری نظیر سرب ، ارسنیک و دیگر فلزات را نیز به عنوان عوامل خطرساز در حین تولید ماده غذایی اعلام کرده است . برای تحقیق بیشتر ، او آلودگی به جیوه را در برخی از نمونه های تجاری HFCS یافت که می تواند از سودا کاستیک با درجه جیوه تولید گردد .

با توجه به یافته های علمی در این زمینه که بیان شد ، HAD نیز آلودگی HFCS را با جیوه مورد بحث و بررسی قرار داد . این آژانس ظاهرا کارهایی را برای دادن آگهی به مصرف کنندگان از حقیقت موضوع ونیز کمک به تغییرات موثر در مراحل مختلف صنعت انجام می دهد .البته مصرف کنندگان نیز در این باره اطلاعاتی دارند . درحالیکه سازندگان HFCS به طور خاص بایستی سودا کاستیک – درجه جیوه – را در مکان اولیه خریداری کنند و شرکت های مواد غذایی که محصول HFCS نهایی را میخرند و به عرصه تولید غذاهای صنعتی و فرآیند شده وارد می کنند نیز باید به تولید محصولات شیمیایی توجه مبذول دارند . بسته های HFCS به صورت ” ساخته شده با جیوه ” تولید نمی شود مشابه با غذاهای مخصوص حیوانات خانگی ، شکلات و دیگر محصولات که روی برچسب آنها جمله ” ساخته شده با ملامین ” ذکر نگردیده است . تحت قوانین جاری که داده ها و اطلاعات ساخته شده موجود برای مصرف کنندگان و یا شرکت های مواد غذایی موجود است . زمانیکه ما در ارتباط با خلاء موجود در اطلاعات قرار می گیریم ، برای بیان اصلاحات کاری بایستی به قوانین FDA مراجعه کنیم . ما به سوپرمارکت ها میرویم و محصولات با نام – برند – به طور عمده نوشابه های غیر الکلی ، اسنک ها  و دیگر مواد غذایی را برای کودکان شناسایی می کنیم که HFCS ماده اول یا دوم روی برچسب هاست . ما محصول مربوطه را به آزمایشگاه تجاری میفرستیم و با استفاده از شناساگرهای مخصوص جیوه آن را شناسایی می کنیم و بدین طریق جیوه مقدارش مشخص می شود .

در حقیقت ، ما جیوه را در نزدیک به ( تقریبا ) یک در سه از ماده غذایی حاوی HFCS-55 شناسایی می کنیم . آنها شامل برخی از برندهای مشخص و قابل تشخیص در قفسه های سوپرمارکت ها می باشند : Quaker ، Hunt’s ، Manwich ، Hershey’s ، Smucker’s ، Kraft ، Nutri-Grain ، Yoplait .

در اکثر نوشیدنی های مورد آزمایش هیچ جیوه ای شناسایی نمی گردد چرا که آن ممکن است به عنوان بزرگترین منبع HFCS در رژیم غذایی ما باشد و لذا نوشیدنیهای شیرین از اهمیت خاصی برخوردارند .

به عبارت دیگر جیوه در سطوح مختلف و زمان های متفاوت در محدوده های پایین یا بالا در بسیاری از اسنک ها ، سس های کباب ، ماست و شربت های شکلاتی دیده شده است . اگر چه با توجه به تست های انجام شده جیوه در برخی از سوداها ، ژله های توت فرنگی و شیر شکلات دیده شده است .

مقادیر مختلف جیوه در انواع گوناگونی از مواد غذایی در جدول شماره (۳ ) آمده است . در ضمیمه مربوطه نتایج برای ۵۵ محصول تست شده ذکر گردیده است .

در هر حال HFCS به صورت منبع شناخته شده جیوه می باشد . زمانی که تنظیم کنندگان توصیه برای مصرف ماهی سالم و عاری از جیوه می کنند ، به عنوان مثال ، آنها هرگز HFCS آلوده به جیوه را در لیست مصرف و تولید خود قرار نمی دهند .

HFCS به عنوان منبع جیوه یک مشکل کاملا اجتناب پذیر می باشد و تولید کنندگان این ماده شیرین کننده به خرید سودا کاستیک نیازی ندارند و صنعت کلر نیز به استفاده از تکنولوژی باتری جیوه ای نیازی ندارند . در حقیقت بیشتر صنایع موجود در ایالات متحده از آن استفاده نمی کنند چرا که آن منسوخ شده است . در عین حال که ما منتظر عملکرد FDA برای جلوگیری و رفع آلودگی با جیوه هستیم ، خود نیز برای مصرف کنندگان پیشنهاداتی داریم . به طور جاری ، سازندگان مواد غذایی لیستی را در ارتباط با محصولاتی که منبع HFCS هستند ارائه نداده اند که آیا این شیرین کننده حاوی جیوه است یا نه . اگر چه ، معرفی دوباره قوانین و الزامات رسمی در این باره توسطobama  Barak در چند سال پیش بیان گردید که در مورد بقایای کلر در حین انتقال مواد غذایی به فرآیند های تمیز بحث کرده بود به دلیل اینکه حتی اگر آنها مصرف سودا کاستیک برای تولید HFCS را قطع کنند باز هم آلودگی جیوه از طریق فلزات ( استیل ) در سیستمهای غذایی و از مزرعه تا کارخانه و به طرق آبی وجود دارد .

 

سیروپ ذرت با فروکتوز بسیار بالا آلوده با جیوه در مطالعه

 

90,000 ریال – خرید

پاورپوینت مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.

 جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

 

 

مطالب پیشنهادی:
  • پاورپوینت HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • مقاله HFCS و کاربرد آن در صنایع غذایی
  • برچسب ها : , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    براي قرار دادن بنر خود در اين مکان کليک کنيد
    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید
    

    جستجو پیشرفته مقالات و پروژه

    سبد خرید

    • سبد خریدتان خالی است.

    دسته ها

    آخرین بروز رسانی

      یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط دیجیتال ایران digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایbankmaghale.irمحفوظ می باشد.